Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 94849485948694879488 ... 12466>
Повідомлення Додано: Сер 09 лют, 2022 12:54

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Успіх написав:Серйозно не "кинули" лендлорда?

А плане создания мира не было "сделать лендлорда счастливым".
Если лендлорд начинает менять фасады кухни и ремонтить стиралки за счёт арендатора, то его просто необходимо "научить".
Фейслес, не, он в начале месяца все оплачивал. А коммуналку остался хвост. Который он оплатил.
Здесь нехорошо лишь одно: не предупредил хотя бы за месяц об уходе. Это сродни , когда выгоняют "завтра чтоб съехал". А не дать месяц на поиски.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2474 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 09 лют, 2022 12:57

Успіх написав:Навіть, якщо попередній орендар з'їхав швидше(залишивши свій завдаток вам), наприклад в січні-лютому, то договір з наступним орендарем підписуєте до вересня!(а тоді, або підписуєте на рік, або шукаєте іншого орендаря)

У тебя ж такая прелесть, что все будут стоять в очереди, чтоб взять твое на твоих условиях? Постоит месяц-два с утраченной прибылью, сдашь на нормальных условиях, а не своих хотелках.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2474 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 09 лют, 2022 12:58

Успіх написав:Тому краще договір заключати в вересні-жовтні на рік!
Навіть, якщо попередній орендар з'їхав швидше(залишивши свій завдаток вам), наприклад в січні-лютому, то договір з наступним орендарем підписуєте до вересня!(а тоді, або підписуєте на рік, або шукаєте іншого орендаря)
ДумайТЕ!

Это похоже на поведение кролика: подбежал, ..ахнул, убежал
Я там жил не 6 мес и не год, а 5,5 лет.
У тебя уверенность, что ты хреновый арендодатель, цена у тебя хреновая, а потому народ будет убегать от тебя каждые полгода.
Думай...Ну и багатей, если сможешь...
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 09 лют, 2022 12:59

Все буде добре! Все буде УСПІХ!©®™

sequence написав:хочу я посмотреть на Долярчика, что сдаст когда-то шмарт в ипенях Львова "с большим задатком".
Интересно, каким таким большим? Судя по фотками с валютной ветки, будет 100 баксов

Все просто!©😁
Смарт(якщо його не продам) - буде здаватись +/- за 7К.
Відповідно і завдаток буде 7К.
А якщо буде хтось з тваринками, чи розвєдьонка з дитиною - то завдаток 10К - як мінімум!
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 09 лют, 2022 13:00

Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Serg-ik написав:
  kingkongovets написав:кстати именно расследованиям дбр и прокуратур киевляне должны быть горячо благодарны за перенесение сроков сдачи метро на веник

Кинг, Вы всегда платите 100% предоплаты за стройку, которую Вам будут делать 3 года? Или всё -таки финансируете по частям, оплачивая закупку материалов и часть работы помесячно, по факту выполнения?
а вы когда едите детей с каких частей тела начинаете?

это здесь при чем?

медленно шевеля губами читаем

«суд продовжив загальний строк дії договору на будівництво метро до 24 січня 2023 року, але "у будь-якому разі не раніше дати повного виконання своїх зобов`язань сторонами, в тому числі гарантійних зобов`язань підрядника".

”Київметробуд" пояснював необхідність продовжити строки здачі робіт тим, що періодичне накладення арештів на його рахунки унеможливило своєчасне виконання будівельних робіт за договором (здійснювати закупівлю матеріалів та обладнання, а також перешкоджало оплачувати виконані субпідрядниками роботи). Позивач вказував, що відсутність у нього можливості розпоряджатись своїми коштами тривала загалом 532 дні, а щодо частини грошових коштів арешт та заборона розпоряджатись ними тривають й досі.

https://ampbiz.censor.net/news/3305450/ ... che_na_rik
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 09 лют, 2022 13:06

kingkongovets
Намёк Вы не поняли. Поясняю:
Причина: Метрострой получил аванс сразу на 100% сметы. на несколько лет вперёд. Бабло положили на депозиты. Следствие: ДБР арестовало счета.
Вопрос: Вы тоже так финансируете стройку?
Serg-ik
1

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 09 лют, 2022 13:06

Успіх написав:
  sequence написав:хочу я посмотреть на Долярчика, что сдаст когда-то шмарт в ипенях Львова "с большим задатком".
Интересно, каким таким большим? Судя по фотками с валютной ветки, будет 100 баксов

Все просто!©😁
Смарт(якщо його не продам) - буде здаватись +/- за 7К.
Відповідно і завдаток буде 7К.
А якщо буде хтось з тваринками, чи розвєдьонка з дитиною - то завдаток 10К - як мінімум!

За 7К можно в Киеве однуху снять - в ипенях, но можно. А в ипенях Львова затея выглядит, э-э-э, несколько оптимистично, особенно если будете залупать такие райдеры - 10 тыЩЩ ему подавй. Все бросят и откашляют ))
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 09 лют, 2022 13:09

Успіх написав:
  Serg-ik написав:
  drevlyanin написав:ИМХО хозяева скорее всего хотели, что б вы свалили (может нашли других арендаторов или продавать хотят и т.п.) потому и накидали вам столько требований сразу.
А то, что новый год спонтанно встречали в новой хате это ж клево.

Ехать встречать НГ в новой квартире я не стал и жену отговорил.
Хозяева говорили о продаже сразу после потопа, в конце 2019-го. Но потом говорили о ремонте, потом о ремонте пока я живу в ней, а не после того, как я выеду ( это же выгодно- ремонт без простоя!!!)
Они хотели больше денег за аренду, без простоя на ремонт и с компенсацией от меня того, за что я и так платил ( стиралка, кухонные фасады). А вышло совсем наоборот: кассовый разрыв в 12 000 грн с января. Точнее 1 лен7 000 в январе ( с коммуналкой ноября и декабря) и 12 000 в феврале

О ні - я б так незатупив, як ваші лендлорди))
Я б не то що 1 завдаток брав би, а 1,5 - з аргументом - "діти все нищать!" :)

Тож, ще раз всім лендлордам наука, що з дітьми, а також з тваринками - потрібно брати з більшим завдатком! :mrgreen:
Так як лендлордизм - це НЕ благочинність!© 8)

Думаю, що там була в лендлордів така трешка (від слова треш), що хіба можна було заселити з дітьми, собаками, азіатами і африканцями аби кого аби погодився.
Так що вибір був великий.
Вивчай свою ЦА в свій курятник на Левандівці.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 09 лют, 2022 13:15

Serg-ik написав:
  flyman написав:Цікаво, хто поставив плюс за прокид лендлорда?

а в чём прокид?

adeges написав:
Отличный пример обычног, порядочного в душе украинского арендатора. Не платил... Сьехал без предупреждения. Молодец.

Я всегда считал, что размер страхового депозита должен быть минимум 2, а лучше 3 аренды. Чтобы было меньше таких умных
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 09 лют, 2022 13:17

flyman написав:Думаю, що там була в лендлордів така трешка (від слова треш), що хіба можна було заселити з дітьми, собаками, азіатами і африканцями аби кого аби погодився.

Я не просто так Натт приглашал, а чтобы лично оценила квартиру
Serg-ik
1

Профіль

1
  #<1 ... 94849485948694879488 ... 12466>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти