Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vasilii написав:А що вам заважає в кінці весни розпочати робити ремонт, щоб на осінь під здачу будинку вже ремонт був готовий?
Заважає затягування будівництва))
Я ж писав, що першу чергу планують здати в березні (тобто наступного місяця), а мій смарт у ДРУГІЙ черзі, яку мали здати до початку літа, але ВЖЕ ПЕРЕНЕСЕНИЙ термін до вересня! І то "орієнтовно":)
открою вам секрет в Ирпене есть сданные дома с документами но жить в них нельзя или лифт не работает или питание переноской с 1го этажа . И таких жк хватает. А дом сдан доки есть
От щойно переглянув лун - то крім Шенгену, а також в Винниках різні ЖК - вкладатись немає в що)) Ціни відірвались від орбіти і полетіли в космос! Чи хтось в іншому не поганому місці бачить нормальний варіант до ляма, чи 1,2млн?
Успіх написав:От щойно переглянув лун - то крім Шенгену, а також в Винниках різні ЖК - вкладатись немає в що)) Ціни відірвались від орбіти і полетіли в космос! Чи хтось в іншому не поганому місці бачить нормальний варіант до ляма, чи 1,2млн?
Вы ж все время писали что альтернативы недвижимости нет, а теперь бац а вкладываться некуда. Прикольно наблюдать эволюцию сознания.
открою вам секрет в Ирпене есть сданные дома с документами но жить в них нельзя или лифт не работает или питание переноской с 1го этажа . И таких жк хватает. А дом сдан доки есть
От нащо ви це пишете? Мені що - вже ввечері оголошення про продаж виставляти?
Успіх написав:От щойно переглянув лун - то крім Шенгену, а також в Винниках різні ЖК - вкладатись немає в що)) Ціни відірвались від орбіти і полетіли в космос! Чи хтось в іншому не поганому місці бачить нормальний варіант до ляма, чи 1,2млн?
Вы ж все время писали что альтернативы недвижимости нет, а теперь бац а вкладываться некуда. Прикольно наблюдать эволюцию сознания.
Так я ж хочу з бетону в бетон перестрибнути - а воно все якесь дороге...
Успіх написав:Мені що - вже ввечері оголошення про продаж виставляти?
типа, ваш потенциальный покупатель не поинтересуется, когда ожидается сдача? Уступать придётся столько, что жаба не пустит.
Ну, покищо, на олх оголошення про продаж смартів - трохи вище моїх хотілок)) - тому, якраз можу й скинути ціну до своїх)) Коротше, треба прощупувати)) - але, нехай вже здадуть першу чергу (щоб поменшало конкурентів по переуступці) - а тоді вже й мені можна вистрибувати на білому коні
Успіх написав:Тож - мене ці події більше підштовхують до продажу, ніж до запуску в оренду
а где связь?
власне так само не розумію, який сенс покупцю купувати щось до здачі в експлуатацію саме у Вас ? я так розумію 1) люди готові ризикувати економити і купвати на етапі котловану 2) люди хочуть купити готове житло і почати ремонт \ чи заїхати а варіант 3) ні сюди не туди і економії нема і вїхати не вїдеш ... ну якщо перепродаж від інвестора до такого ж інвестора ...ну хіба так