Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1008710088100891009010091 ... 12454>
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 18:48

Damien написав:
  vitaliian написав: Квартир в некоторых городах уничтожено дофига, а построено за время войны ноль. Этот спрос пока ещё не выстрелил - люди боятся делать крупные покупки.

И не выстрелит, поскольку убитых + выехавших из Украины в разы больше, чем жилья, не подлежащего восстановлению.

"Убітьіх", мда. Я б таке взагалі банив. Жертв разів у сто менше тих, хто виїхав, це рівень похибки. І після закінчення війни тих хто повернеться - звичайно буде значно більше, ніж тих, хто поїде до родин.

Але й внутрішньо переміщених ще в рази більше, більшість виїхала з окупації, з лінії фронту – взагалі майже все, з міст на кшталт Харкова чи Миколаєва – більше половини. Мало сенсу у цілій квартирі, якщо у місті немає води чи газу.

Лінія фронту вже особливо не зміниться на користь ворога, враховуючи як вони гризли 20км на Донбасі, поклавши кілька БТГ і безліч техніки. Повільно наближаємося до зворотного перелому.

Тобто матимемо позитивне сальдо у всіх відносно безпечних містах, особливо важлива наявність незруйнованої інфраструктури та її фінансова підтримка.

fox767676 написав:
  Zebra написав:если конечно места добычи в не будут захвачены к зиме.

Или разрушена добывающая\энергогенерирующая инфраструктура

Передумов до цього немає жодних.
zerocool

Подякував: 115 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 19:17

fox767676 написав:
  vitaliian написав:Рынок перебалансируется с учётом того что хрущи с 5м2 кухнями не имеют морального права жить, потому что в 21м веке это не жильё.

Локация решает. А кухня 5 м легким движением молотка превращается в комнату-студию 20 метров
а убитые дворы и парадные не в счёт? Чтобы благоустроить двор возле нескольких новостроев (где я живу) каждая квартира дала 5к город дал 150к и застройщик сколько дал - не знаю. Есть волейбольная площадка, теннисный стол, альтанка на 20 чел (в которой жила охрана когда не было э/э), растения, кусты дофига (в штате осбб садовник), кованый забор, дорожки. Всего не перечислишь, камеры наблюдения, автоматические ворота. Дети пасутся, места всем хватает. На новый год наряжают елку 3 метра. В хрущах этого никогда не будет, потому контингент, которому лучше пивной ларек чем всё вышеперечисленное. За 5к удавятся.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 14 лип, 2022 19:20, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 19:22

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Кто в здравом уме будет жить в хрущах и панелях с обосцаными подъездами, где большинство получило хаты даром и совершенно не ценит холявное имущество. Кому, даже даром нужна квартира рядом с алкашами?
Бетон

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 19:25

beee написав:Кто в здравом уме будет жить в хрущах и панелях с обосцаными подъездами, где большинство получило хаты даром и совершенно не ценит холявное имущество. Кому, даже даром нужна квартира рядом с алкашами?

тут есть фанаты локаций.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 19:25

beee написав:Кто в здравом уме будет жить в хрущах и панелях с обосцаными подъездами, где большинство получило хаты даром и совершенно не ценит холявное имущество. Кому, даже даром нужна квартира рядом с алкашами?

Ну то таке, хрущам по 60-50 років уже минуло і більшість квартир там вже власників змінило, за гроші.
"Царським" будинкам по 100 і більше, теж заселяли колись безкоштовно.
zerocool

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 19:26

Я уже молчу о таком.
Ладно, спишу на свою фобию. Назову её "инженерная фобия" или горе от ума, но в панели я больше 10 минут не могу находиться.

Первая катастрофа панельного дома по «принципу домино». Причина - взрыв бытового газа на 18-м этаже. 22 человека погибли.

Лондон, 16 мая 1968 годаЗображення
Бетон

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 19:29

zerocool написав:

Ну то таке, хрущам по 60-50 років уже минуло і більшість квартир там вже власників змінило, за гроші.
"Царським" будинкам по 100 і більше, теж заселяли колись безкоштовно.
Я лет 10 снимал хрущи и панели и собственники были отъявленные лентяи. Как сделали им ремонт на шару при совке, так и сдают по сей день.
Ещё и претензии ко мне: "ты негодяй поцарапал наш новый сервант 1971 года "

И тут я с вами согласен. Такое должно стоить ноль. Чтобы молодой аспирант мог купить это за мешок картошки и создать семью
Востаннє редагувалось Бетон в Чет 14 лип, 2022 19:32, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 19:30

zerocool написав:"Царським" будинкам по 100 і більше, теж заселяли колись безкоштовно.
царские очень разные, то что я видел в центре Одессы это жесть... в каком они состоянии. То что они до сих пор не рухнули скорее чудо, чем система.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 19:31

gonchik74 написав:від мене з"їхали орендарі. Їм залишили свою квартиру їхні знайомі, що смикнули до Канади. За комуналь лишень. І це не байка.

Кейс, з одного боку, показовий, а з іншого - повний win-win для обох сторін. Я б навіть сказав, що для спритних канадійців трохи більший win - знайти собі наглядачів власності не те що безкоштовно, а ще і вони своїм коштом комірне сплачують.
thevictorio_ba

Подякував: 9 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 19:32

beee написав:Ещё и претензии ко мне: "ты негодяй поцарапал наш новый сервант 1971 года "

Нє, ну якщо сервант з 1971 року реально як новий, то це вже вінтаж, то як вино з часом тільки дорожчає :mrgreen:

А взагалі знайомі шукали автентичні інтер'єри тих часів для зйомок, без новодєла – і виявилося, що їх вже дуже мало, берегти треба
zerocool

Профіль

1
  #<1 ... 1008710088100891009010091 ... 12454>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість