|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:57
detroytred написав:Я збираюсь. Про саме це й вказав
когда пойдете тогда и напишите про ваши подвиги и героизм, а пока эти шапкозакидательства чистое бахвальство. Поумерьте пыл.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:58
sashaqbl написав:Ракети возять зі США. Тому є певна проблема
Сьогодні, пролітаючи біля одного з аеродромів у центрі держави (навіть не захід!) бачив 2 "Геркулеса" на розвантаженні. Дуже здивувався, але це приємний факт. Думаю, що до цього часу вони вже пішли додому. Та і взагалі в ефірі багато нашої авіації. Не кажучи вже, що я часто бачу її всюди на землі. Але інколи там, що і подумати не можна її там сховати)). Ці рашистсткі йолопи налапшали своїм, що на другий день знищили нашу авіацію, тепер їм "якось невдобно".
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 25 лип, 2022 17:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:59
detroytred написав:Попередніх мобілізованих (більшість) теж оповістили й направили служити.
Можливо й так. Але ще раз тоді навіть такі шли більш охотно. Прийде час до мене, теж саме - піду. Нікуди не дінусь.
Так спробуйте добровольцем. Питання до Вас (раз так любите переходити на особистості): Ви підете? Буде у Вас мотивація рівня звичайного мобілізованого?
Ну я як що піду, то не на місце "Успіха". Там Ваше місце. Просіться, його підміните.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:59
vitaliian написав: detroytred написав:Багато розуму не треба мати, щоб зрозуміти та уявити про що пишуть воїни, та що відбувається в бойових діях.
ваше мнение мне туда же, вопрос был к долярчику, вы начали мне отвечать вместо него, не имея на то морального права, потому что он на войне, а вы "всё понимающий" в тылу на диване. Про тупость это не шутка.
Яке моральне право? Для підтримки думки, що при мобілізації треба мобілізуватися -- не треба ніяких моральних прав. Для уявлення (саме уявлення) про бойові дії теж багато розуму не треба. У Вас чомусь не вистачає... Про якусь близкість до істерики у воїна пишите. Моральне право мабуть маєте?))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:03
andrijk777 написав: vitaliian написав: otg написав:"Вы от куда приехали -с Украины?"
это проблема самоидентификации. Типа Львовяни когда то считали Донецких или Крымчан украинцами. Их считали Донецкими. Даже до 2014. У нации не было единого лидера, который мог бы своим авторитетом сшить давно порванное одеяло.
І не могло його бути. Нажаль Львів і Донецьк були дуже різними. Це "полікувати" міг тільки час.
Для этого надо было очень много работать. И не только со стороны востока, но и запада. А у нас каждые выборы использовались для того, чтобы разобщать страну, а запад выбирал не путь понимания и примирения, а навязывание своих точек зрения и "ломать через колено".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:04
Zebra написав:ATAKMS скоріше за все легка мішень для ПВО.
Будь-які балістичні цілі - складна система для ППО.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:05
andrijk777 написав: vitaliian написав: andrijk777 написав:Заморозка - це 100% програш України.
это сценарий наиболее приемлем для рф и Запада. В случае поражения рф там могут начаться локальные конфликты, чреватые срывом поставок нефти/газа и незаконным оборотом (применением?) яо. Что для Запада ещё большие риски, чем заморозка конфликта. Поэтому поставки оружия тесно связаны с эскалацией. При деэскалации вероятно, поставки уменьшатся (вплоть до их прекращения).
Неправда. Для США цей варіант поганий тому що РФ(ворог США) підсилиться. А Україна(союзник США) ослабне. Не узагальнюйте увесь Захід. "случае поражения рф" - поразка РФ в принципі неможлива.
Восстановление границ даже 24.02 россиянами будет воспринято как поражение.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:06
otg написав: detroytred написав:Попередніх мобілізованих (більшість) теж оповістили й направили служити.
Можливо й так. Але ще раз тоді навіть такі шли більш охотно. Прийде час до мене, теж саме - піду. Нікуди не дінусь.
Так спробуйте добровольцем. Питання до Вас (раз так любите переходити на особистості): Ви підете? Буде у Вас мотивація рівня звичайного мобілізованого?
Ну я як що піду, то не на місце "Успіха". Там Ваше місце. Просіться, його підміните.
Вау! Вже - можливо, охотно (не охотно). Тобто питання дискусійне. А так впевнено й однозначно було. Мова була про добровольців чи просто мобілізованих? Навіщо підміняти предмет? Отож. Моє місце визначить мобвідділ, а потім командии вч. На посаду колеги Успіха в разі мобілізації -- я не проти. Але ну ніяк. Тому й поки не мобілізований, бо потрібні інші посадові ресурси. Мова була про мобілізацію, навіщо оповідання про місця? Питання: з якої стелі Ви визначили моє місце, не маючи жодних даних?))) Навіщо Ваше ясновідення?
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 25 лип, 2022 17:09, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:07
ЛАД написав:Восстановление границ даже 24.02 россиянами будет воспринято как поражение.
Будь-який інший варіант буде сприйнятий Китаєм, як поразка Заходу. А це означатиме підвищення ймовірності війни в Тайвані.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 17:12
vitaliian написав: unicdima написав:Вони ледве просуваються навіть там де у нас три каліки на позиціях.
выше уже писали, это война технологий, а не мяса. В войне они продвигаются ровно на глубину своих технологий. Но Гиркин об этом молчит, признавать свою технологическую отсталость - жёсткое табу. Они ж гордятся своей армией с 2-3х лет.
По ходу нашей войны взгляды постепенно меняются. Технологии технологиями, но мясо нужно. После обстрела Хаймерсами на обстрелянную территорию должны зайти люди и занять её.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-