Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 23302331233223332334 ... 14471>
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 15:03

ЛАД написав:
  Faceless написав:...........
Хто знає якими народжуються, але виховуються саме так. І чим жінки краще чоловіків? "який руський не вкраде нічого" - цитата жінки, росіянки.
А вбивці вони стають вже одразу по факту прибуття сюди як вояк. Це війна, і ворога є повне право вбивати просто тому, що він тут, і для цього немає потреби відкривати справу й досліджувати, що конкретно він там встиг накоїти

О тех, кто пришёл сюда с оружием в руках, речи нет. "Убей врага или он убьёт тебя", и чем больше убьёшь, тем лучше. Но с женщинами и детьми мы, вроде, не воюем.
Женщины не лучше и не хуже мужчин, но они не воюют у нас (за довольно редкими исключениями - в этом случае они уже не женщины, а воины). Цитат отдельных людей я могу найти много во всех странах. Это не показатель.

Когда ВЫ жмёте на кнопки - конкретизируйте свою мысль!
"Женщин" - Враг использует на ряду с мужчинами.
Может корректнее было бы выражения "Агрессора", "Врагов",... - пускай и женского пола?
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Пон 26 вер, 2022 15:15, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 15:07

Hotab написав:
  ЛАД написав:Но вопрос о детях повторю.
Их тоже надо уничтожать, как и тех, кто пришёл к нам с оружием в руках?

Коли підростуть і прийдуть вбивати українців "как дєд и атєц фашистав білі". А вони обов'язково прийдуть. Бо вони вже зараз обробляються в школах.

Ось тоді і поговоримо.
Зараз буду вважати, що Ви ухилилися від відповіді.

ЛАД написав:"напівкотои" - "напівкотли"?

Угу.
Картинка дуже нагадує ізюмську операцію.
Проте двічі один сценарій рідко спрацьовує, побачимо.

ЛАД написав:У меня, кстати, открылось без ВПН

У вас і росіяни гарні (зустрічаються) ;)

Це не у мене, а у Тріолана. :)
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4857 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 15:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Ось тоді і поговоримо.
Зараз буду вважати, що Ви ухилилися від відповіді

Про що ви хочете поговорити "тоді"? Вороги вони (дружини і діти орків) вже зараз. Вбивати їх поки що нема за що. До цього ніхто і не закликав. (хоча... сім'ї гвалтівників та вбивць цивільного населення в Україні було б не зайвим вирізати.. щоб татусі подумали, чи творити злочини в Україні). Від якої відповіді тут хто ухилявся?
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 26 вер, 2022 15:11, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 15:29

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:Посмотрите всё же интервью с Хёрбстом. Чуть выше уже давал ссылку - https://gordonua.com/publications/herbst-vojna-mozhet-dlitsja-5-10-let-no-esli-by-ssha-dali-vse-chto-nuzhno-ukraine-my-uvideli-by-konets-vojny-mozhet-byt-cherez-polgoda-1625718.html

Вода. Фактів - 0, Аналітики - 0.

Ну фактов, действительно, 0. А какие факты Вы хотите от дипломата? Но оценки есть интересные.

Ці відповіді на ЯЗ неадекватні(нереальні) нажаль і це дуже печально, як на мене, якщо навіть в таких статтях не бачать адекватних відповідей.

К сожалению, вряд ли существуют адекватные ответы на применение ЯО.
Так же, как, на мой взгляд, не существует адекватного применения ЯО. Даже в случае критической угрозы существованию государства, о чём говорится в росс. военной доктрине. ("Зачем нужен такой мир, в котором нет России").
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 15:29

andrijk777 написав:Звідси висновок: якщо пу вирішить натиснути червону кнопку - ядерні ракети 100% полетять.

Так ви ж далі не прочитали:
Затем сигнал поступает в специальную службу Генштаба, которая, в свою очередь, передает приказ конкретному командованию, в чьем расположении находятся ядерные силы. После этого — от командования к конкретному офицеру, ответственному за фактический пуск.

Всього в ланцюжку 5 чи 6 чоловік. Так що, думаю гарантія далеко не 100%.
Та й по Шойгу/Герасимову - вони 100% лояльні, поки не йдеться про власну шкуру. А при ядерному ударі перспективи для їх шкур підкоптитися зростають. Я б оцінив перспективу ядерного удару в 50%: або буде, або не буде ;-)
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 15:32

Hotab
Дети - не враги.
Иначе нужно как в старину вырезать всех - "вырастут, будут мстить".
Опыт Германии показал, что это не так.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 15:43

ЛАД написав:
  Faceless написав:
ЛАД написав:........
Не буду сейчас о "гарних росіянах" и, в частности, о мобилизованных.
Но вопрос о детях повторю.
Их тоже надо уничтожать, как и тех, кто пришёл к нам с оружием в руках?

Оскільки почалось з моїх постів, то це мабуть і до мене питання - ні, я не пропонував і не пропоную вбивати дітей, сім'ї тих, хто добровільно здався і навіть самих полонених.
Вбивати, законно і доцільно, можна військовослужбовців (до їх здачі у полон), брати їх у полон теж є сенс, бо за них можна обміняти вже наших полонених.
Але спеціально робити тут "поселення сімей російських полонених" ні в якому разі не можна. І незважаючи на те, як вони до нас потрапили, вони апріорі злочинці, і мають бути тільки в місцях обмеження волі.

Ну так я, в общем, с такой постановкой вопроса и не спорил.
Хотя тут тоже возможны варианты. Если человек был принудительно мобилизован (это практически все, кто сейчас придёт), здесь при первой возможности (не в безвыходной ситуации) сдался и изъявляет желание воевать за Украину в составе интербригад или в составе легиона «Свобода России» он тоже "апріорі злочинець, і має бути тільки в місцях обмеження волі"?

Так, теж апріорі злочинець. Ви подивіться, що говорять одні й ті самі кацапи в полоні і за мить після обміну - набрехати й прикинутися "прінудітєльно мобілізірованим, йа нічего плахого не сдєлал" може кожен. І ви ше їм хочете дати зброю? Щоб воювати в складі наших військ, спочатку треба заслужити довіру, але просто виказаного бажання для цього недостатньо. Я б хіба на розмінування відправив, і те, це не вітається всякими конвенціями.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 15:44

ЛАД написав:Hotab
Дети - не враги.
Иначе нужно как в старину вырезать всех - "вырастут, будут мстить".
Опыт Германии показал, что это не так.
Вони потенційні майбутні вороги. Хіба що зовсім маоі, і якщо виховувати їх, як свого часу турки яничар.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 15:54

Ещё интересно - https://meduza.io/feature/2022/09/21/ya-ne-hochu-voevat-chto-delat - "Я не хочу воевать. Что делать? Отвечает военный юрист".
— Сейчас очень закручиваются гайки, да. По нынешнему указу даже те военнослужащие, у кого истек срок контракта, не могут уехать [домой]. Они обязаны продолжать военную службу. Основания для увольнения сократились до трех — состариться, потерять здоровье либо на зону. Да и как-то реализовать право на отказ от военной службы по убеждениям военнослужащим сейчас будет катастрофически тяжело, и их за реализацию их права, которое, по сути, признавалось российским государством, теперь будут, скорее всего, наказывать в уголовном порядке.

Практически реальные способы - эмиграция или скрываться от военкомата.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 16:00

Faceless написав:
ЛАД написав:.........
Ну так я, в общем, с такой постановкой вопроса и не спорил.
Хотя тут тоже возможны варианты. Если человек был принудительно мобилизован (это практически все, кто сейчас придёт), здесь при первой возможности (не в безвыходной ситуации) сдался и изъявляет желание воевать за Украину в составе интербригад или в составе легиона «Свобода России» он тоже "апріорі злочинець, і має бути тільки в місцях обмеження волі"?

Так, теж апріорі злочинець. Ви подивіться, що говорять одні й ті самі кацапи в полоні і за мить після обміну - набрехати й прикинутися "прінудітєльно мобілізірованим, йа нічего плахого не сдєлал" може кожен. І ви ше їм хочете дати зброю? Щоб воювати в складі наших військ, спочатку треба заслужити довіру, але просто виказаного бажання для цього недостатньо. Я б хіба на розмінування відправив, і те, це не вітається всякими конвенціями.

Я недаром отметил: "при первой возможности (не в безвыходной ситуации) сдался". А там пусть "Свобода России" разбирается доверять ему или нет.

Вони потенційні майбутні вороги.

Повторю:
Дети - не враги.
Иначе нужно как в старину вырезать всех - "вырастут, будут мстить"

:?:
ЛАД
2

Профіль

2
2