lapay написав:Єдиний позитивний момент, в сьогоднішних подіях
Навіть не знаю яким потрібно бути оптимістом щоб у смертях і значних руйнуваннях по всій країні знаходити позитив.
Ядерний удар однозначно гірший. Позитив в тому, що могло бути гірше, але, слава богу, не сталось. Біснуватий фюрер вже довів свою неадекватність 24.02.22, тому, особисто я став більшим оптимістом, ніж був до вчора. Удар по інфраструктурі і центрам міст був би і без підірваного моста, питання було і, ще частково залишається, у застосуванні ядерної зброї.
Сьогодні Зеленський на терміновій зустрічі "Групи семи" запропонував "формулу миру" - заходи, які позбавлять Путіна шансів досягти цілей в Україні https://www.eurointegration.com.ua/news ... 1/7148490/ Чекаємо відповідь
beee написав:нашли решение - нанести такой же, а то и бОльший ущерб - неядерным, уничтожить всю инфраструктуру
і обісрались
обосрались, согласен. но 4 подстанции Львова уничтожены полностью (по новостям только что показали). А я в Горе (борисп р-н) сижу без электричества. хорошо есть газовый генератор с АВР - самое мудрое вложение, оказалось
yama написав:і чого вони досягнуть ? а я вам скажу люди останє задонатять на ЗСУ ... і не треба мені говорити - що не можна судити про людей по собі... житель Львова
Женщины и дети с тёмных и холодных городов разъедутся по селам и польшам, а злые мужики пойдут в ВСУ. Мне кажется они делают себе ещё хуже, я не понимаю рациональных мотивов, ведут себя как обиженные, мстительные дети, только оружие и последствия не детские. P.S. А по донатам очередной рекорд.
Поки нам не дадуть ефективні засоби ПР захисту, проблема ракетного терроризму вирішена не буде.
yama написав:і чого вони досягнуть ? а я вам скажу люди останє задонатять на ЗСУ ... і не треба мені говорити - що не можна судити про людей по собі... житель Львова
Женщины и дети с тёмных и холодных городов разъедутся по селам и польшам, а злые мужики пойдут в ВСУ. Мне кажется они делают себе ещё хуже, я не понимаю рациональных мотивов, ведут себя как обиженные, мстительные дети, только оружие и последствия не детские. P.S. А по донатам очередной рекорд.
Поки нам не дадуть ефективні засоби ПР захисту, проблема ракетного терроризму вирішена не буде.
Або засоби симетричної відповіді по об’єктам всередині рашки
beee написав:нашли решение - нанести такой же, а то и бОльший ущерб - неядерным, уничтожить всю инфраструктуру
і обісрались
обосрались, согласен. но 4 подстанции Львова уничтожены полностью (по новостям только что показали). А я в Горе (борисп р-н) сижу без электричества. хорошо есть газовый генератор с АВР - самое мудрое вложение, оказалось
Головне підстанції чи наявність електрики/води? Вчора вдарили.... 99% міста були з електрикою вже після 20-00, тобто через 12 годин після ударів Сьогодні вдарили ....80% міста були з електрикою вже після 13-00 , тобто через 4 години після ударів.
Питаня на засипку - так обісрались москалики чи ні?
beee написав:нашли решение - нанести такой же, а то и бОльший ущерб - неядерным, уничтожить всю инфраструктуруі обісрались
Головне підстанції чи наявність електрики/води? Вчора вдарили.... 99% міста були з електрикою вже після 20-00, тобто через 12 годин після ударів Сьогодні вдарили ....80% міста були з електрикою вже після 13-00 , тобто через 4 години після ударів.
Питаня на засипку - так обісрались москалики чи ні?
кацапи - головні рушії капітального ремонту та модернізації