ТИХИЙ написав:Сьогодні Зеленський на терміновій зустрічі "Групи семи" запропонував "формулу миру" - заходи, які позбавлять Путіна шансів досягти цілей в Україні https://www.eurointegration.com.ua/news ... 1/7148490/ Чекаємо відповідь
Що б вони не вирішили - економічні заходи нічого не дадуть. В епоху глобалізаціі їх надто легко обійти. Завжди знайдеться той, хто (пере)купить або (пере)продасть що завгодно.
І я не знаю, чи дадуть ефект віськові заходи, навіть найрадикальніші. Біснуватий вирішив піти до кінця, про що він не раз оголошував при повні підтримці бидломаси.
Востаннє редагувалось Starikan в Вів 11 жов, 2022 21:39, всього редагувалось 1 раз.
lapay написав:Ядерний удар однозначно гірший. Позитив в тому, що могло бути гірше, але, слава богу, не сталось. Біснуватий фюрер вже довів свою неадекватність 24.02.22, тому, особисто я став більшим оптимістом, ніж був до вчора. Удар по інфраструктурі і центрам міст був би і без підірваного моста, питання було і, ще частково залишається, у застосуванні ядерної зброї.
Я вже на 80% впевнений що буде ядерний удар у разі подальших успіхів ЗСУ(звільнення Херсону, наприклад).
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 11 жов, 2022 23:43, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Головне підстанції чи наявність електрики/води? Вчора вдарили.... 99% міста були з електрикою вже після 20-00, тобто через 12 годин після ударів Сьогодні вдарили ....80% міста були з електрикою вже після 13-00 , тобто через 4 години після ударів.
Питаня на засипку - так обісрались москалики чи ні?
Україна припиняє експорт електроенергії через російські ракетні обстріли енергетичних об’єктів росія продовжує здійснювати енергетичний терор проти України, а також посилює енергетичний тиск на Європейський Союз. Українська електроенергія, яку ми експортували після синхронізації до ЄС, а також окремими лініями до Молдови і Польщі, допомагала Європі заміщати російський газ та підтримувала стабільність європейської енергосистеми. Навіть після того, як була зупинена Запорізька атомна електростанція, що більше 7 місяців знаходиться в російській окупації, Україна виконувала свої зобов’язання перед європейськими партнерами з експорту електроенергії. Але сьогоднішні ракетні обстріли, що вразили теплову генерацію і електричні підстанції, змушують Україну піти на припинення з 11 жовтня 2022 року експорту електроенергії задля стабілізації власної енергосистеми. 💬 «Саме експорт електроенергії з України допомагав Європі зменшувати споживання російських енергоресурсів. І саме тому росія знищує нашу енергосистему, вбиваючи саму можливість експорту електроенергії з України», - заявив міністр енергетики Герман Галущенко.
beee написав:нашли решение - нанести такой же, а то и бОльший ущерб - неядерным, уничтожить всю инфраструктуру
і обісрались
обосрались, согласен. но 4 подстанции Львова уничтожены полностью (по новостям только что показали). А я в Горе (борисп р-н) сижу без электричества. хорошо есть газовый генератор с АВР - самое мудрое вложение, оказалось
lapay написав:Ядерний удар однозначно гірший. Позитив в тому, що могло бути гірше, але, слава богу, не сталось. Біснуватий фюрер вже довів свою неадекватність 24.02.22, тому, особисто я став більшим оптимістом, ніж був до вчора. Удар по інфраструктурі і центрам міст був би і без підірваного моста, питання було і, ще частково залишається, у застосуванні ядерної зброї.
Я вже на 80% впевнений що буде ядерний удар у разі подальших успіхів ЗСУ(захоплення Херсону, наприклад).
andrijk777 написав:Я вже на 80% впевнений що буде ядерний удар у разі подальших успіхів ЗСУ(захоплення Херсону, наприклад).
По Познані?
Ні. Перший удар буде або чисто "запугать" - по Зміїному наприклад, або по критичній інфраструктурі. І звичайно удар буде "несильний" - 10-20-30 кілотонн.
Не змогла пройти повз цього одкровення https://t.me/monovaolena/4967 Головний посил (переклад мій): "Навіщо злиті в унітаз всі наші бізнеси, всі наші кар'єри, життя наші навіщо злиті? Заради чого?" Тут в мене є зустрічне запитання - чому ви, кацапи, з 2014 року сиділи на дупах рівно, а тепер у вас підгоряє? "А шо случилось?"(с) Цінності змінилися, коли побачили кінець "вседозволеності", до якої ви звикли з дитинства? Ще одна цитата: "Навіщо нам той Крим? Відпочивати там? Це ж вигрібна яма - ані пляжів нормальних, ані сервісу!" Тут у мене теж питання - що заважало з 2014 року лад навести на пляжах і сервіс зробити як у Туреччині чи краще? Рукожопість чи звичка с*ати всюди, де ви є? Мені цікаво, після якої події у автора настало саме таке розуміння свого майбутнього? Мобілізація мізки вправила чи шось ще? Точніше, після чого терпець урвався, що стало останньою краплею
fler написав:Не змогла пройти повз цього одкровення https://t.me/monovaolena/4967 Головний посил (переклад мій): "Навіщо злиті в унітаз всі наші бізнеси, всі наші кар'єри, життя наші навіщо злиті? Заради чого?" Тут в мене є зустрічне запитання - чому ви, кацапи, з 2014 року сиділи на дупах рівно, а тепер у вас підгоряє? "А шо случилось?"(с) Цінності змінилися, коли побачили кінець "вседозволеності", до якої ви звикли з дитинства? Ще одна цитата: "Навіщо нам той Крим? Відпочивати там? Це ж вигрібна яма - ані пляжів нормальних, ані сервісу!" Тут у мене теж питання - що заважало з 2014 року лад навести на пляжах і сервіс зробити як у Туреччині чи краще? Рукожопість чи звичка с*ати всюди, де ви є? Мені цікаво, після якої події у автора настало саме таке розуміння свого майбутнього? Мобілізація мізки вправила чи шось ще? Точніше, після чого терпець урвався, що стало останньою краплею
Це тільки слова. Дій - нуль. Революції знизу в РФ не буде, забудьте про це.