Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 566567568569570 ... 2897>
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:44

Shaman написав:як варіант - людина є в списках, але просто не працює - це вже трохи інший варіант, якщо треба комусь догодити
комбинат частный. Больше 100 человек. Примерно 20% иждивенцы. Обычно занимают должности маркетолог, менеджер по персоналу, офис менеджер, менеджер по рекламациям, по рекламе, по охране труда (от тех кто трудится). Была парочка финансовых аналитиков. С утра до вечера формировавших отчёты которые я никогда не видел. Отдельный персонаж программист 1с который сам программировать не умел и по любому вопросу куда то звонил/ездил консультироваться.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 14 кві, 2023 11:51, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:45

Shaman написав:
  Faceless написав:
  Bolt написав:Головне не морально-етичні аспекти, а підсумковий результат.

Якщо працівники на роботі сплять чи грають в ігри, то який там може бути результат? Робота на певній позиції має бути або ефективною або таких позицій не має бути взагалі

це замкнене коло пострадянських заводів.
людей занадто багато, відповідно заробітна плата низька - мається на увазі ІТР, основних робочих зазвичай не вистачає. багато дійсно кваліфікованих працівників пішла - залишилися такі собі.

відповідно найняти нових кваліфікованих людей складно. це й старі робітники зазвичай саботують молодь й дуже не бажають чомусь вчить.

інколи складається враження, що простіше все закрити й відкрити по-новому, бо це не реформується

Саботують бо, якщо чомусь навчать то отримають пінок під зад. Я коли на останній роботі робив, то крім креслити, ще в Екселі треба було кошторис зробити, то нач сказав одному чуваку показати, як то робити. Той клац, клац зробив за пару хвилин, я нічого не зрозумів. Я потім зрозумів, що той боявся, що я його підсижу.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:49

Bolt написав:боявся, що я його підсижу.
бугага. А это конечно единственная работа на свете.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:51

vitaliian написав:
  Shaman написав:інколи складається враження, що простіше все закрити й відкрити по-новому, бо це не реформується
мозги не реформируется. К сожалению наш бизнес зависимости от разных налоговых, пожарных, каких то ещё инстанций. Оттуда приходят на работу тех за кого просят, и нельзя им отказать. Соответственно остальные получают меньше зарплат, потому что из этого же фонда кормят дармоедов. До абсурда, водитель который до 50% времени был в командировках, получал те же деньги что и мой ассистент из кейса выше.

Оте все про "приходят на работу тех за кого просят, и нельзя им отказать" теж казки віденського лісу, таке якщо було то дуже давно
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:52

Faceless написав:
  vitaliian написав:
  Shaman написав:інколи складається враження, що простіше все закрити й відкрити по-новому, бо це не реформується
мозги не реформируется. К сожалению наш бизнес зависимости от разных налоговых, пожарных, каких то ещё инстанций. Оттуда приходят на работу тех за кого просят, и нельзя им отказать. Соответственно остальные получают меньше зарплат, потому что из этого же фонда кормят дармоедов. До абсурда, водитель который до 50% времени был в командировках, получал те же деньги что и мой ассистент из кейса выше.

Оте все про "приходят на работу тех за кого просят, и нельзя им отказать" теж казки віденського лісу, таке якщо було то дуже давно

Один вы пишете на форуме правду, остальные брехуны и неудачники. Богатый видимо у вас опыт.

Одно время брат жены учредителя брал на мое имя деньги в кассе и не отчитывался. Когда подошли сроки с меня начали спрашивать, еле разобрались. Думаете ему что то было? Сказали так не делать и всё.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 14 кві, 2023 11:56, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:53

vitaliian написав:

як раз це - не навчати інших, щоб бути незаміним - дуже розповсюджено. причому на різних рівнях - й не завжди у пенсіонерів - ментальність. якраз ознака не дуже компетентного працівника.
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:58

Faceless написав:
  vitaliian написав:

я почав згадувати - насправді просять доволі часто - правда більше колеги. я з поваги проводжу співбесіду - а далі за результатами - зазвичай люди не підходять.

тільки один раз взяв людину за проханням, але по-перше просила дійсно поважна людина, а по-друге дівчина була з певним досвідом й потім реально працювала
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:59

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:я почав згадувати - насправді просять доволі часто - правда більше колеги. я з поваги проводжу співбесіду - а далі за результатами - зазвичай люди не підходять.

тільки один раз взяв людину за проханням, але по-перше просила дійсно поважна людина, а по-друге дівчина була з певним досвідом й потім реально працювала

це називається "реферальна програма" :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 12:12

vitaliian написав:
  Хомякоид написав:
  Shaman написав:світ наразі обрав аутсорсинг. працівник який байдикує - це не є добре. в нашій країні аутсорсинг не настілки розповсюджений, бо є нюанси, але ми теж рухаємося в цьому напрямку

В Німеччині практично все на аутсорсі.
Приклад підприємство, тільки ті люди які стоять на конвеерах та дріний ремонт власні робітники.
Все інше аутсорс.
Клінінг, ремонт, ТО, покраска, IT, логістика.
Бічив як при ремінті обладнання праціників з аутсорса біло в разів 10 більши ніж місцевих.

Потому что если высокая оплата труда, содержать дармоедов дорого.

Тут головне - не перестаратися у прагненні віддати усе на аутсорс. Знаю кілька прикладів:
- Аутсорс закупок обладнання на глобальному рівні, через що у певній країні строки поставок та ціни виявилися вищіми, ніж якби компанія купувала напряму у виробників. Через що компанія інколи трохи прой...бувала початок сезону та недоотримувала виручку.
- Аутсорс персонала, який роками ковбасить по мінімум 8 годин на день. Що при цьому виграє фірма-замовник - незрозуміло.
- Аутсорс закупок подарункових карток від різних торгових мереж для роздачі клієнтам. Фірма-посередник куповала картки у мереж за номіналом, додавала свої % і перепродавала замовнику. Переплата на цілому замовленні - 10-20 тис. дол.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 616 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 12:14

vitaliian написав:

Ща с работами напряжно.А там в принципе нормальное место, чтобы до пенсии досиживать. Вчера в Новой Линии был(крипто эпик) был, там от недостатка покупателей продавать посбивались и языками чешут. Один грит, что жена продавцом в Новамаркете работает, две через две недели полный день ЗП 5000 грн, собирается уходить. Дочка двоюродного брата жены недавно устроилась в маг продавщицей к Фопу, платил аж 200 грн в день. 😳Это во Львове🤦‍♂️
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 566567568569570 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей