мені веріфікували суми меньші 50тис (Київ, різні відділення)
|
|
![]() а за сколько дней до намеченной выдачи $ чи € с конвертов принимают заказ? Например, сегодня в 17 ч. - на какой ближайший день?
![]() Зависит от города/отделения, обычно 2-3 дня. Как-то я записался на среду, а во вторник проходил мимо отделения и решил проверить выдадут ли раньше, кассир проверила что есть запись и выдала без проблем. ![]() Раз на раз не приходится. Всё зависит от загруженности отделения в котором хотите получить деньги. Напишите в чате и там ответят на какое время какого дня могут назначить вам встречу в этом отделении.
![]() Зависит от зоны, потом от города/отделения, а еще, что немаловажно, от того, кто именно отвечает в чате. Было озвучено, что заказ валюты происходит "заблаговременно". При более детальном выяснении оказалось, что "заказать необходимую сумму можно не раньше, чем через 1 раб. день после 12:00". При заказе в пятницу: на 1акк встречу назначили на вторник, а вот на 2акк было уже "интереснее" - передача заказа в пятницу, выполнение его в понедельник, а доставка валюты в банк через 1 раб.день, т.е. в среду (при этом объяснение сопровождалось еще и смайликами, которые после заказа на 1акк воспринимались уже весьма неоднозначно), но в итоге встречу таки назначили на вторник, сразу после 1акк с интервалом в 30мин. Поэтому ответить на Ваш вопрос "сегодня в 17 ч. - на какой ближайший день?" можно лишь следующим образом - как звезды сойдутся 😁 ![]()
Що ж, ви можете думати все що вам заманеться. Я отримував і еквівалент 100к і біля 40к. Перевірка була лише у першому випадку. Спитав - відповіли. Причина рішення призначати перевірку для сум більше 50к в еквіваленті мені не відома, але ваша думка виглядає повністю неправильною бо контроль за касиром повинен або бути, або ні ![]() nickvp ваш висновок - це теж тільки ваша думка якою можна нехтувати. Вище вам підтверджували що контроль є і на суми менше 50 тис. тому те що вам казали - з розряду ОБС. Щодо того що вас не контролювали - так там той факт, що ваш писок хтось подивився - на справді не є весь контроль. Щоб проводка освятилась контролер має натиснути десь кнопку. І тут може будь який варіант - наприклад контролер повністю довіряє касирові як самому собі і тисне кнопку не виходячи. Банальні лінощі теж ніхто не відміняв. Також може бути варіант (стикався один раз сам з ним), що контролер просто сидить у зоні досяжності, бачить вас, але не підходить. Я якраз спитав у тому випадку у касира, а чому минулого разу ви кликали контролера, а наразі - ні. І отримав відповідь - контролер сьогодні - це отой економіст, що сидить у 5 метрах збоку. Вона вже підтвердила операцію бо вас бачить. Усе вище перераховане вкладається в ту причину, що я написав.
Вашого ж бачення причин тому окрім "для сум більше 50000", яке як виявляється не відповідало дійсності - є свідчення незалежної людини - ми поки не бачили. Адже є таке "критикуєш - пропонуй". Не подобається моя версія - надайте щось більш правдоподібне. Наразі те що пишу я - грунтується на моїх знаннях та досвіді роботи в банку. Врешті решт написавши свою останню маячню ви ніяк по суті не заперечили ось цю частину мого попереднього повідомлення "Я особисто певен що першопричиною саме є те що я написав - необхідність додаткового контролю. Може звичайно у банку є певні ліміти коли кличуть "хлопчика" і може це дійсно від 50000 грн., а ризик по меншим сумам банк бере на себе." Загальновідомо що НБУ віддав на банки встановлення критеріїв для різного виду контролів. Отже не бачу жодних невідповідностей того що я написав тому як це виглядає в банку. Ну а якщо просто не подобається що я пишу - розумію є такі люди - на форумі є чудовий функціонал який дозволяє не бачити повідомлення тих дописувачів чия думка вас не влаштовує ![]() Re: Райффайзен Банк Подарунки до оформлених накопичувальних програм страхування отримуйте в Райфі у травні
https://news.finance.ua/ua/podarunky-do ... i-u-travni з 1 по 31 травня 2023р.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|