|
Райффайзен Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 26 кві, 2023 14:02
nickvp написав:Як мені пояснювали, то верифікація видачі готівки стосується лише сум більше 50к грн і тому ваша думка схоже не є першопричиною
мені веріфікували суми меньші 50тис (Київ, різні відділення)
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 кві, 2023 14:34
Alien написав: sens написав:Замовлення працює добре
В "зеленій" зоні напевно що так. А ось "жовтій" та "червоній" треба їхати особисто у відділення І замовляти там. Дистанційно ніяк.
а за сколько дней до намеченной выдачи $ чи € с конвертов принимают заказ? Например, сегодня в 17 ч. - на какой ближайший день?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 кві, 2023 14:50
flysoulfly написав: Alien написав: sens написав:Замовлення працює добре
В "зеленій" зоні напевно що так. А ось "жовтій" та "червоній" треба їхати особисто у відділення І замовляти там. Дистанційно ніяк.
а за сколько дней до намеченной выдачи $ чи € с конвертов принимают заказ? Например, сегодня в 17 ч. - на какой ближайший день?
Зависит от города/отделения, обычно 2-3 дня. Как-то я записался на среду, а во вторник проходил мимо отделения и решил проверить выдадут ли раньше, кассир проверила что есть запись и выдала без проблем.
-
antey718
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 кві, 2023 14:50
Раз на раз не приходится. Всё зависит от загруженности отделения в котором хотите получить деньги. Напишите в чате и там ответят на какое время какого дня могут назначить вам встречу в этом отделении.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 кві, 2023 16:53
lara_08 написав: там ответят на какое время какого дня могут назначить вам встречу.  на какое время какого дня назначить им встречу для выемки валюты - это я еще сам и не решил. Собирать - так со всех контор в один день.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 кві, 2023 18:00
flysoulfly написав:а за сколько дней до намеченной выдачи $ чи € с конвертов принимают заказ? Например, сегодня в 17 ч. - на какой ближайший день?
Зависит от зоны, потом от города/отделения, а еще, что немаловажно, от того, кто именно отвечает в чате. Было озвучено, что заказ валюты происходит "заблаговременно". При более детальном выяснении оказалось, что "заказать необходимую сумму можно не раньше, чем через 1 раб. день после 12:00". При заказе в пятницу: на 1акк встречу назначили на вторник, а вот на 2акк было уже "интереснее" - передача заказа в пятницу, выполнение его в понедельник, а доставка валюты в банк через 1 раб.день, т.е. в среду (при этом объяснение сопровождалось еще и смайликами, которые после заказа на 1акк воспринимались уже весьма неоднозначно), но в итоге встречу таки назначили на вторник, сразу после 1акк с интервалом в 30мин. Поэтому ответить на Ваш вопрос "сегодня в 17 ч. - на какой ближайший день?" можно лишь следующим образом - как звезды сойдутся 😁
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Сер 26 кві, 2023 21:27
в столиці зазвичай це 2 дні
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 кві, 2023 10:41
Alien написав: nickvp написав:Як мені пояснювали, то верифікація видачі готівки стосується лише сум більше 50к грн і тому ваша думка схоже не є першопричиною
Тобто ви десь бачили в банках ще щоб касир сам робив ордер (не проводив картку по посу, бо там інші контролі, а саме робив ордер на видаткову операцію) і для ідентифікації особи хтось звідкись прибігав? А по вашому чому так робиться у Райфі. Причому раніше такого не було. Коли відділення були повноцінними. Я особисто певен що першопричиною саме є те що я написав - необхідність додаткового контролю. Може звичайно у банку є певні ліміти коли кличуть "хлопчика" і може це дійсно від 50000 грн., а ризик по меншим сумам банк бере на себе - я в такі подробиці не вникав. Але це саме додатковий контроль і саме за касиром, щоб він зненацька щось не те не взяв та й не видав не тому!
Що ж, ви можете думати все що вам заманеться. Я отримував і еквівалент 100к і біля 40к. Перевірка була лише у першому випадку. Спитав - відповіли. Причина рішення призначати перевірку для сум більше 50к в еквіваленті мені не відома, але ваша думка виглядає повністю неправильною бо контроль за касиром повинен або бути, або ні
-
nickvp
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 кві, 2023 11:09
nickvp ваш висновок - це теж тільки ваша думка якою можна нехтувати. Вище вам підтверджували що контроль є і на суми менше 50 тис. тому те що вам казали - з розряду ОБС. Щодо того що вас не контролювали - так там той факт, що ваш писок хтось подивився - на справді не є весь контроль. Щоб проводка освятилась контролер має натиснути десь кнопку. І тут може будь який варіант - наприклад контролер повністю довіряє касирові як самому собі і тисне кнопку не виходячи. Банальні лінощі теж ніхто не відміняв. Також може бути варіант (стикався один раз сам з ним), що контролер просто сидить у зоні досяжності, бачить вас, але не підходить. Я якраз спитав у тому випадку у касира, а чому минулого разу ви кликали контролера, а наразі - ні. І отримав відповідь - контролер сьогодні - це отой економіст, що сидить у 5 метрах збоку. Вона вже підтвердила операцію бо вас бачить. Усе вище перераховане вкладається в ту причину, що я написав. Вашого ж бачення причин тому окрім "для сум більше 50000", яке як виявляється не відповідало дійсності - є свідчення незалежної людини - ми поки не бачили. Адже є таке "критикуєш - пропонуй". Не подобається моя версія - надайте щось більш правдоподібне. Наразі те що пишу я - грунтується на моїх знаннях та досвіді роботи в банку. Врешті решт написавши свою останню маячню ви ніяк по суті не заперечили ось цю частину мого попереднього повідомлення "Я особисто певен що першопричиною саме є те що я написав - необхідність додаткового контролю. Може звичайно у банку є певні ліміти коли кличуть "хлопчика" і може це дійсно від 50000 грн., а ризик по меншим сумам банк бере на себе." Загальновідомо що НБУ віддав на банки встановлення критеріїв для різного виду контролів. Отже не бачу жодних невідповідностей того що я написав тому як це виглядає в банку.
Ну а якщо просто не подобається що я пишу - розумію є такі люди - на форумі є чудовий функціонал який дозволяє не бачити повідомлення тих дописувачів чия думка вас не влаштовує
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 02 тра, 2023 14:50
Подарунки до оформлених накопичувальних програм страхування отримуйте в Райфі у травні https://news.finance.ua/ua/podarunky-do ... i-u-travniз 1 по 31 травня 2023р.
-
Assistant_Portal
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
|