| 

|   | Валютний ринок в контексті ДС | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.

Додано: П'ят 26 тра, 2023 20:22 

flyman написав:  flysoulfly написав:  Shaman написав: а я бачу у більшості проблеми що банки більше 400 т грн на місяць не приймають - а треба більше  
 то у мешканців смт така проблема, з альтернативою погано там.
 воєнні ОВДП безрозмірно безфінмоніторні
  Це не зовсім так, банк все одно задасть питання де ви взяли ці гроші, і чи не пов"язані вони з тероризмом, або ворожою державою. 

starsn

Повідомлень: 585З нами з: 23.11.10Подякував: 10 раз.Подякували: 64 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 26 тра, 2023 21:56 

Yuri_61 написав: Всім моїм симпатикам моє шанування! Ну що я можу сказати: йдемо семимильними кроками до курсу 34. Влітку буде. На прикинці серпня. Це мій прогноз. Поки йдуть шалені іноземні вливання СКВ, гривня встановлює  рекорди  ревальвації у сучасному світі. Але страшно подумати, який буде курс, коли закінчиться іноземна фіндопомога. А вона не буде безкінечною. Всі місцеві олігархи та інші спекулянти на місцях. І влаштують тоді вони курс не то що па50, а й по 100.
 Угу, тут все правильно, особливо у частині "коли закінчиться". Ба більше, скоро почнуть заходити дивіденди з заморожених фондів ЦБ раісі та коштів ФО, то стане ще цікавіше. 200+ ярдів під 5% то під одиничку на місяць. Дуже непогано? 

brainchild

Повідомлень: 111З нами з: 09.04.09Подякував: 10 раз.Подякували: 56 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 26 тра, 2023 23:34 

brainchild написав:  Yuri_61 написав: Всім моїм симпатикам моє шанування! Ну що я можу сказати: йдемо семимильними кроками до курсу 34. Влітку буде. На прикинці серпня. Це мій прогноз. Поки йдуть шалені іноземні вливання СКВ, гривня встановлює  рекорди  ревальвації у сучасному світі. Але страшно подумати, який буде курс, коли закінчиться іноземна фіндопомога. А вона не буде безкінечною. Всі місцеві олігархи та інші спекулянти на місцях. І влаштують тоді вони курс не то що па50, а й по 100.
 Угу, тут все правильно, особливо у частині "коли закінчиться". Ба більше, скоро почнуть заходити дивіденди з заморожених фондів ЦБ раісі та коштів ФО, то стане ще цікавіше. 200+ ярдів під 5% то під одиничку на місяць. Дуже непогано?
 Это все и так ясно. Гривна теперь только вверх. По окончании военных действий вернется к довоенным цифрам. А после выплаты репараций думаю и под двадцать сходим.  Население уменьшилось, посевные площади все те же. Значит при том же экспорте импорт сократится вдвое. Газ для металлургии не нужен, теперь на все хватит своего, можем еще и продавать за рубеж вместе с электрикой  Это все уравновесит курс примерно в районе 15 грн за доллар. Учитываем, что за рубеж прибыло не менее чем 5 млн нашего трудоспособного населения, которое уже там трудоустраивается и начинает гнать в страну поток валюты. Через год-два прокачка валюты в страну от диаспоры вырастет раз в пять как минимум. Гривна не выдержит такого потока и укрепится не менее чем до 12 за доллар. Кто сейчас сольет долларовую заначку и положит в банк под проценты или вложится в ОВГЗ, через пару лет утроится как пить дать. 

antey1969

1

Повідомлень: 12328З нами з: 30.11.11Подякував: 1701 раз.Подякували: 3641 раз. 

Профіль

2

2

1

Додано: Суб 27 тра, 2023 02:30 

antey1969 написав:  brainchild написав:  Yuri_61 написав: Всім моїм симпатикам моє шанування! Ну що я можу сказати: йдемо семимильними кроками до курсу 34. Влітку буде. На прикинці серпня. Це мій прогноз. Поки йдуть шалені іноземні вливання СКВ, гривня встановлює  рекорди  ревальвації у сучасному світі. Але страшно подумати, який буде курс, коли закінчиться іноземна фіндопомога. А вона не буде безкінечною. Всі місцеві олігархи та інші спекулянти на місцях. І влаштують тоді вони курс не то що па50, а й по 100.
 Это все и так ясно. Гривна теперь только вверх. По окончании военных действий вернется к довоенным цифрам. А после выплаты репараций думаю и под двадцать сходим.  Население уменьшилось, посевные площади все те же. Значит при том же экспорте импорт сократится вдвое. Газ для металлургии не нужен, теперь на все хватит своего, можем еще и продавать за рубеж вместе с электрикой  Это все уравновесит курс примерно в районе 15 грн за доллар. Учитываем, что за рубеж прибыло не менее чем 5 млн нашего трудоспособного населения, которое уже там трудоустраивается и начинает гнать в страну поток валюты. Через год-два прокачка валюты в страну от диаспоры вырастет раз в пять как минимум. Гривна не выдержит такого потока и укрепится не менее чем до 12 за доллар. Кто сейчас сольет долларовую заначку и положит в банк под проценты или вложится в ОВГЗ, через пару лет утроится как пить дать.
 Красивое.  А укрепиться до 8 можно? Очень надо. 

Captain Obvious

Повідомлень: 1641З нами з: 05.11.10Подякував: 0 раз.Подякували: 443 раз. 

Профіль

1

Додано: Суб 27 тра, 2023 05:56 

Ну, раз пошли разговоры про 15-20, то скоро разворот вверх... Загоняйте лохов активнее, загоняйте... Все доллары продать, всю гривну - на депозит на год.
 Интересно, где Alex2006 подевался, это ж была его тема.

Искатель

Повідомлень: 6440З нами з: 22.02.16Подякував: 1075 раз.Подякували: 4876 раз. 

Профіль

6

13

2

Додано: Суб 27 тра, 2023 07:24 

Нет через год найкрасывиша будет максимум по 5 грн за доллар!  Я лично по телевизору видел... 

Alexkievukraine

Повідомлень: 193З нами з: 04.02.23Подякував: 0 раз.Подякували: 20 раз. 

Профіль

Додано: Суб 27 тра, 2023 07:37  antey1969, Ви б хоч смайлики ставили, бо хтось може сприйняти це всерйоз (обміняти всю валюти на гривню і на річні депозити)   

Zochan

Повідомлень: 1169З нами з: 22.10.14Подякував: 189 раз.Подякували: 148 раз. 

Профіль

1

Додано: Суб 27 тра, 2023 07:59  Яка "цікава" нація українці, замість того щоб радіти, що під час великої війни зберігається макроекономічна стабільність, ціни і девальвація загнані в адекватні параметри, так ніт, почались справжні істерикі під назвою "я не лох, як же я міг купити дороще долар ніж він зараз коштує, грабують, бо немає кратного девала як в 14-15-хх роках!"Люди? У вас все добре з головою?
 Послухайте себе? Що ви несете? Схаменіться!

somilitark

Повідомлень: 13351З нами з: 30.12.09Подякував: 708 раз.Подякували: 3865 раз. 

Профіль

5

5

Додано: Суб 27 тра, 2023 08:35 

Boundless написав: Мені здається курс надовго устаканиться в межах 37.0 - 37.5 і до моменту появи якихось дестабілізуючих факторів - чорно-сірих лебедів
 Вам дуже правильно здавалося! Так і є, і напевне так ще довго буде! 

Qwerty

Повідомлень: 2849З нами з: 25.02.15Подякував: 349 раз.Подякували: 678 раз. 

Профіль

Додано: Суб 27 тра, 2023 08:38 

Та поки щось не складається з прийняттям… 

Qwerty

Повідомлень: 2849З нами з: 25.02.15Подякував: 349 раз.Подякували: 678 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 36393 | 38108634 |  |  
      | 
         | 2160 | 13594068 | Чет 30 жов, 2025 15:23Hotab
 |  
      | 
         | 7978 | 23550075 | П'ят 22 гру, 2023 23:55Hotab