|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 26 тра, 2023 21:22
flyman написав: flysoulfly написав: Shaman написав:а я бачу у більшості проблеми що банки більше 400 т грн на місяць не приймають - а треба більше 
то у мешканців смт така проблема, з альтернативою погано там.
воєнні ОВДП безрозмірно безфінмоніторні
Це не зовсім так, банк все одно задасть питання де ви взяли ці гроші, і чи не пов"язані вони з тероризмом, або ворожою державою.
-
starsn
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 64 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 тра, 2023 22:56
Yuri_61 написав:Всім моїм симпатикам моє шанування! Ну що я можу сказати: йдемо семимильними кроками до курсу 34. Влітку буде. На прикинці серпня. Це мій прогноз. Поки йдуть шалені іноземні вливання СКВ, гривня встановлює рекорди ревальвації у сучасному світі. Але страшно подумати, який буде курс, коли закінчиться іноземна фіндопомога. А вона не буде безкінечною. Всі місцеві олігархи та інші спекулянти на місцях. І влаштують тоді вони курс не то що па50, а й по 100.
Угу, тут все правильно, особливо у частині "коли закінчиться". Ба більше, скоро почнуть заходити дивіденди з заморожених фондів ЦБ раісі та коштів ФО, то стане ще цікавіше. 200+ ярдів під 5% то під одиничку на місяць. Дуже непогано?
-
brainchild
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 тра, 2023 00:34
brainchild написав: Yuri_61 написав:Всім моїм симпатикам моє шанування! Ну що я можу сказати: йдемо семимильними кроками до курсу 34. Влітку буде. На прикинці серпня. Це мій прогноз. Поки йдуть шалені іноземні вливання СКВ, гривня встановлює рекорди ревальвації у сучасному світі. Але страшно подумати, який буде курс, коли закінчиться іноземна фіндопомога. А вона не буде безкінечною. Всі місцеві олігархи та інші спекулянти на місцях. І влаштують тоді вони курс не то що па50, а й по 100.
Угу, тут все правильно, особливо у частині "коли закінчиться". Ба більше, скоро почнуть заходити дивіденди з заморожених фондів ЦБ раісі та коштів ФО, то стане ще цікавіше. 200+ ярдів під 5% то під одиничку на місяць. Дуже непогано?
Это все и так ясно. Гривна теперь только вверх. По окончании военных действий вернется к довоенным цифрам. А после выплаты репараций думаю и под двадцать сходим. Население уменьшилось, посевные площади все те же. Значит при том же экспорте импорт сократится вдвое. Газ для металлургии не нужен, теперь на все хватит своего, можем еще и продавать за рубеж вместе с электрикой Это все уравновесит курс примерно в районе 15 грн за доллар. Учитываем, что за рубеж прибыло не менее чем 5 млн нашего трудоспособного населения, которое уже там трудоустраивается и начинает гнать в страну поток валюты. Через год-два прокачка валюты в страну от диаспоры вырастет раз в пять как минимум. Гривна не выдержит такого потока и укрепится не менее чем до 12 за доллар. Кто сейчас сольет долларовую заначку и положит в банк под проценты или вложится в ОВГЗ, через пару лет утроится как пить дать.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Суб 27 тра, 2023 03:30
antey1969 написав: brainchild написав: Yuri_61 написав:Всім моїм симпатикам моє шанування! Ну що я можу сказати: йдемо семимильними кроками до курсу 34. Влітку буде. На прикинці серпня. Це мій прогноз. Поки йдуть шалені іноземні вливання СКВ, гривня встановлює рекорди ревальвації у сучасному світі. Але страшно подумати, який буде курс, коли закінчиться іноземна фіндопомога. А вона не буде безкінечною. Всі місцеві олігархи та інші спекулянти на місцях. І влаштують тоді вони курс не то що па50, а й по 100.
Это все и так ясно. Гривна теперь только вверх. По окончании военных действий вернется к довоенным цифрам. А после выплаты репараций думаю и под двадцать сходим. Население уменьшилось, посевные площади все те же. Значит при том же экспорте импорт сократится вдвое. Газ для металлургии не нужен, теперь на все хватит своего, можем еще и продавать за рубеж вместе с электрикой Это все уравновесит курс примерно в районе 15 грн за доллар. Учитываем, что за рубеж прибыло не менее чем 5 млн нашего трудоспособного населения, которое уже там трудоустраивается и начинает гнать в страну поток валюты. Через год-два прокачка валюты в страну от диаспоры вырастет раз в пять как минимум. Гривна не выдержит такого потока и укрепится не менее чем до 12 за доллар. Кто сейчас сольет долларовую заначку и положит в банк под проценты или вложится в ОВГЗ, через пару лет утроится как пить дать.
Красивое. А укрепиться до 8 можно? Очень надо.
-
Captain Obvious
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 443 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 27 тра, 2023 06:56
Ну, раз пошли разговоры про 15-20, то скоро разворот вверх... Загоняйте лохов активнее, загоняйте... Все доллары продать, всю гривну - на депозит на год. Интересно, где Alex2006 подевался, это ж была его тема.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1065 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Суб 27 тра, 2023 08:24
Нет через год найкрасывиша будет максимум по 5 грн за доллар! Я лично по телевизору видел...
-
Alexkievukraine
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 тра, 2023 08:37
antey1969, Ви б хоч смайлики ставили, бо хтось може сприйняти це всерйоз (обміняти всю валюти на гривню і на річні депозити) 
-
Zochan
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 27 тра, 2023 08:59
Яка "цікава" нація українці, замість того щоб радіти, що під час великої війни зберігається макроекономічна стабільність, ціни і девальвація загнані в адекватні параметри, так ніт, почались справжні істерикі під назвою "я не лох, як же я міг купити дороще долар ніж він зараз коштує, грабують, бо немає кратного девала як в 14-15-хх роках!" Люди? У вас все добре з головою? Послухайте себе? Що ви несете? Схаменіться!
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Суб 27 тра, 2023 09:35
Boundless написав:Мені здається курс надовго устаканиться в межах 37.0 - 37.5 і до моменту появи якихось дестабілізуючих факторів - чорно-сірих лебедів
Вам дуже правильно здавалося! Так і є, і напевне так ще довго буде!
-
Qwerty
-
-
- Подякував: 349 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 тра, 2023 09:38
Та поки щось не складається з прийняттям…
-
Qwerty
-
-
- Подякував: 349 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
|