Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 42304231423242334234 ... 14429>
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 00:51

Успіх написав: а також законом про "відновлення виплат 100К"(як було раніше) - ммммммммм... бойовий дух солдатів зразу б піднявся і зашкалив на всі 100500%!!!👍 :D
та хріну нам замість петрушки
. То було раніше поки треба було набрати масу. А зараз вони думають, що нікуди ми вже не дінемось з підводної лодки.
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 01:00

andrijk777 написав:Вставлю і я свої думки.
Для мене головне - то наш контрнаступ цього літа. Він має показати чи спроможні ми відвойовувати території в непоганих стартових умовах, але в умовах коли противник вже готовий(підготовлений) до цього.
Якщо спроможні - то вперед до відвоювання всієї України.
Якщо не спроможні - то я проти війни на роки. Не варто забувати що РФ також підсилюється. У них багато грошей, багато населення і все-таки кращі позиції для довгострокової війни. Очевидно що допомогу нам(без наших успіхів) збільшувати не будуть.

*Щодо Байдена - це перебільшення. Наша війна не є таким вирішальним фактором як тут думають. Наша перемога чи поразка деякий вплив звичайно матиме на президентські вибори в США, але не великий і точно не ключовий.

Денег у них нет. Проблемы бОльшие у них, а не у нас, так что не ждите контрнаступления стенка на стенку, но попытка хорошая, я лично насчитала 3 больших прокола в вашем тексте )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 01:11

Shaman написав:
  pesikot написав:........
7) Если гипотетически. Отдали часть территорий Украины. Наступил мир. Кучинелли, flyman и vitallian могут дать гарантии, что через 2-3-5-6-8 месяцев рашисты не пойдут захватывать новые области Украины ?
Ведь схема обкатана на примере Запорожской области - захват части территорий, "референдум", конституция, "переговоры" с учетом реалий, отдавайте всю область

не певен, що ідіотами. деякі дуже схоже роблять це навмисно, робота в них така.

по США - поступки Раші - це удар по репутації країни, незалежно від того, хто при владі. й гадаю, багато людей це розуміє - тому так, Рашу будуть давити по максимуму.

примусити нас зменшити бойові дії технічно можуть, просто обмеживши постачання боєприпасів. але поки що не бачу для цього підстав.

заморозити зараз в стані, як є - це тільки на користь Раші.

Благодаря Вам увидел пост pesikot"а.
Если гипотетически. Отвоевали мы все наши территории, вышли на границы пусть даже 1991.
Вы с pesikot"ом можете дать гарантии, что через 2-3-5 лет рашисты не пойдут захватывать "отвоёвывать" Крым и другие области Украины, подготовившись лучше и разработав более реальные планы с учётом своих ошибок в 2022?

Остальные пункты даже не хочу обсуждать. Спорить с pesikot"ом... увольте.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 01:15

drevlyanin написав:
  ЛАД написав:..........
Вообще-то, говорилось о 5 летательных аппаратах. Это не обязательно самолёты.

Ну добре, нехай гвинтокрили, але там правила розміщення схожі. Ну не повітряні кулі чи змії мались же на увазі.
Ще як варіант-склад/ангар з безпілотниками хіба що.

Я имел ввиду именно такой вариант. А там хтозна.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 01:16

Для мене головне - то наш контрнаступ цього літа. Він має показати чи спроможні ми відвойовувати території в непоганих стартових умовах, але в умовах коли противник вже готовий(підготовлений) до цього.
Якщо не спроможні - то я проти війни на роки. Не варто забувати що РФ також підсилюється. У них багато грошей, багато населення і все-таки кращі позиції для довгострокової війни. Очевидно що допомогу нам(без наших успіхів) збільшувати не будуть.

*Щодо Байдена - це перебільшення. Наша війна не є таким вирішальним фактором як тут думають. Наша перемога чи поразка деякий вплив звичайно матиме на президентські вибори в США, але не великий і точно не ключовий.

Согласен.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 01:21

stm написав:

Денег у них нет. Проблемы бОльшие у них, а не у нас, так что не ждите контрнаступления стенка на стенку, но попытка хорошая, я лично насчитала 3 больших прокола в вашем тексте )

Проблемы большие у всех воюющих, и у них, и у нас. У кого больше, сказать сложно.
Стенка на стенку никто не ждёт. В таком варианте мы точно проиграем.
До сих пор наше военное руководство поступает явно умнее.
А какие проколы в тексте Вы насчитали?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 02:16

ЛАД написав:А какие проколы в тексте Вы насчитали?

У них багато грошей, багато населення і все-таки кращі позиції для довгострокової війни.

Вы ведь согласны с этим? А что если нет? А что если убей очень много своей боеспособной армии и чмобиков аккурат перед выборами и прийти к ним с колоссальным дефицитом бюджета? Давно не показывают "семья получила ладу/дрова/пачку пельменей в благодарность за смерть сына за родину" и стало больше "я учитель года воспитавшая трупов почивших за родину", "мы матери и жены умоляем правителя отпусти наших мальчиков, нам говорили что они будут охранять парадные костюмы для шествия по Хрещатику, а тут умирать надо". Автопром падает, а учитывая белую ладу и обеспечение за ранение должен расти?
Коммерсант 29.06.2022, 19:15
Выпуск легковых автомобилей в России в мае снизился на 96,7%
Наверное это как принято называть отрицательное усиление. Но не в 0 и значит можно долго ещё усилять ))) за весь 2022 год произвели в стране 619 тысяч машин, что на 60% меньше, чем в 2021 году. По стратегии 2023 произвести собираются 520 тысяч, но скептики называют и 380-420 тысяч. В долгосроке ещё нормально так падать можно.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 02:33

stm
В 2022 году в России выпустили 620 000 автомобилей — производство просело на 60% по сравнению с 2021 годом, заявил замглавы Минпромторга Альберт Каримов на парламентских слушаниях, посвященных проблемам отрасли. Его цитирует ТАСС.

По словам Каримова, сильнее всего снизился выпуск легкового автотранспорта — примерно на 66%, тогда как в грузовом сегменте спад составил 18%. Наиболее стабильным оказалось производство автобусов (минус 1%)

https://www.forbes.ru/biznes/485448-proizvodstvo-avtomobilej-v-rossii-proselo-na-60-v-2022-godu
Объемы производства автомобилей в России рухнули в 2,8 раза. Как сообщает «Интерфакс» со ссылкой на данные Федеральной службы государственной статистики РФ, за первый квартал 2023 года с конвейеров российских автозаводов сошло 86,4 тысячи легковушек, что на 64,6 процента меньше, чем за тот же период прошлого года. Так, в марте было собрано 32,6 тысячи легковых машин (-20,3 процента) и столько же в феврале.

https://motor.ru/news/cars-production-27-04-2023.htm. Там дальше о перспективах, но то видно будет.

Падение, конечно, весьма существенное, но всё же не настолько глубокое, как Вы написали. Собственно, Вы и сами написали о падении на 60% за 2022. Майская цифра 96,7%, конечно, убийственная.
Остальное надо подробнее. Может, завтра. Спать пора.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 02:52

drevlyanin ,

А що, зманеврувати від такої ракети зовсім не варіант? На літаку ж має бути система оповіщення пілота про наведення та наближення ракет, а за час поки вона пролетить 150 км літак теж може вже бути геть в іншому місці. До того ж існують усілякі системи встановлення перешкод, теплові пастки, тощо. Чи ракети зараз "розумніші" за літаки?

Я в першу чергу мав на увазі сценарії, коли ворожий літак (хелікоптер) на висоті для скидання плануючих бомб або пуску дальніх ракет. (ворожі хелікоптери в цьому випадку душать РЕБом ППО) Тобто не про « сховатись за рельєф місцевості» і т.д.
Теплові пастки теж тут в іншу стєпь: йде наведення від бортової РЛС винищувача , або вказівки літака ДРЛО (не наша історія) , а не теплопеленгатора, теплові пастки не допоможуть.
Щодо системи оповіщення опромінення на борту (СПО-15Л Берёза та аналогічні), то звичайно на літаках вона є (на хелікопиері типу Мі8 нема) , але в реальному бою там СПО верещить без спину , опромінення йде з усіх секторів на різних режимах. Визначити пуск дуже часто непросто. А дітись в небі на висоті з кілька км просто нема куди. Та і ці сучасні ракети хитрі зараз: спочатку летять «в район», не опромінюють ціль, а при фінальному наближенні починають самі знаходити. Для цілі вже нема часу щось зробити задля зриву атаки.
З.І. Останній випадок збиття 4 ворожих цілей за кілька хвилин Петріотом довів , що нема у рашистів методів проти дальніх ракет дяді Сема.
Ну і Last, but not least, Ф-16 нових модифікацій є носієм цікавих ракет Повітря- Поверхня. Наприклад AGM-158 різних модифікацій, в тому числі до «майже 1000км». , а також ще далекобіійніших.
Коротше це справді довга рука як в повітрі, так і об землю чи об море.

Honestus
,

У разі перевищення критичної межі цих показників не можна нарощувати далі зовнішній державний борг, навіть якщо у кредиторів є можливості для подальшого надання позик, зокрема, вже сформовані їхні бюджети.

Ви зараз знов маніпулюєте і підміняєте.
Оригінальний пост , на який ви вирішили заперечити, був пост Детройт про нарощування військової і фінансової допомоги Україні з боку західних партнерів.

]
  detroytred написав:А зброї і підтримки тільки більше стає.

Зростання чи обмеження розміру зовнішнього боргу України, який приводите ви в якості заперечення, не є перешкодою для надання фінансової чи військової допомоги, бо дуже часто вона не приводить до зростання зовнішнього боргу України.
Більше того, левова частина військової допомоги яка зараз надається,, якраз є повністю безоплатною.
Я все більше впізнаю почерк деякого юриста, любителя латині, який грішив маніпуляціями та крючкотворством. :mrgreen: :
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 30 тра, 2023 04:21, всього редагувалось 8 разів.
Hotab

Подякував: 400 раз.
Подякували: 2433 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 03:22

andrijk777 написав:Якщо спроможні - то вперед до відвоювання всієї України.
Якщо не спроможні - то я проти війни на роки.

А вашої думки хтось питає чи від неї щось залежить?
Росіяни теж проти війни на роки. Вони хочуть все і зараз.
sergey_sryvkin

Подякував: 630 раз.
Подякували: 668 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 42304231423242334234 ... 14429>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість