Коли саме, в епоху античності?
|
|
Моторошненько... Але з якогось своєрідного боку навіть і гарно. І так, так, пограємось в статистику. В Україні є З майже 41млн всього. Реал.калік (які нездатні були би стріляти з блокпосту чи з вікон квартири, та й взагалі ні на що непридатних) -- не може бути більше 4млн (і навіть це великий перебір, бо 4/24 -- то кожен шостий...) Отже понад 2 десятки млн -- це і є “десятки млн”, про які я писав. 2 -- це вже множина. Те що на інфографіці менше “економіч.активних”, просто означає що у нас багато мільйонерів, рантьє і т.п. -- і вони тусять, а не активляться на галерах. Крім того, селян не вважали активними, а вони дуже навіть завзято порпаються на грядках. Це 29-8-5млн.діти(виростуть)=16млн -- близько 20. Немовлят на грудному вигодовуванні -- Множимо на 2 роки і 41млн == макс. 600тис матерів годувальниць. Записумо і їх в ті 4млн, яких більше 20. Старші онуки -- розважатимуть бабусь. Всі решта 20+млн -- звиняйте, але треба захищати своє життя, честь, гідність, майно, цінності, гроші... Всього 3міс раз на 8 років. (20млн осіб / 2.4млн осіб за рік по 3міс кожен). Хоча, я так розумію, що більшість жінок прийде до своїх чоловіків і мило посміхаючись повідомить: -- А я тут почула від подружок, що чоловіки можуть подвоювати свій термін, аби їхні жінки не йшли у військо, ми порадились, і вгадай-но що я придумала..! -- Га? що? чому? навіщо? а... я всьо пойняв... Пропоную почати з усіх тих безробітних на інфографіці. І водночас повідомити працюючим, що їм треба спланувати черговість участі у війні. Вийде ніби як подовжена відпустка (до 3міс). Всім хто виїхав за кордони -- розповісти в новинах, що їх тут теж внесли в чергу. Ніби всіх згадав. Ага. І звісно ж зараз почнеться виття на болотах “ми не можем, ми не вмієм, ми не будем... хахаха”. І це дуже важлива і вагома громадська позиція! Але у таких випадках важливо якомога голосніше репетувати в інфопростір, що ви проти відвойовування будь-чого окупованого, і взагалі з дитинства за “замороження конфліктів”. Голос з потужністю на десятки млн осіб буде почутий і влада радо за нього вхопиться. Вона давно, мабуть, цього чекає, і саме тому й гнобить війська... І незадарма ж без бою здавала території і судить нині генералів, що таки організували опір... “без дозволу”. Сюр... Ось у кінці повідомлень покрокова інструкція як саме треба репетувати аби пошвидше все це зупинити і аби скажені військоматники до вас не дістались (від виділених слів про ”надто бідну фантазію ухилянтів” viewtopic.php?p=5597249#p5597249 ) і тут (від виділених слів, що “все що вище -- несуттєве” viewtopic.php?p=5597489#p5597489 ) І все буде добре. І майже все буде Україна. І у всіх буде відчуття добре виконаного обов`язку. Востаннє редагувалось Bobua в Чет 13 лип, 2023 19:39, всього редагувалось 3 разів.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуІ сильно ті гарантії допомогли Польщі?
ууу, как всё запущено. Полное непонимание происходящего. Зато мнение, мнение имеешь Ты хоть бы историей поинтересовался Сколько было в истории, когда гарантии ничего не значили, сколько раз люди были двуличными и скользкими Не рассуждай о той, о чём ты не имеешь никакого представления Так всегда было Даже ты сейчас врёшь. Ты обвиняешь Англию и Францию, что не дали гарантии но Будапешт подписывала и РФ. К РФ у тебя претензии нет
Bobua
Слухайте, я поважаю, що ви приймаєте участь у військових діях Але ... Якщо пишите щось, то відповідайте на питання до вас. Якщо ви не відповідаєте на питання, то .... У меня давно склалась думка, якщо людина пише багато слів на форумі, то вона - пише, аби писати - свої думки вона просто не може сформулювати Для вас повторю ще раз питання Як логістика ? Підробиці дивітся у моіх попередніх постах
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||