andrijk777 написав:Я вже писав - люди/країни стали двуликі, слизькі, без честі. Любі гарантії сьогодні майже нічого не означають. Колись такого не було.
Ой+ написав:Опирався на: https://inshe.tv/important/2023-07-03/776536/ "Ліві" виїзди не знаю як де, але тільки взнаю, що з числа знайомих, то той, то цей чухнув, користуючись різними дирами. Ну і чисто також локальний досвід з скажімо з жителів моєї вулиці є загиблі, поранені, ті що служать, ті хто відвалив і вкрай мало таких кого потенційно ще б могли призвати. Не претендую на якусь надточність припущень, але впевнений, що моя цифра значно ближча до істини ніж "десятки млн ухилянтів".
Погоджуюсь. Сидіти без діла понад 16 місяців - мало хто зможе. Не виходити на вулицю - теж. У мене в Києві сусід - юрист, після отриманя повістки пішов на медкомісію - хромав, з паличкою. Потім став на костилях ходити. І паличку, і костилі використовував не дуже часто, було видно, що йому невдобно з цим ходити. Симулянт, коротше. Минулого понеділка він отримав повістку до суду і з тих пір його не бачили.
Моторошненько...
Але з якогось своєрідного боку навіть і гарно.
І так, так, пограємось в статистику.
В Україні є 24млн осіб від 16 до 59 років. З майже 41млн всього. Реал.калік (які нездатні були би стріляти з блокпосту чи з вікон квартири, та й взагалі ні на що непридатних) -- не може бути більше 4млн (і навіть це великий перебір, бо 4/24 -- то кожен шостий...)
Отже понад 2 десятки млн -- це і є “десятки млн”, про які я писав. 2 -- це вже множина. Те що на інфографіці менше “економіч.активних”, просто означає що у нас багато мільйонерів, рантьє і т.п. -- і вони тусять, а не активляться на галерах. Крім того, селян не вважали активними, а вони дуже навіть завзято порпаються на грядках. Це 29-8-5млн.діти(виростуть)=16млн -- близько 20.
Немовлят на грудному вигодовуванні -- 7.3/1000 по всій Україні. Множимо на 2 роки і 41млн == макс. 600тис матерів годувальниць. Записумо і їх в ті 4млн, яких більше 20. Старші онуки -- розважатимуть бабусь.
Всі решта 20+млн -- звиняйте, але треба захищати своє життя, честь, гідність, майно, цінності, гроші... Всього 3міс раз на 8 років. (20млн осіб / 2.4млн осіб за рік по 3міс кожен). Хоча, я так розумію, що більшість жінок прийде до своїх чоловіків і мило посміхаючись повідомить: -- А я тут почула від подружок, що чоловіки можуть подвоювати свій термін, аби їхні жінки не йшли у військо, ми порадились, і вгадай-но що я придумала..! -- Га? що? чому? навіщо? а... я всьо пойняв...
Пропоную почати з усіх тих безробітних на інфографіці. І водночас повідомити працюючим, що їм треба спланувати черговість участі у війні. Вийде ніби як подовжена відпустка (до 3міс).
Всім хто виїхав за кордони -- розповісти в новинах, що їх тут теж внесли в чергу.
Ніби всіх згадав.
Ага. І звісно ж зараз почнеться виття на болотах “ми не можем, ми не вмієм, ми не будем... хахаха”. І це дуже важлива і вагома громадська позиція! Але у таких випадках важливо якомога голосніше репетувати в інфопростір, що ви проти відвойовування будь-чого окупованого, і взагалі з дитинства за “замороження конфліктів”. Голос з потужністю на десятки млн осіб буде почутий і влада радо за нього вхопиться. Вона давно, мабуть, цього чекає, і саме тому й гнобить війська... І незадарма ж без бою здавала території і судить нині генералів, що таки організували опір... “без дозволу”. Сюр...
Ось у кінці повідомлень покрокова інструкція як саме треба репетувати аби пошвидше все це зупинити і аби скажені військоматники до вас не дістались (від виділених слів про ”надто бідну фантазію ухилянтів” viewtopic.php?p=5597249#p5597249 ) і тут (від виділених слів, що “все що вище -- несуттєве” viewtopic.php?p=5597489#p5597489 )
І все буде добре. І майже все буде Україна. І у всіх буде відчуття добре виконаного обов`язку.
Востаннє редагувалось Bobua в Чет 13 лип, 2023 20:39, всього редагувалось 3 разів.
andrijk777 написав:Я вже писав - люди/країни стали двуликі, слизькі, без честі. Любі гарантії сьогодні майже нічого не означають. Колись такого не було.
Коли саме, в епоху античності?
Повідомленням вище я ж написав! 3 вересня 1939р. це античність?
Коли саме, в епоху античності?
Повідомленням вище я ж написав! 3 вересня 1939р. це античність?
beee написав:Служби працюють круто. Як в якомусь голівудському фільмі. Такої кількості різних служб в одному місці я ще не бачив. Вже приїхали авто для прибирання. Кароч будет так: Поменяют окна в 4 квартирах и завтра никто ничего не вспомнит. Никого не выселяют.
Киев есть Киев. Когда к нам в двор прилетело в мае 2022, окна меняли сами жильцы (у меня 3 окна и балкон). Харьков.
Faceless написав:І сильно ті гарантії допомогли Польщі?
Історію наперед ніхто не знає. Але сама дія - об'явлення війни небезпечному і реальному супернику - це сильно. Нагадати чим допомагали нам наші друзі в лютому 2014? Чи в лютому 2022?
andrijk777 написав:Яке нафіг СВО??? Якщо б в України були гарантії від Англії і Франції, які були в Польщі в 1939, то ніяким СВО росія б не прикрилась. ЦЕ ФАКТ! Могли б звичайно і не об'являти, але це було б порушення гарантій даних Польщі.
Я понимаю, что задним умом у нас все крепки
Но объясни, откуда бы взялись такие гарантии у Украины ?
Та елементарно - гарантії в обмін на ліквідацію ядерної зброї, наприклад. Але тут є фундаментальна проблема. Світ змінився. Я вже писав - люди/країни стали двуликі, слизькі, без честі. Любі гарантії сьогодні майже нічого не означають. Колись такого не було.
ууу, как всё запущено. Полное непонимание происходящего. Зато мнение, мнение имеешь
Ты хоть бы историей поинтересовался Сколько было в истории, когда гарантии ничего не значили, сколько раз люди были двуличными и скользкими Не рассуждай о той, о чём ты не имеешь никакого представления
andrijk777 написав:Напевно модель поведінки людей змінилась. Безперервна брехня це взагалі норма сучасного світу.
Так всегда было Даже ты сейчас врёшь.
Ты обвиняешь Англию и Францию, что не дали гарантии но Будапешт подписывала и РФ. К РФ у тебя претензии нет
Faceless написав:І сильно ті гарантії допомогли Польщі?
Історію наперед ніхто не знає. Але сама дія - об'явлення війни небезпечному і реальному супернику - це сильно. Нагадати чим допомагали нам наші друзі в лютому 2014? Чи в лютому 2022?
Давай, нагадуй. З усіма фактами, пощоденно. Вперед
pesikot написав:ууу, как всё запущено. Полное непонимание происходящего. Зато мнение, мнение имеешь
Ты хоть бы историей поинтересовался Сколько было в истории, когда гарантии ничего не значили, сколько раз люди были двуличными и скользкими Не рассуждай о той, о чём ты не имеешь никакого представления
Колись це було 50/50, а зараз це 90/10. Ти тупий, йди гуляй.