Hotab от про що я й кажу. На фронт вивезли, а нових поки що не ризикують набирати. Враховуючи, як різко оголосили про "виконання плану з мобілізації" минулого року, можливо проблема не тільки у виборах. + триндьож гірчика + історії з генералами. На мою думку, весь цей фон створює певні перспективи як мінімум зміни влади. А в ідеалі, і громадянської війни.
pesikot написав:Для любителів замороження війни кажу вкотре. Замороження вже було. Більше вже не буде
Можна поговорити і про заморозку, як один з вірогідних варіантів.
Після прийняття ООН пропозиції Індії про припинення вогню, договір був укладений 27 липня 1953. Примітно, що представник Південної Кореї генерал Чхве Док Сін відмовився підписати документ, оскільки режим Лі Син Мана, на той момент куди більш одіозний, ніж північнокорейський, ратував за продовження війни[6].
Тільки, спочвтку, треба зрозуміти, чому фюрер не використав ядерну зброю, щоб відрізати Лівобережжя від допомоги Заходу? Хто був проти? Тепер уявімо, що ми погодились не на мирний план Зеленського, а на китайський, індійський, африканський, південноамериканский мирний план, коли весь світ виступить гарантом перемир'я? Чи довго протягне Раша в повній економічній ізоляції, після того, як порушить перемир"я конвенційною зброєю? Нє, ну якщо червоні п..раси розв'яжуть трєтю світову через Тайвань, то на те і світова, щоб воювати всім. Звісно, перемир'я повинно включати обмін полоненими і вільний виїзд наших громадян в Україну з окупованих земель, з надання їм безкоштовного житла, чого не було зроблено за 8 років. P.S. Фюрер поїде в ПАР, це очевидно.
Letusrock Через якийсь час можливо й доведеться про це думати, якщо так складуться умови. Але зараз треба воювати. А не можеш воювати - донать. Якщо навіть на це не здатний - то хоч не рознось зраду.
prodigy написав:сьогодні вночі ППО працювало, 6 калібрів , 35 шахедів (31 збили), ще якась кількість х22. за 15 місяців ця була яскрава, може ще дві такі
здавалось, що у нас тиха гавань...здавалось
Як взагалі в Одесі ?
серед молоді більше оптимізму, пенсіонери дуже стурбовані (дві ночі поспіль тра-та-та-та)
совок вимагає на перемир'я( тобто поразку)-у 10% ватного населення існує думка, що це не наша війна (захід натравив рф на Україну, тим що не погодився восени 2021го на вимоги пуйла)
вчора дивився цікаве відео (рекомендую особисто ЛАДу)-коли у Литви було на роздум лише 12 годин , щоб погодитись на ввід військ у Литву у липні 1940 (до речі згода/незгода ні на що не впливала, тому що ПРИБАЛТИЙСКИЙ ВОЕННЫЙ ОКРУГ (згідно документів архівів) був створений ще 17 червня- за 1,5місяця до окупації Литві(Латвії, Естонії)
а ЛАД ще місяць тому постив про те, вони (республіки) самі запросили "захисту" (бо так нас вчила радянська історична наука, як майже в тому же руслі звітує про референдуми в Херсоні і Запоріжжі
В Одесі ракети «Онікс» і Х-22 влучили (https://t.me/Nazars_look/15359) в портову і критичну інфраструктуру — у зерновий та олійний термінали. Пошкоджені резервуари й обладнання для завантаження. Виникла пожежа, постраждалих немає.
В Одеському районі є влучання в промисловий об'єкт, де постраждав цивільний співробітник. Також пошкоджені два складські приміщення — із тютюном і феєрверками.
prodigy написав:є декілька сценаріїв розвитку подій, але ймовірність деяких дуже низька: 1) ЗСУ проривають фронт у 3х напрямках -Олешкі, Такмак, Волноваха і "стремітельним домкратом" витискають орків до Криму і Таганрогу, тобто виходять на стан на 23лютого 2022р 2) ЗСУ проривають фронт в одному напрямку-Олешкі визволяють Скадовск і зупиняються. 3) ЗСУ відбивають атаки і контр-атакують і до листопада просуваються по лінії Токмак-Волноваха, але зупиняється на підступах , тобто вперед по лінії фронту на 20-25км 4) просування ще повільніше, 5-10км за наступні 3 місяці
Мені найімовірнішими здаються другий та третій варіанти. Четвертий менш ймовірний. Перший малоймовірний, але повністю виключати його теж не варто.
перша фаза контрнаступу трохи затягнулась...сподіваюсь робота над помилками (розмінування) була зроблена, очікую активної другої фази після 15 серпня сподіваюсь на сценарій 1(2)
Letusrock Можна говорити про дрони, про яйця по 17 гривень, про будівництво танкового заводу - тобто про те, що допомагає чи заважає нашій перемозі. Але не про припинення боротьби.
Трамп хоче компенсації для США від Європи за поставлену Україні зброю
Спершу Трамп розкритикував рішення США передати Україні касетні снаряди у зв'язку з тим, що в Заходу закінчилися запаси боєприпасів, які б можна було надавати Києву. Окрім того, Трамп звинуватив європейських партнерів США в тому, що вони надають мізерну частку допомоги Україні.