|
|
![]() Какое говорите соотношение синего доллара к зеленому?
![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСЦікава у Вас позиція. Ви написали, що прочитали перше речення і дальше читати не стали, понаписували всякого. А тепер на це всяке, яке не зовсім стосується мого допису, хочете моєї думки. Спробую. Пекін і москва більше ніж пів року прикладають максимум зусиль для того, щоб перемовини відбулися і війна була заморожена чи припинена. Певних успіхів в цьому напрямку вони досягли (не поразка москви більше всього потрібна пекіну). Я написав, що з листопада бачу варіант перемовин досить імовірним. Про що будуть говорити, до чого домовляться і чи домовляться взагалі я не писав. В світлі останніх подій в нашому політикумі, можливо вдасться припинити мародерство і зрадництво, тому може й хід подій на фронті зміниться. Те що точок дотику немає я чітко розумію. Щодо курсу після закінчення війни навіть в найкращому варіанті. Зараз дефіцит торгового балансу виходить 30-40 млрд дол за рік. Ситуація з експортними галузями, енергетикою і логістикою не покращиться, навіть у випадку інвестицій і відбудови з максимальною допомогою партнерів, найближчі 2-3 роки. І це буде важкий період. В цей період курс точно ні до 25 ні до 8 рухатися не буде. Ок, удачі всім. Ще спишемся... ССОшників зі святом. ![]() Валютний ринок в контексті ДС"Ешь ананасы, рябчиков жуй, День твой последний приходит, буржуй."
валютные барыги сами начали спекулировать на теме "НЕ ИДЕАЛЬНЫХ" купюр, а теперь хлебнут г*вна от людей забавный круговорот получился
![]() Уже ажиотаж синие - зелёные постепенно спадает. В банках народ забирает без напряга зелёные в хорошем состоянии. В Привате с улицы уже валюты в кассе нет, надо заказывать. Ещё месяц и всё вернётся в обычное русло, без 3-5 курсов в обменниках.
![]() Долара в приматі нема і з замовленням. Зараз все стало ,,цікавіше,,. З ранку якщо доллар й привозять, з каси вигрібать що ще більш-менш прийнятної якості для покупців готівкового доляра. Під час обіду після 13-ї тим хто замовляв валюту приходе розсилка що ваші гроші ,,доставлені у відділення,, О 14 касир каже першому бажаючому долярів що ,,є тілько з штампами і в пятнах. Можете перезаказати на інший день,,. І третина черги дружно уходить. ![]() З інших банків звичайно 06 року в добрій якості забрати вже за щастя. А куди діватись. ![]() Re: Валютний ринок в контексті ДС
Вспомним подзабытую традицию начинать с конца ![]() Я согласен с общим выводом о том, что существенного укрепления гривны не будет, вне зависимости от того, как будет складываться рыночная ситуация. Такого в здравом уме просто никто не допустит. А вот сама ситуация, именно на валютном рынке, мне видится не столь предсказуемой. Понятно, что пострадавшая от войны экономика мгновенно не восстановится. Ситуацию видят все, она даже в комментариях не нуждается. Дефицит торгового баланса будет отрицательным еще очень долго. Но весь фокус в том, что влияние именно торгового баланса на валютный рынок мы часто сильно преувеличиваем. Если война закончится таким образом, что откроется окно для инвестиций, сами инвестиции - это точно такой же приток валюты, как от продажи зерна или стали. Если будет серьезная помощь на восстановление - это тоже приток валюты. Поэтому вполне возможно, что даже при серьезном дефиците торгового баланса, платежный баланс окажется положительным. Сам процесс восстановления, если окажется достаточно интенсивным, сам по себе может стать мощным драйвером для развития экономики. Я не могу утверждать, что все будет именно так. Будущего не знает никто. Но вариант положительно развития событий имеет ненулевую вероятность, которая позволяет надеяться на лучшее. И да. Мелкие политические дрязги и зашквары неопытных коррупционеров выглядят мерзко, но влияние этих факторов в глобальном масштабе сильно преувеличено. ![]()
та ладно... про схвалення заявки пишуть за добу, а приходити можно хоч на дев'яту ранку наступного дня вигрібати найкращі, але їх все одно немає. перевіряв особисто декілько раз і вирішив почекати деякий час... ![]()
![]() Все, що я написав напряму стосується вашого допису
Тому я і запитав: - а про що перемовини ? То вашому виявляється - ні про що. Перемовини заради перемовин. До речі, знову запитаю. Якщо, гіпотетично, війна буде заморожена, то на який час ? Місяць, два, півроку ? Бо я вважаю, що зараз зморозити війну - це шанс для рашистів накопити сили і знову продовжити війну. А ви як вважаете ? А що, Баканова вже посадили ? Чи когось покарали за яйця по 17 гривен і дизпаливо по 80 ? Не пішить дурниць PS. З приводу домовлень з РФ. А вас історія з зерновою угодою нічому не навчила ? PPS. Рашисти можуть припинити війну самі. Вот прям щазз - вивесті свої війська з України та припинити ракетні обстріли Для цього ні-я-ких перемовин не треба Але вони цього не роблять
Зараз переглядають цей форум: valya і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|