|
UGB еко банк країни |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 22 сер, 2023 20:57
flysoulfly написав: sens написав: flysoulfly написав:Нажаль, з весни це занадто дорого стало в Укргазі, у багатьох конкурентів набагато вигідніше До 37,5 все допустимо
кому - як ми ж не мільйонщики, як дехто
Береться до уваги,що в такому діапазоні банк виконує свої обов'язки,чим заради іншого курсу по іншому себе відчувати - Січ,Айбокс,Конкорд...
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 28 сер, 2023 18:03
Панове, перевипуск неіменного прозапасу по строку буде безкоштовним, чи захотять мзду?
-
dr_morgenstern
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2023 18:12
dr_morgenstern написав:Панове, перевипуск неіменного прозапасу по строку буде безкоштовним, чи захотять мзду?
Безкоштовним. Більше того перевипустять самі. Тижні за 3 до завершення строку дії надійде повідомлення з запрошенням зайти у відділення та забрати картку
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 28 сер, 2023 19:38
Alien написав: dr_morgenstern написав:Панове, перевипуск неіменного прозапасу по строку буде безкоштовним, чи захотять мзду?
Безкоштовним. Більше того перевипустять самі. Тижні за 3 до завершення строку дії надійде повідомлення з запрошенням зайти у відділення та забрати картку
у мене три гривневих прозапас, відкрити в трьох разних містах - за Х років після спливу строку я особисто звертався за перевипуском.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 28 сер, 2023 20:23
Alien написав: dr_morgenstern написав:Панове, перевипуск неіменного прозапасу по строку буде безкоштовним, чи захотять мзду?
Дякую. Термін сплив ще в черні, запрошення не було, картка в додатку є. Прозапас - валютний
-
dr_morgenstern
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2023 21:40
dr_morgenstern написав:Alien написав: dr_morgenstern написав:Панове, перевипуск неіменного прозапасу по строку буде безкоштовним, чи захотять мзду?
Дякую. Термін сплив ще в черні, запрошення не було, картка в додатку є. Прозапас - валютний
Картка була фізична чи віртуальна? Мені в травні п.р. саме по такій схемі як я описав прийшов пластиковий гривневий та доларовий проЗапас
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 28 сер, 2023 21:50
Alien написав:Мені в травні п.р. саме по такій схемі як я описав прийшов пластиковий гривневий та доларовий проЗапас
Аналогічно.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 28 сер, 2023 22:23
Alien написав: dr_morgenstern написав:Alien написав:[quote="5615045:dr_morgenstern"]Панове, перевипуск неіменного прозапасу по строку буде безкоштовним, чи захотять мзду?
Картка була фізична чи віртуальна? Мені в травні п.р. саме по такій схемі як я описав прийшов пластиковий гривневий та доларовий проЗапас[/quote]Фізична була.
-
dr_morgenstern
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 сер, 2023 11:11
Провіряйте свої валютні рахунки. Банк стирив у мене 1$ і морозиться, що не баче куди він дівсь. При цьому ще вранці він був на місці.
-
Hemi
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 сер, 2023 11:14
Hemi написав:Провіряйте
не дало войти. сбой. Перезашел, перенабрал всьо: остаток на прозапасе остался тот же = 0 $ Кстати, а тут за какую "неактивность" Прозапаса (конкретно,валютного) плату снимают 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1903 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1