Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52525253525452555256 ... 14824>
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 07:09

ЛАД от закрытых школ детям только лучше, больше времени с семьей. В вечно воюющей стране бомбоубежища на предприятия должны быть априори, это ограничение - мягкий штраф за его отсутствие. Собрания больше 50 человек? хасиды расстроятся, остальных не заденет. Где норма, что ночью пассажиры должны сидеть на вокзалах и в аэропортах? Где норма что ночью запрещена работа такси и передвижение на своём транспорте?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 07:59

beee Школа це не тільки навчання, а й соціалізація. Спостерігаю серед студентів, які 3 роки вчились дистанційно, як їм важко в аудиторії. А провести презентацію (аналог вийти до дошки) - це наче розстріл.
А найбільший розрив шаблону для мен був, коли вони працюючи над командним проєктом розійшлись по різних кутках аудиторії, дістали навушники і влаштували розмову в Дискорді.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 08:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:Какой именно уровень вы считаете проблемой?

Вміння ефективно комунікувати з колегами і замовниками, щоб потім ефективно працювати не тільки фрілансером.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 08:16

vitaliiangel написав:
  beee написав:Моих детей (2+4 г) с женой заставили зимой ночевать в машине на заправке. 40 км до Киева не дотянули. Вот это я понимаю, закон один для всех
я бы разрешил работать таксистам. Это отсекло бы 90% шатающихся (потому что ночью такси дороже), в то же время кто до ночи работает или кто приехал ночью поездом смогут добраться домой. Такси это рабочие места, ночью у них был основной заработок, взяли и обрубили. Тоже диверсантов возят?
  Bobua написав:

От все-таки потрібно вам піти у військо і на війну. На пару років.

Тоді дивні питання щезнуть “як роса на сонці”.

От ви коли вночі бачите таксі, а точніше світло фар -- ви як саме відчуваєте, що там жінки і діти, а не диверсійна група, в яку треба одразу лупонути ПТУРом, бо у них кулемет на 0.5” = 12.7мм (а коробка зі стрічками на 200шт важить 33.5кг, а на один патрон 168грам брутто, на хвилиночку). І якщо під`їдуть ближче, то вже не встигнете навіть і сховатись...

А якщо бачите біля зони БД якесь дивне бігаюче тіло у камуфляжній куртці, то як саме відчуваєте, що це не справжній диверсант, а просто тупа мама чи тата таке купили своїй тупій дитині-підлітку (замість яскравої куртки з мікі-маусом)...

Тобто, всього кількох місяців у війську вистачило би для розуміння, що військові не мають суперсил, не мають телескопічного зору і кажанячого слуху. А часто мають сили, зір і слух --- гірші за середні...
І мають всього лише одну перевагу -- незручну і важку зброю. Яку повинні встигнути використати перш ніж це зробить ворог...

едут диверсанты на скорой , их никто не останавливает, даже на красный свет. Машину скорой можно купить на олх .
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/skor ... T1j2L.html
под моим окном каждую ночь едет скорая. Как комендантский час этому препятствует? Полиция гоняется за каждой скорой?
  Bobua написав:От все-таки потрібно вам піти у військо і на війну. На пару років.
не пойму вам мало уважения? Вы мне завидуете или что. Может каждому надо поработать пожарным, кардиохирургом, детективом набу? или только военные что-то полезное делают? Вы эту фигню выключайте, я видел в жизни не меньше вашего и вряд ли что-то новое уже увижу.

Ні. В кардіохірурги всім не треба. Там дуже довго вчитись. Та й скільки тих хірургів треба?

А от у військо треба всім. Бо від цього залежить виживання країни. Від здатності людей зробити кожен горбик, кожне дерево, кожну будівлю вогневою точкою -- залежить як довго москвини ще лізтимуть.
Якби у нас був для них завжди і всюди “Світ Смерті” Гарі Гарісона, то вже, мабуть, війна би скінчилась...

Ще я у житті бачив (чув), що службові машини мають gps, а машини типу швидких, поліції -- ще й зв`язок з диспетчерським пунктом. Дивно читати людину, що про таке не знає...
Тому, думаю, що довести до блокпостів і військ.патрулів інфо, що у місті їздить в цю мить стільки-то швидких і такими-то маршрутами -- це не складно.
А от таксі будуть явно зайвими.

А ще я подорожую з наплічником літрів на 80. І маю там килимки (можна постелити їх і на вокзалі), маю спальник (не треба купувати постільну білизну в поїзді).

Солдати на передовій чергують вночі щотригодини. З перервами три години на “сон”. І так доби чотири, потім дві в селі -- і знову на передову.
Що, аж так важко в глибоких тилах раз на кілька(десят) місяців полежати півночі на вокзалі?
Востаннє редагувалось Bobua в Сер 11 жов, 2023 08:45, всього редагувалось 1 раз.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 08:17

Про зовнішню політику Зе.
Схоже, мілітарі стайл і хамовита риторика вже не працює, а тільки шкодить.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 08:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Bobua написав:А от у військо треба всім.

фінансувати і годувати будуть так звані партнери?
як із соціальною сферою?
пахати будуть діти, жінки і старці?
а мужики ставати професійними алконавтами із ПТСР
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 08:53

холява написав:The_Rebel

Честно .
Я удивлен вашим терпением .

....не буду комментировать .
Наблюдаю дальше .

При всій повазі, а чому там дивуватися??? Це просто черговий пропагандист від зелених тіліки тактика трохи змінена. Замість: "ви всі боягузи, бігом на фронт баьківщина в небезпеці", тепер пробують закидати трохи інше(бо старе геть не діє)-"я звісно теж боягуз, але боягуз правильний(партійно) а ви ні, тому всі заткніться і не заважайте дерибану". Навіть байку придумав про якісь міфічні оборонні заводи, на котрих не вистачає людей, а на моє просте питання куди звертатися, бажаючі на таке праведне діло знайдуться, логічно злився .
Ризикну дати пораду т.я. ви старші мене хіба на кілька років: не оцінюйте людину по закликам, в справах вона може бути геть інша.
Востаннє редагувалось drevlyanin в Сер 11 жов, 2023 08:58, всього редагувалось 1 раз.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 08:59

flyman написав:

як із соціальною сферою?

Всім. По черзі й ненадовго.

Якраз аби набути досвіду, як влаштувати пекло зайдам.

Бо коли тили втомлено промовляють “захищайте нас” -- це безперспективно.
А якби в тилах були мільйони з військ.досвідом -- це було би щось...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 09:11

Bobua написав:
  flyman написав:

як із соціальною сферою?

Всім. По черзі й ненадовго.

Якраз аби набути досвіду, як влаштувати пекло зайдам.

Бо коли тили втомлено промовляють “захищайте нас” -- це безперспективно.
А якби в тилах були мільйони з військ.досвідом -- це було би щось...

для якої бюджетної організації, може і ..., що там працівник перебуває 3 міс. в рік десь там, у воєнній відпустці, а реальний бізнес?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 09:24

The_Rebel написав:
  drevlyanin написав:
  The_Rebel написав:Не кричать чому не воюєш, бо зрозуміло, що такі боягузи як я (або ти) завжди напридумують відмазки) А просто не нити про обмеження 18/60, комендантську годину та інші моменти. Бо насправді у воюючій країні обмежень мало бути набагато більше. Хто боїться іти на фронт - то у другу зміну мали би йти виробляти зброю. І так з 24.02 і усі, без відмазок. Тоді б дійсно світ якось співчував і бачив, що нам треба допомагати. Та і всі були б згуртовані, бо вклали в перемогу (або хоча б боротьбу) кожен, що міг. Бо якщо переможемо (хоча б відіб'ємося), то всі бігунки в Європах будуть пишатися які вони круті українці. А якщо програємо - то мовчки асимілюватися, або називатися росіянами. Бачив я вже таке

Я так розумію, що ви вже пішли? Напишіть швидше куди звертатися, де ті двозмінні заводи(новозбудовані Зекомандою звісно) працюють, то може й інші зголосятся.

drevlyanin написав:Я так розумію, що ви вже пішли? Напишіть швидше куди звертатися, де ті двозмінні заводи(новозбудовані Зекомандою звісно) працюють, то може й інші зголосятся.

Правильно, тому треба було цей текст виділяти: Бо насправді у воюючій країні обмежень мало бути набагато більше.
Саме це я й кажу, що у нас, як у воюючої держави, в тилу взагалі можна сказати, що нема ніяких обмежень. А люди ще й ниють, що їх конституційні права порушують))

Дякую, за начяння мене дурненького, що саме маю писати та виділяти. Вам би в немиту, такі спеціалісти там в пошані. Та от тільки одна біда-я наче й не жаліюся на обмеження та виїзджати з України не збираюся. Навіть жодних компенсацій за зруйноване не вимагаю від держави а відновлюю все самотужки. А от байки про оборонні заводи, на котрих працівників катастрофічно не вистачає(як і будь-яка відверта брехня) мене дратують, бо коли стало ясно, що моє виробництво майже повністю зруйноване, шукав кілька місяців роботу і жодної вакансії на оборонних підприємствах не зустрічав. То я оце й подумав, що шукати мабуть не вмію а ви більш ніж в курсі, тому й просив підказки. :oops: Але виявилося те що виявилося...
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

#<1 ... 52525253525452555256 ... 14824>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, АндрейМ, sashaqbl і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор