|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 12 жов, 2023 17:55
ЛАД написав: sashaqbl написав: ЛАД написав:Может, согласитесь на что-то другое?
Все інше - це перемир'я. Вже був Мінськ 1, Мінськ 2
На перемирие не согласны?Сколько лет будем воевать до победы на Ваших условиях?
Так озвучте умови перемиря які ви важаєте нормальними..ми почитаємо, правда чогось думаю що умова для росіян забратись за порєбрік - для вас неприйнятна а всі інші умови- забанять вас навічно.. Отже чекаю озвучування умов прийнятних для вас.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 12 жов, 2023 17:57
ЛАД написав: sashaqbl написав: ЛАД написав:А щодо Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Полтави, Сум?
Ви ж самі стверджували, що треба починати переговори...
Але я не пропонував віддавати ці міста. Це питання до пропозиції укріплень по Дніпру.
Так в 2022 - Суми, Чернігів,Херсон - то їх не треба було відбирати? І Харків треба було здати на пару з Києвом? А Бердянськ з Маріуполем і Донецьк з Луганськом - чим відрізняються від Запоріжжя і Дніпра?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 12 жов, 2023 18:00
Bobua написав:Щодо кримів і крамоторськів -- то тут питання просте: чи є в країні люди, які би хотіли за них воювати? Хоча би сотня-дві тисяч.
Так відмова від Крима-Луганська-Донецька в 2014 ..привела до орків на берегех Дніпра... Тому можна додатково відмовитись від Бердянська-Маріуполя-Херсона... Завтра виявиться що і Миколаїв з Одесою зайвий..а там і до Києва недалеко.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 12 жов, 2023 18:06
beee написав:Сейчас фронт растянут на максимум, как вы и хотите. На каком направлении по вашему нужно бросить на амбразуру больше призывников? Представим, что призвали 4 миллиона. Их на минные поля кинуть? На артиллерию? Вы вообще понимаете, зачем в современной армии пехота?
И зачем же? И минные поля появились далеко не сразу.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 12 жов, 2023 18:15
Zebra написав: Bobua написав:Щодо кримів і крамоторськів -- то тут питання просте: чи є в країні люди, які би хотіли за них воювати? Хоча би сотня-дві тисяч. Бо от мені навіть назва того “крама” не подобається. Схожа на якийсь крематорій.
В Україні з 6-9 млн чоловіків призовного віку у війні задіяні не більше кожного десятого, а безпосередньо на фронті, кожен 25-40. 9 з 10 кожен день в супермаркетах купляють півасік, бухло, чіпсіки. Інші в тилу лазять. Я не бачу мобілізації в розумінні того яка війна відбувається. На площадці сусіди кожен день додому повертаються чоловіки з роботи. Може хтось 1-2 з будинку і воює десь, але усі сусіди як були, так і є. 9 з 10 чоловіків - диванні вояки, включаючи мене. Ми не Ізраїль, де 5% евреїв за 3 дні були мобілізовані. За нашими мірками це мало б бути 2 млн чоловіків у перший день війни. І ворог зі своїми 250-300-400 чи скільки там було, обісоався би вже давно.
Потрібно було у перші дні вторгнення, коли під ТЦК були черги - брати усіх охочих,а не виганяти по домам "ми вам зателефонуємо". А також оголошувати стан війни, передавати все керівницьво військовим, мобілізувати усі можливі виробництва на виготовлення зброї, в ключові країни відправляти професійних дипломатів (а не сексологинь) для вибивання наступальної зброї по максиму і не відмовлятись від ленд-лізу, який для нас спеціально прийняли. Тепер же, як бачите, загнати людей у ТЦК навіть тих, кому обіцяли перетелефонувати пізніше, можна тільки батогами.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 жов, 2023 18:16
budivelnik написав: Bobua написав:Щодо кримів і крамоторськів -- то тут питання просте: чи є в країні люди, які би хотіли за них воювати? Хоча би сотня-дві тисяч.
Так відмова від Крима-Луганська-Донецька в 2014 ..привела до орків на берегех Дніпра... Тому можна додатково відмовитись від Бердянська-Маріуполя-Херсона... Завтра виявиться що і Миколаїв з Одесою зайвий..а там і до Києва недалеко.
До "орків на берегах Дніпра" привела не "відмова від Крима-Луганська-Донецька в 2014". Тим більше, що в 2014 ніхто не відмовлявся "від Крима-Луганська-Донецька". В будь-якому разі офіційно. Все інше, що Ви написали не має відношення до того, що писав я. Ви коментуєте якісь свої думки. А повторювати свій пост зі своїми думками, щоб його завтра знов видалили, мені, пробачте, ліньки. При тому, що там не було нічого поганого.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 12 жов, 2023 18:23
Schmit написав:......... мобілізувати усі можливі виробництва на виготовлення зброї, ... і не відмовлятись від ленд-лізу, який для нас спеціально прийняли. Тепер же, як бачите, загнати людей у ТЦК навіть тих, кому обіцяли перетелефонувати ......
Что-то я не слышал, чтобы мы отказывались от ленд-лиза. Это Вы сейчас на ходу придумали? А насчёт необходимости мобилизации производства "на виготовлення зброї" я писал ещё год назад или даже раньше. И меня за это клеймили "совком" и доказывали, что это невозможно. Да и ещё много за что "клеймили", а теперь начинают писать многие, в т.ч. и "клеймившие". А будивельник продолжает и сейчас приписывать мне свои мысли и "клеймить". И "вибиванням наступальної зброї по максимуму" Зеленский с Климкиным и Залужный с МО занимаются с самого начала и изо всех сил.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 12 жов, 2023 18:31
Війська рф вже третю добу штурмують Авдіївку: запеклі бої не вщухають
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 жов, 2023 18:39
ЛАД написав: Schmit написав:......... мобілізувати усі можливі виробництва на виготовлення зброї, ... і не відмовлятись від ленд-лізу, який для нас спеціально прийняли. Тепер же, як бачите, загнати людей у ТЦК навіть тих, кому обіцяли перетелефонувати ......
Что-то я не слышал, чтобы мы отказывались от ленд-лиза. Это Вы сейчас на ходу придумали?
Приводив тут декілька відео від "Diaspora UA", де неодноразово розповідали про відношення зевлади до ленд-лізу типу - "дають же безплатно, а за ленд-ліз потрібно буде платити" (підла брехня) і що витворяла Маркарова і т.д... Якщо зелені і не відмовились, то не просили і не вимагали - це точно, коли була така можливість. ЛАД написав:А насчёт необходимости мобилизации производства "на виготовлення зброї" я писал ещё год назад или даже раньше. И меня за это клеймили "совком" и доказывали, что это невозможно. Да и ещё много за что "клеймили", а теперь начинают писать многие, в т.ч. и "клеймившие". А будивельник продолжает и сейчас приписывать мне свои мысли и "клеймить".
Ну, я вас точно за це не клєйміл. ЛАД написав:И "вибиванням наступальної зброї по максимуму" Зеленский с Климкиным и Залужный с МО занимаются с самого начала и изо всех сил.
А Маркарова?, а хто там у нас в Швейцарії?, а хто там у нас в Болгарії...
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 жов, 2023 18:47
Letusrock написав: pesikot написав:А ви, десь щось, якось, сподіваєтесь, що можно домовитись з РФ Вас історія з нами та РФ, з ХАМАС та Їзраілем нічому не навчила ?
Ага, історія з ХАМАС та Їзраілем нічому не навчила То як не домовляйся з дикунами, вони все одно полізуть вбивати. Не зараз, так через рік. Не через рік, так через 10 років Letusrock написав:ну наприклад Ізраїлю перемиря пішли тільки на користь - зараз це весокотехнологічна мелітаризована держава, а вибери вони шлях безкінечної війни з 1950-х то щоб від нього залишилось тепер, ще питання
Ізраїль в стані бескінечної війни з 1948 року, тому вони, по-перше, високотехнологічна держава. По-друге, мілітарізована держава У вас тверждження та висновки переплутані місцями Letusrock написав:Стосовно домовленостей, моя думка якщо двоє з трьох сторін захочуть (Україна, рф та світова спільнота) тоді є хоча б шанс. Головне не довести до ситуації коли захочуть всі крім нас
РФ не хоче ніяких домовленостей, окрім капітуляції України - це факт Якщо ви цього досі не розумієте - то краще не пишіть про якісь там домовленості та перемовини, а прийміть цей факт PS. Україна мала перемир"я з 2015 року, коли були підписані Мінські угоди І як громадяни це підтримали ? "Барига", "ко-ко-корупція", "зрадницькі" Мінські угоди, "вбив власного брата", "наживается на войне" А потім, "сойдёмся посередине", "я увидел в глазах Путина мир" І Путін попер в Україну з усіх гусениц танків, тому що побачив, що можна напасти Шанс на перемир"я втрачено Забудьте про це
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2