Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52745275527652775278 ... 14818>
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 11:16

Ехххххххх - справді, після війни, можна й книжку написати...

Ну, як не треба, то - не треба))

Редагував))

Слава Україні! :D

п.с.
Взагалі, то є ще третій варіант тактики - теж ефективний, але саме наша батарея його не використовує по одній причині...

Але інші - буває використовують і цю тактику...
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 14 жов, 2023 12:50, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 277 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 11:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:І тут я не хочу детально описувати, як саме ми її змінили(а використовуємо 2 варіанти зміненої тактики) - бо, це буде реально зрада і значно гірше, ніж викласти фото "якогось підпаленого поля"

Навіть оце не слід писати. Хай би думали, що Ви в капонірах.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 11:38

GALeon написав:Азербайджан та Вірменія https://www.politico.com/news/2023/10/1 ... s-00121500

Раз москалі доказали, що за порушення міжнародного законодавства нічого серйозного не буде - зараз всі в світі почнуть масово його порушувати і кількість воєнних конфліктів буде рости в геометричній прогресії.
От було б реальне покарання для порушників (хоча б повна заборона торгівлі і конфіскація всього майна закордоном, не кажучи вже про вторгненню міжнародних місій для демілітаризації) то світ був би прекрасним мирним місцем..
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 11:53

Schmit написав:.............
  ЛАД написав:----------------------
dr_bastm
  Schmit написав:[youtube]LJzoSe45JUw....

На 7:14 людина з камерою каже, що на її думку, росія не проти, щоб ми вступили в НАТО. Ну нехай, це її думка.
А через 10 секунд каже, що головна сторона яке не хоче нас бачити в НАТО, це США. Які в абсолютних числах найбільше допомагають. А вчора взагалі була заява Генерального секретаря НАТО, Єнса Столтенберга - Усі члени НАТО "за" вступ України в Альянс. Ось тут питання, людина на відео дурна чи як.
---------------------
Скорее, "чи як".
Он не дурак, но чего он добивается, не очень понятно. Работает против Зеленского? За кого?
Фактически работает против Украины. Если его слушать, так нам надо подписывать полную и безоговорочную капитуляцию.
И вопрос не в НАТО, куда нас, действительно, не торопятся принять.
Не верю, что он совсем не знает историю, очень вряд ли.
Очень редко бывают войны с подавляющим превосходством одной из сторон. Разве что типа Кортес или Писарро против индейцев - огнестрел против лука. Гораздо чаще войны велись примерно равными по силам противниками. Вряд ли у нас будет подавляющее превосходство в оружии. Сами мы его обеспечить за счёт собственного производства не сможем, а партнёры нам его явно не торопятся обеспечить. Но для победы это далеко не всегда необходимо. Не буду вспоминать историю, но даже наша война даёт примеры - освобождение Харьковской области, Херсона. Мы тогда явно не обладали превосходством в вооружении.
Он говорит о предотвращении грядущих российских ракетных атак нашими ракетами.
1. Интересно, каким это образом можно сделать?
2. Где он собирается взять нужные для этого ракеты? Немного нам дали англичане и французы. Дать намного больше вряд ли могут. США пока не дают. И когда дадут и дадут ли вообще не известно. Сделать самим? Можно, вопрос когда? Точно, что очень нескоро. Можно сколько угодно бить в литавры и рассказывать о наших успехах, но этим могут заниматься только люди весьма далёкие от производства. Между разработкой (даже хорошей и перспективной) и освоением серийного производства дистанция очень не маленькая. На это уходят годы.
Обеспечить преимущество по всей линии фронта, как он хочет?
Было бы здорово, но ... "фантастика в следующем зале". В реальных войнах так практически не бывает.

Ви, як завжди, нічого не зрозуміли і все перектутили.

Так, может, Вы объясните, что я не понял и, особенно, что я перекрутил?
А то интересно получается, я свою позицию объяснил, а Вы просто рассказываете, что я что-то там перекрутил.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 12:04

_Mykola_ написав:
  fler написав:Ок, візьмемо, наприклад, одного з наших найбільших експортерів - виробника металевої продукції (навмисно не назову його). Як ви уявляєте перенести таке виробництво за кордон? :shock: Ніхто й не збирається його переносити, тим більше, що перед повномасштабним вторгненням був побудований та почав роботу ще один їх новий надсучасний завод, який перевершує вимоги ЄС щодо низького вмісту вуглецю. ..

Метал в чушках... це як і зерно в натуральному вигляді, продукція з малою доданою вартістю, виробництво якої забруднює і викачує з наших ресурсів багато, залишає бруд у нас, а метал йде на експорт, знаємо...

Який в̶ ̶с̶р̶а̶к̶у̶ "метал в чушках" на новому надсучасному заводі, де всі процеси цифровізовані? Читайте уважно, що вам пишуть.

_Mykola_ написав:Дивно, а статистика на профільному ДОУ показує зменшення, як занятих, так і валовий грошовий еквівалент.

Несіть сюди конкретні цифри з посиланнями, будемо розбирати. А не оце все "взагалі та навколо".

_Mykola_ написав:
  fler написав:Так і буде, не сумнівайтесь. Федоров каже, що минулого року виробників дронів було лише 7, а зараз їх 200. І це тільки виобників дронів, а є ж і інші ІТ-шники.

Щось телемарафоном так сильно запахло...
Відразу виринають слова Чмута... виробників багато, але продукти допилюються роками о нормального стану, і те що видається спочатку, через рік вже абсолютно інший виріб... якщо з цих 200, нормально і стабільно почало літати хоча б 20, то це реальний успіх.

Знов якась куйня, вибачте. До чого тут ці ізмишлізми, ваші та якогось Чмута? Ви з Чмутом особисто побували на всіх 200 виробництвах? Ні? То не звиздіть, б-ласка. Не знаєте, чому кацапи виють, що наші "морські малюки" два їх корита вразили нещодавно? А чому щодня неспокійно в росаеропортах, рейси затримують/відміняють? І т.д. і т.п...

_Mykola_ написав:
  fler написав:Спільнота DOU - це не вся Україна.

Назвіть більш інформативний профільний ресурс для айтішників?

Все залежить від того, про що саме ви хочете дізнатися. Спільнота DOU оперує лише даними тих, хто їй надає інформацію. Це не всі ІТ-компанії. Тому статистика DOU, безперечно, відображає тренди в галузі, але не дає точні показники по всій країні.
Точні цифри по ІТ знає Мінцифри і дуже скоро буде знати Держстат, коли завершить свою цифровізацію та буде підтягувати дані в режимі майже реального часу.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 12:44

Hotab написав:beee ,
А что за свадьба дбр, прокурори, податкової, менти,

Знов прозівав? А міг би спецперепустку на міст накружити.. там би десь помлів за стаканом односолодового і вже б був як всі, не відчував себе за бортом..

Пишут, что уже 1500 незаконных пропусков изьяли.
Так что маленький вклад я делаю. Что могу. Мне есть чем заняться в реальной жизни. И буду писать.
А вы молчите. Молчание - такое же преступление.

Мне ваша перепустка даром не нужна. Я не псевдо патриот
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 411 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 12:49

_Mykola_ написав:Метал в чушках... це як і зерно в натуральному вигляді, продукція з малою доданою вартістю, виробництво якої забруднює і викачує з наших ресурсів багато, залишає бруд у нас, а метал йде на експорт, знаємо "технологічність і екологічність. З цим зрозуміло.

Не пишіть, коли нічого не знаєте. В чушках експортується з регіону Чорного моря лише чавун переважно в США, де є загороджувальні мита на сталь та вироби з неї.
  _Mykola_ написав:Мені більше цікава ситуація з технологічним виробництвом з великим технологічним і інженерним змістом, яке дає велику додану вартість.

У виробництві чушок задіяне лише доменне виробництво меткомбінатів. Там дуже висока продуктивність праці - одна зміна в кілька людей за 8 годин може виробити від сотень до тисячі тон.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 12:53

А дрони і далі літають/гудуть, як хрущі над вишнями...

Denik написав:Навіть оце не слід писати. Хай би думали, що Ви в
А що тут думати - якщо їхні дрони все бачать!(ну, майже все)
Успіх

Подякував: 277 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 12:53

beee ,
уже 1500 незаконных пропусков изьяли

Это все благодаря вашей активности?

Так что маленький вклад я делаю. Что могу.

Что именно?
Вроде говорили ранее, что ваше умение поднимать тяжести надо долярчику. А не перепустки.

Мне ваша перепустка даром не нужна

Чего эт «моя». У меня не было никогда ни одной. И нет. И выдаю не я.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 13:06

drevlyanin написав:Мабуть ще одна сексологіня при посаді. Рука-обличчя. До цих депілів ніяк не дойде, що потрібно докорінно змінювати мотивоційну складову, а радяньські методи вже не спрацюють в будь якому разі. Україна не кацапщина.
п.с. Розчулює наївність відповідальних (і не тільки) осіб-вірять казкам полонених!

Це просто шикарно. Людина, яка сидить в тилу, висловлює свою думку про людину, яка на фронті з 14 року в такій формі. В такі моменти починаю розуміти бажання деяких персонаджів бити і стріляти ухилянтів.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 52745275527652775278 ... 14818>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: andrijk777, Google Adsense [Bot], Slon_Nosov і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
33 121081
Переглянути останнє повідомлення
Вів 01 лип, 2025 09:53
Дюрі-бачі
1493 303977
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 20:24
trololo