fler написав:Отримала. Дочекаюся, поки відеозапис викладуть на сайті та дам посилання. Може й вам вдастся зрозуміти більше.
Вибачте, але відеозаписи з сайту - це просто чергова пропагандистська туфта. Ви хоча б на одне з поставлених мною питань можете відповісти?
Мова йде про відеозапис КМЕФ, який я відвідала і на якому на ваші питання лунали відповіді від наших та зарубіжних політиків та бізнесу. З переліком спікерів можете ознайомитись тут: https://forumkyiv.org/uk/forum/2023/speakers Якщо ви вважаєте їх пропагандистами, то, звиняйте, більше нічим не можу вам допомогти.
fler ось так виглядає один з тих 200, допущених до експлуатації FPV(а не прийнятих на озброєння, як розказує дехто!) дронів Серійний друк корпусів на 3Д принтерах. Вирізання каркасу з вуглецевого волокна(підозрюю що вручну). І камуфляжні кольори!!! Решта закуплене в Китаї. Але цей принаймні може летіти і нести боєприпас. UPD: Єдина розумна ініціатива Федорова(не виключено, що з подачі Чмута) - це закупка 10 тис. дронів через ПЖ за кордоном, а в Україні тільки виготовлення боєприпасів.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 14 жов, 2023 16:05, всього редагувалось 3 разів.
Модератори в Києві. А БІГор у Польщу переїхав з потрохами . І каже «ми будуємо Україну». Як таке можливо - не розумію.
То ти встигло прочитати?
По перше, до чоловіків у нас звертаються в чоловічому роді, до жінок - у жіночому. Ти написало «ми будуємо Україну» Я спитав хто «ми»? Ті, хто повністю виїхав до Польщі , з останньою чайною ложкою? Що там ще я мав встигнути прочитати?
Василь-Рівне написав:Іншими словами Зеленський настільки хреновий президент, шо йому нічого не дають, я правильно зрозумів?
не треба перекладати з хворої голови на здорову. Дають мало не тому, що президент не подобається, а з геополітичних причин. І тут особистість президента не має ніякого значення.
_Mykola_ написав:Мінцифри НЕ СПРОМІГСЯ навіть повторити досвід з боліт, щодо бронювання спеціалістів, які є критично важливими для країни, це для прикладу однієї з галузей.
і "на болотах" нема автоматичної броні від мобілізації для всіх ІТшників. Треба подавати індивідуальну заявку і, якщо її узгодять, видадуть бронь. Але у нас механізм такий самий.
_Mykola_ написав:Зате я бачу небувалі ремонти доріг і інфраструктури. І це мене дуже парить і, кожер раз вже роблю зусилля над собою, скдуючись на черговий Мавік 3Т.
я розумію сумніви щодо донатів, коли не вистачає грошей навіть на себе. Але коли причина сумнівів - ремонти доріг, то цього я не розумію. Від того, що військові на фронті не отримають мавік, кому буде гірше? Їм, чи тим, хто виділяє гроші на ремонти? Тобто ви караєте військових за те, що чиновники виділяють кошти не туди. Геніально, так переможемо!
sashaqbl написав:Я зробив висновки: клоуни при владі - це погано для країни і суспільства.
І я зробив висновки: що за 32р. незалежності - всі президенти(хтось менше/хтось більше) - були погані для країни і суспільства. І впевнений, що і наступни през - "далеко не втікне від них"
Бо сила/успіх країни - в сильному народу!
А народ? А народ вже себе показав... - втікнувши за кордон/втікнувши від проблем/ухиляється від мобілізації і т. п... - а ні, щоб за 32р. зломити хребет усьому цьому "неподобству" і побудувати нову, гарну, справді незалежну Україну!