Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1130211303113041130511306 ... 12598>
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 12:42

Bobua написав:Вони можуть піти на фронт у випадку потреби?
Астанавитесь. а вы можете стать кардиохирургом в случае необходимости ? или инженером атомной станции? Я вас просил поменьше кичиться тем, что вы военный. Если в обществе останутся одни военные, получим сев.корею с натуральным хозяйством и трудовой повинностью. Сердце - важный орган, но не единственный. Если удалить все остальные, организм тоже жить не сможет.
Wirująświatła

Подякував: 2528 раз.
Подякували: 3512 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 13:43

vitaliiangel написав:
Астанавитесь. а вы можете стать кардиохирургом в случае необходимости ? или инженером атомной станции? Я вас просил поменьше кичиться тем, что вы военный. Если в обществе останутся одни военные, получим сев.корею с натуральным хозяйством и трудовой повинностью. Сердце - важный орган, но не единственный. Если удалить все остальные, организм тоже жить не сможет.

І я не військовий...
Інженер я. На атомну -- та легко. Нам пропонували щось таке на останніх курсах універу.

А якщо в суспільстві всі вважатимуть, що негодящі для війни -- то от це і є шлях у півн.корею.
Почому там нерухомість? Чи цін нема і майже всім дають “безплатно”? Я чув там цілі міста незаселені! О як багато житла!!
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 13:49

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Арку замкнули. Красивый мост
ЗображенняЗображення
Бетон

Подякував: 203 раз.
Подякували: 467 раз.

Профіль

3
2
2
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 13:50

vitaliiangel написав:

Как говорил один профессор, в бытность мою студентом полутеха:,, Не каждый хирург может отремонтировать машину, но каждый инженер-механик может зарезать человека. "
Bolt

Подякував: 23 раз.
Подякували: 285 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 15:53

Bobua написав:
  vitaliiangel написав:

І я не військовий...
Інженер я. На атомну -- та легко. Нам пропонували щось таке на останніх курсах універу.

А якщо в суспільстві всі вважатимуть, що негодящі для війни -- то от це і є шлях у півн.корею.
Почому там нерухомість? Чи цін нема і майже всім дають “безплатно”? Я чув там цілі міста незаселені! О як багато житла!!

После стакана кимчи на праздник(день рождения идеального лидера естественно, не Новый Год) и стакана бурьянов с миской гуманитарного риса из разлива Янцзы каждый вечер(ни о каком сыре или тем паче курочке на гриле речь вообще не идёт!) вам захочется петь только со Швондером хором, а не интересоваться ценами на новострои Пхеньяна, шо стоят пустыми целыми кварталами.
Заодно надо будет написать N-нное количество доносов на соседей, чтоб опередить их в деле занимания N-нного количества пустых квадратных метров в идеальном для жизни доме в идеальном районе идеальной для вас страны.
Только не забудьте про фразу «бухенвальдский крепыш»
Высока вероятность что вы так и будете выглядеть когда получите ключи от той квартиры
барабашов

Заблокований
Подякував: 295 раз.
Подякували: 364 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 16:18

Bobua написав:Почому там нерухомість? Чи цін нема і майже всім дають “безплатно”? Я чув там цілі міста незаселені! О як багато житла!!
где там? в 20 км от Киева можно найти по 350уе. В Дымере например. В Киеве хрущи и панель от 750 у.е. То что поприличнее существенно дороже. Иногда в разы. На центр готовьте 3куе/м.
Wirująświatła

Подякував: 2528 раз.
Подякували: 3512 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 16:22

барабашов

І стану Майстром Сінанджу? (чит. цикл книг “дестроєр”).
Він, до речі, теж радив не курку. А качку. Причому -- нежирну.
Bobua

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 17:26

vitaliiangel написав:
  Bobua написав:Почому там нерухомість? Чи цін нема і майже всім дають “безплатно”? Я чув там цілі міста незаселені! О як багато житла!!
где там? в 20 км от Киева можно найти по 350уе. В Дымере например. В Киеве хрущи и панель от 750 у.е. То что поприличнее существенно дороже. Иногда в разы. На центр готовьте 3куе/м.

До війні ті ціни були ілюзією. Корупційною.
Бо різниця ціни і собівартості не йшла на розвиток міста і покращення якості життя в ньому.

Нині ці ціни теж ілюзія. Безпекова.
Бо тримається на трьох примарних китах (транші допомоги, петріоти, і втомлені фронти).

Найцікавіше було би помножити середню ціну м2 на середні м2/людину і на кількість людей.

От припустімо до весни 22р було 500$*20м2*40млн = 400млрд$
Це пристойний середносвітовий рівень ( ≈ 100трлн$/8млрд)

Після весни 22р. -- якось ті 500$ важко пояснити.

До речі, грошей у наших людей чомусь замало:

Ой+ написав:"епоха бідності" подолана?
За даними Національного банку, на 1 жовтня всі депозити бізнесу й населення в національній валюті становили 1 439,8 млрд грн, в іноземній – 18,5 млрд дол.
Депозити у гривні зросли на 57% з лютого 2022 року https://ubr.ua/uk/business-practice-uk/ ... -2022-goda
У вересні позитивна динаміка приросту банківських вкладів у гривні продовжилась: вони зросли на 22,5 млрд грн (+1,6%), в тому числі на 16,2 млрд грн за рахунок населення. У той же час, депозити у валюті у вересні скоротились на 0,3 млрд дол. (-1,7%), що обумовлювалось зменшенням валютних вкладів підприємств. Окрім того, строкова структура вкладів продовжувала покращуватись. На початок вересня частка вкладів на вимогу в гривні скоротилась до 62,6% (із 73,3% на початку року), у валюті – скоротилась до 64,7% (з 70,1%). Загалом з початку повномасштабної війни банківські вклади в гривні зросли на 520,4 млрд.грн. (+56,6%), у валюті – на 2,2 млрд дол. (+13,4%).

Трюлік грн та 12 млрд валюти на вимогу трохи небезпечна пропорція.

І сума депозитів -- якось взагалі не вражає. А там ще й “бізнес”:
1440мрлд.грв/40млн ≈ 36тис на людину, або по 144тис на родину з 4х.
18.5млрд.валют/40млн ≈ 463 на людину або по 1850 на родину з 4х. ≈ 70тис.грв.

Всього 56млрд валюти. Тут дуже якось не дотягуємо до середньосвітового рівня. Чи всі решта 350млрд в готівці? :)
Бо інакше, якби одна половина населення раптом вирішила продати житло іншій половині (а та раптом готова була би купити...?), то виникне питання де взяти ще 144млрд валюти. :)
Або ж... м2 буде не 500$. Взагалі.

Іноземці навряд чи купуватимуть. От москвини чомусь не скористались таким способом. А могли ж... На ті заморожені 300млрд ЗВР. Ото дебіли...
Bobua

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 17:57

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Bobua написав:До війні ті ціни були ілюзією. Корупційною.
Бо різниця ціни і собівартості не йшла на розвиток міста і покращення якості життя в ньому.

Бо тримається на трьох примарних китах (транші допомоги, петріоти, і втомлені фронти).

У вас якісь казкові уявлення про економіку, якісь комуністично-абсурдні. Зауважте хоча б, що це ніде в світі так не працює і не працювало ніколи
Faceless
Модератор

Подякував: 1500 раз.
Подякували: 8275 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 18:00

Faceless написав:
  Bobua написав:До війні ті ціни були ілюзією. Корупційною.

У вас якісь казкові уявлення про економіку, якісь комуністично-абсурдні. Зауважте хоча б, що це ніде в світі так не працює і не працювало ніколи

Я теж вважаю, що нинішні ціни - нерівноважні.
Спекулятивні

Реальні ціни побачимо після війни, коли прикриють краник допомоги.
Якщо ми підемо європейським шляхом, то податки будуть платити всі.
Хабарі чиновники не зможуть масово брати.
Frant

Подякував: 1782 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

#<1 ... 1130211303113041130511306 ... 12598>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Water і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор