По нпз найкраще вибивати установки первісної переробки. АТ, АВТ. Це грубо як самогонний арпарат і від температури кипіння на різних рівнях з нафти відділяються різні фракції.
|
|
![]() detroytred наші намагаються розвиватися. Бачив в русні на телезі наш зупинений безекіпажний дрон з двома ракетами повітря-повітря. Типу морем підкрастися і збивати літаки чи хелікоптери. Не вийшло. Не здивуюсь що старлінк не діє, виключений руским агентом Маском.
![]() По нпз найкраще вибивати установки первісної переробки. АТ, АВТ. Це грубо як самогонний арпарат і від температури кипіння на різних рівнях з нафти відділяються різні фракції. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДалекобійники влаштували страйк на трасі Київ-Одеса, через відсутність броні від мобілізації.
ㅤ Лишь бы себе и моя хата с краю. Ничего не меняется. Нифига вам не будет, сидите как я без работы, хитродупые ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуРФ експортує і сиру нафту і продукти переробки. Якщо вона експортуватиме лише сиру, а продукти переробки імпортуватиме - це значне ослаблення її експортного потенціалу. Та й сама по собі логістична задача непроста. Крім того, можливості по відновленню нафтопереробки в неї сильно обмежені. Частина установок західного виробництва, проектуються вони під конкретний завод і сорти нафти. Швидко відновлюють тільки там, де ушкодження незначні. Тому я вважаю, що бити по нафтопереробці - це саме те. Це їх слабке місце. Звичайно, їхні танки ніколи не стануть без пального. Але поставити їх перед вибором - що купляти - пальне для авіації чи шахеди - це вже перемога, ІМХО. ![]() Вчера показывали по ТВ, курсы трактористок. И мадам была счастлива, что она с мерса пересела на трактор.)) Типа хорошая з.плата, соц. паёк)) И чего она раньше мучилась в бизнесе. ![]()
![]() Где то прочел о существовании решения Верховного Суда, которое вернуло исключенного с учета по достижении граничного возраста в состояние обязанного быть на учете после увеличения границы изменением в законе. Судебный акт не видел. Так что разница может оказаться достаточно временной и условной. ![]() Ні, ну присниться ж така маячня))Приснилось, що десь на Марсі Старлінки вже півроку, як фіговенько стали працювати... А останній місяць-два - то бувають добрячі "перебої"... Ну й насниться ж таке?)) Такого ж бути не може! Це ж сам Ілон Маск створив! Ще й абонемент плата в місяць, як у мого тата пенсія!🤦 Ну ж не може така дорога річ з такою дорогою абонкою - працювати погано?!!! ![]() Ні, ні - це все брЄд!!! ![]() ![]() Оце таки ... Під час війни відкритий демонстративний "страйк", блокування логістики. Якщо дальнобійники (і слєдоватєльно будь-які інші) покажуть, що під час війни вони можуть отак демонстративно диктувати військово-політичній владі, то це... Одна справа, коли народ пообурювався в інфопросторі і відмінили бронь гловам, фавбетам т.д. І зовсім інше, коли демонстративно отак... Бо кожна галузь, село, двір тоді -- *а чим я гірше? І я зможу*. Але ще гірше, що підлеглі центральній владі чиновники відчують повну слабкість влади... Привіт Валєрію Хфедоричу... Схоже він визначив шлях країни -- що понад усе. Це не осудження когось (бо всі шляхи визначення мають своє право на існування).
![]() Во! Я ж про це саме -- чи дійдуть вони до цього вибору і коли, або просто зменшать витрати на "м'ясо" в населення, на тротуари, криголами і т.д.? А те, що сам напрямок правильний, питань нема.
|
|