Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 87348735873687378738 ... 14730>
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:55

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:
  sashaqbl написав:...........
Ну тут треба вияснити один момент - хто вони? Жертви русифікації чи вороги, які зайняли місце закатованих росіянами.

1. Как выяснять будете?
2. "вороги, які зайняли місце закатованих росіянами" - в каком поколении будете засчитывать? В третьем, как нацисты? Или больше потребуете?

Та хоч в десятому. Якщо людина ментально в росії, то їй тут не місце.
Я вже писав, ми в 91 році втратили свій шанс, зробити так як чеченці або так як балтійці.

Как будете проверять ментальность?
Какое решение примете, если вдруг окажется, что украинец в 100-м поколении "ментально в росії"?
"їй тут не місце" - так что делать? Варианты - лишать гражданства, высылать из страны, концлагерь, расстрел? что-то ещё?
91 год уже далеко. Нет смысла говорить. Живём и принимаем решения сегодня.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:59

Water написав:
  ЛАД написав:
  Water написав:............
Те шо я раніше казав, плюс за кордоном вже ростуть 2-річні українці, які можуть зовсім не знати української мови.
Ще різні народи ворожнече ставляться друг до друга, приклад індуси і пакистанці. Схоже будуть міжетнічні конфлікти. Зато з мовами точно не буде ніяких проблем і захищать пуйлу русскай язик нема сенсу, бо ніхто на ньому не розмовляє.

А українською вони розмовляють? Вільно?

Наскільки я знаю, в Індії друга мова це англійська, тобто вони володіють рідною та англійською. Ми володіємо англійською на достатньому для будівництва рівні?
Так ось, потрібна державна програма навчання таких мігрантів, АБО навчання наших прорабів англійській то того рівня, якого буде достатньо для будівництва, гадаю це десь B1.
Яко шо, то я теж пам`ятаю той час, коли союз до нас завіз братів та сестер з В`єтнаму, які потім на базарЯх розмовляли тими мовами, якими розмовляло місцеве населення.

Тільки Індія була колонією, тому там англійська, а тут російська.
Якщо слідувати Вашій логіці, то рос. друга в Україні це ОК. РФ аплодує стоячи.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 15:00

Water написав:............
Наскільки я знаю, в Індії друга мова це англійська, тобто вони володіють рідною та англійською. Ми володіємо англійською на достатньому для будівництва рівні?
Так ось, потрібна державна програма навчання таких мігрантів, АБО навчання наших прорабів англійській то того рівня, якого буде достатньо для будівництва, гадаю це десь B1.
Яко шо, то я теж пам`ятаю той час, коли союз до нас завіз братів та сестер з В`єтнаму, які потім на базарЯх розмовляли тими мовами, якими розмовляло місцеве населення.

Боюсь, английский у многих индийцев из низших слоёв Вы поймёте с большим трудом.
Точно так же, как порой было невозможно понять вьетнамца на барабашке.
На будівництві, скорее всего, как здесь писали, будет великий и могучий русский мат.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 15:03

Water написав:Рада Європейського Союзу ухвалила переговорні рамки для початку перемовин про вступ України та Молдови до ЄС.

Про це повідомило бельгійське головування в Раді Євросоюзу.

Переговори про вступ стартують 25 червня в Люксембурзі. На 15:30 запланована міжурядова конференція з Україною, а на 18:00 — з Молдовою.

А через тиждень приходить черга Угорщини головувати в Унії.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 15:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Объясните, пожалуйста, непонятно, что вы имеете ввиду. Каким образом, фпв-дроны могут "погіршити ситуацію"?

вог в морду головноєбланствующому. ЩО тут не зрозуміло?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 15:07

sashaqbl написав:Я його щиро ненавиджу, бо вважаю, що його ницість і бездарність привела нас туди де ми є. І заводить ще далі.

То лі дєло його папереднікі... Один втік до кацапії, прихопивши з собою камаз грошей і все, що зміг вивезти. Інший наче почав армію відроджувати, але раптом підписав ганебні мінські угоди, які за його наступної каденції завели б нас у кацапію не на 20 чи там скільки зараз %, а на всі 100%.
Але хто ж всравсь? Той, хто об'єднав проти кацапії увесь цивілізований світ і рухає країну в НАТО та ЄС?

ПС. Від ранку в Мико лунають тривоги, одна за одною. Мстя летить)))
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 15:08

ЛАД написав:Как будете проверять ментальность?
Какое решение примете, если вдруг окажется, что украинец в 100-м поколении "ментально в росії"?

Створити такі умови, щоб самі виїхали.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 15:08

Water написав:А шо там з законопроєктом №11264 ?

Цей законопроект відкликали минулого місяця.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 15:11

fler написав:Але хто ж всравсь? Той, хто об'єднав проти кацапії увесь цивілізований світ і рухає країну в НАТО та ЄС?

Ваш вже довже при владі ніж будь хто з папєрєдніков, крім кучми. Але ви досі папєрєднікав згадуєте...
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 15:11

fler написав:
  sashaqbl написав:Я його щиро ненавиджу, бо вважаю, що його ницість і бездарність привела нас туди де ми є. І заводить ще далі.

То лі дєло його папереднікі... Один втік до кацапії, прихопивши з собою камаз грошей і все, що зміг вивезти. Інший наче почав армію відроджувати, але раптом підписав ганебні мінські угоди, які за його наступної каденції завели б нас у кацапію не на 20 чи там скільки зараз %, а на всі 100%.
Але хто ж всравсь? Той, хто об'єднав проти кацапії увесь цивілізований світ і рухає країну в НАТО та ЄС?

ПС. Від ранку в Мико лунають тривоги, одна за одною. Мстя летить)))

зато зараз це ідеально, дайте два
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 87348735873687378738 ... 14730>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти