detroytred написав:Успіх, до вас хтось звертався "Пан солдат..."? І ви як звертаєтесь до комбата?
Знаючи, що пан Успіх - це не справжнє ім'я, до нього звертаються по-американські: сер Доляр
Та отож. Коли вносили зміни під стандарти НАТО, то могли б і "пан" замінити.
Або і овсі прибрати. Наприклад, в Британії ставлять питання: *Видання зазначає, що така ініціатива командування знайшла схвалення серед військових, зокрема це можна прослідкувати за листами до Військового журналу, де бійці погоджуються з необхідністю змін. І пропонують відмовитись від "вікторіанського звернення" і у особистому спілкуванні. Водночас зазначається, що багато хто за звичкою все ж промовляє "Сер" у телефонних розмовах.* https://tsn.ua/svit/u-britanskiy-armiyi ... 79075.html
UA написав:Думаю президентом США стане не Трамп, та не Байден.
а хто? я не читав їх законодавство, хіба можна змінити кандитата навіть за місяць до виборів?
да хоть за день:
Если 81-летний Джо Байден по какой-либо причине примет решение снять свою кандидатуру с предстоящих в этом году выборов, то вице-президенту Камале Харрис для замены его на съезде Демократической партии в августе нужно будет добиться поддержки большинства демократических делегатов. Если же президент снимет свою кандидатуру уже после съезда, его преемника на выборах будет определять Национальный комитет Демократической партии, сообщает WSJ.
Офіційна біографія Оксена Лісового. Скріншот зі сторінки сайта міністерства освіти і науки України.
До цього Микита Андрєєв додав: "Якщо Оксен Лісовий дійсно брав участь в обороні, то питання в тому, навіщо це було прикрашати, спотворювати інформацію? Я припускаю, що це постановне фото було зроблено під медіакампанію. Був створений образ. Можливо, Оксен Лісовий і не був його ініціатором, а була група, яка супроводжувала це, яка готувала підґрунтя для того, щоб завести його на співбесіду до Офісу президента. Я припускаю, що він дійсно міг брати участь у якийсь роботі щодо обороноздатності. Якщо це так, то за це йому дякуємо, але факт залишається фактом – на сайті МОН брехлива інформація щодо участі його в 95-й бригаді. Тому я думаю, можливо, він став жертвою тих людей, які організовували його прихід в міністерство". https://tsn.ua/exclusive/ministr-osviti ... 08905.html
холява написав:То , що ви всі завили наче вовки за хутором, дуже добре . Я всіх Поздоровляю з Днем Конституції УКРАЇНИ !
..... і нагадую до 17 числа обмаль часу .....
Я вас зустріну , 100 відсотків .
Окрім Свята ( Пан Президент Конституцію поставив " на паузу" ) , нагадайте будь-ласка хто кому винен в якому місці, якого місяця і в якому році? Вбачаю з боку влади через Постанови і заклики в СМІ втрату довіри, з боку населення та суспільства. Коли нам дають , вони беруть, коли дають кредит і за цей кредит нам продають зброю , ми окрім тіла будемо ще відсотки роками віддавати. Краще нехай втручаються.
Прораб написав:Що може провести людина, що вітається з порожнечею.
мне США напоминают Украину 7 февраля 2010 года. Выборы. 2 кандидата. Один лучше другого. Кого бы не выбрали будет возврат к совку, дружбе с рф и коррупции.
Прораб написав:Що може провести людина, що вітається з порожнечею.
мне США напоминают Украину 7 февраля 2010 года. Выборы. 2 кандидата. Один лучше другого. Кого бы не выбрали будет возврат к совку, дружбе с рф и коррупции.
по моєму, всі вибори були в такому форматі (улюблена фраза Прохожого)