Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 89498950895189528953 ... 14624>
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 15:08

detroytred написав:
  fox767676 написав:
  detroytred написав:Детройт схоже перший з усього форуму, хто потрапив під спробу бусифікації

Цікаво
"прошу пана пана полковника до бусика, будете нами командувати" ?

Ні. Не так.
Спробував, як пересічний громадянин...))))))
Тримався до критичної точки.

До речі, на диво -- як пересічний домігся витягнути старшого цигарку з рота та застьобнутися.
А от далі швах...
Аргументи *мені особисто юрист сказав...*, *мені начальник сказав...* -- не перебиваються нічим.

Пока быдло не узнало что 55ти летнмй дед - старший офицер - не пытались у ветеранов-инвалидов-ампутантов спрашивать почему семеро таких боевых парней и не под Клещеевкой???
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 15:10

барабашов написав:Моделируем ситуацию: 4 молодыз крепких муштрованных на убийство орков штурмовика(дефицитных в окопе где 52х летний программист должен отсвечивать в тепляк) окружают СЗЧ лет 40+, с 3-4 ходками не за кражу, а разбой допустим, слегка под кайфом и с гранатой за пазухой? Какая вероятность того что и в бусике в трёх метрах будут жмуры, а не 300е???

Ответка особливо беспредельщикам коновалам і гончим, почне прилітати, але трошки попізже, ми її побачимо, пар у казані ще повинен перегрітись. :lol:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 15:22

_Mykola_ написав: по порушенню законів.

Це корінь.

Там наприкінці спілкування я пояснив старшому: є три варіанти відносин -- по-людські, по закону, силоміць. Як будемо?
Він одразу заявив - я тільки за по-людські.
Мені стало смішно (тобто оті п'ятеро, що по замовчуванню оточували ззаду і якби не відмашка, діяли) - це по-людські?
Але вказав я лише йому на те, що неправда це --- бо наполягав він саме на варіант по закону (типа *мені юрист сказав...*, *мені начальник сказав...*), а не по-людські.
Тобто каже неправду...

По-людські почав тільки, коли і по закону не вдалося (бо сам їх не знає), і силоміць зі мною варіант не підходить.

Суцільне наіпалово...
Навіть від дійсно відмінного вояка. Бо він дійсно був і здоровий (190 см, кг - 100), як бик, досвідчений (років 45-50), толковий, розумний, жвавий, врівноважений. По суті ідеальний сержант.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 15:29

ЛАД написав:
  Бетон написав:Суд скасував штраф 25.500 грн, який ТЦК наклав на чоловіка за те, що той не повідомив про одруження, народження дітей і зміну місця роботи, — ЗМІ

Як зазначив суд, за новим законодавством людину не можна штрафувати за неповідомлення даних, які і так є у держави.

Штрафов не будет

"одруження, народження дітей" это мелочи, которые не особо влияют на призыв.
Место работы немного существеннее. но тоже не очень.
Главное - место жительства, куда присылать повестку. В связи с отсутствием прописки у государства этих сведений нет. Вот за это и будут штрафы.

Да ладно.
Вытяг из территориальной громады в дия бери не хочу. Всё у них есть. У меня в ДІЯ даже два диплома з відзнакою есть. А если ввести мои фио в гугл, показывает когда женился развёлся и наверное где деньги лежат. Какой то днепровский сервис. Я им пытался предъявить, они ответили, что собирают инфу о гражданах из открытых реестров
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 15:34

барабашов написав:почему семеро таких боевых парней и не под Клещеевкой???

Недолік в мене це чи ні, але я завжди намагаюся виходити з найліпшого по відношенню до незнайомого. Тобто -- що всі вони мають заслуги, поранені тощо.

Моя реакція лише на факти. Те, що вже відбулося, є.
Є факт порушення, конкретного порушення, то розбираємося з цим.

Я звернув йому: так до свого ж начальника (-ків) йди і питай, коли він почав розповідати, що треба і як важко...
Одразу ця тема затухла.
Одна справа щось вимагати в когось, а інша в баріна...

Розуміння більше з'явилося після натяку: якщо завтра я в формі, а не в цивільному, то вже я буду банкувати, а не ви. Тоді що?
Це якщо по понятіям йти.

Коротше: півгодини розмови..., щоб розійтися кожний при своєму.
Да він сказав, що після 17.07 їх не буде, а буде тільки поліція займатися перевіркою по Оберігу і доставкою. Видно в них такі чутки ходять. Бо наврядчи сержант це точно знає.
Що в Оберігу дані бувають іншими, ніж видав резерв+ та ЦНАП. (Хоча це схоже на розвод, бо останні видають номер саме в Оберегу, наскільки я зрозумів оцей резевр+ це по суті пріложєніє для роботи саме з Оберегом. І ЦНАП теж по суті через Резерв+ звертається до Оберегу).
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 16:02

d44 написав:
  Ukrainian написав:Хто тут бив себе в груди чому не дають ппо ? Усе просто ракет перехоплювачів зовсім не багато
хай стулять пельку "партнери", немає ракет про хай дозволяють нищити все це на землі

Україна за зброю не платить, а отримує в дар. Тому цілком логічно що партнери ставлять обмеження.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 16:10

detroytred написав:потрапив під спробу бусифікації

Все почалося і по суті продовжувалось в ключє не "покажіть документи. Що у вас?", а "Вам треба проїхати з нами."
занадто молодо виглядаєте, :) Stormtrooper
flysoulfly

Подякував: 1888 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 16:17

ЛАД написав:
  Ukrainian написав:
  Mimohod написав:Трохи офтопу. Хтось ставив в квартиру гідроаккумулятор з мембраною? В мене подача води насосом і як немає світла, то немає і води. Так принизливо вмиватись з пляшки в европейській столиці.

Думаєш в Берліні чи Лондоні під час другої світової вмивалися по іншому ?
ПС щоб столиця була європейською крім географічного положення потрібно щоб населення теж було европейским і для початку перестало давати хабарі наліво та направо та косити від військової служби. :lol:

Вы живёте в Канаде?
Ну и живите тихо-спокойно. И рассказывайте им об "ухилянстве".
Для начала почитайте об участии Канады в 1 и 2 МВ. Были там, правда, и добровольцы, но очень немного, но были и митинги-демонстрации против участия в войне, и запрет на отправку войск за границу. Тут , кстати, недавно этот вопрос затрагивали (возможно, на эмигрантской ветке, точно не помню). Так что насчёт "населення" я бы на вашем месте помолчал.

А хто нападав на Канаду в 1 і 2 світові ? Цілком логічно що деякі не хотіли йти вмирати на інший континент за чужі сім’ї та домівки.
В Лондоні таких мітингів не було і хабарів ухилянти там теж не роздавали на ліво та на право як в Україні. Чи може британські чоловіки масово тікали від військової служби в інші країни як роблять це українські ?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 16:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Путину нужны не мирные переговоры, а фактическая капитуляция Украины, - ISW
"Вместо того, чтобы проявить типичный для него притворный интерес к таким переговорам, он прямо отверг любой процесс переговоров о прекращении огня… Путин также отверг Верховную Раду как возможный контактный пункт для переговоров, хотя ранее заявлял, что этот орган является единственной легитимной украинской структурой, с которой Россия может вести переговоры. Теперь Путин назвал все украинские руководящие институты нелегитимными или непригодными для переговоров и отверг идею участия в переговорах третьих сторон, фактически отвергнув любой реалистичный процесс для значимых переговоров по соглашению о прекращении огня", - пишет ISW.

Не хочет Путин переговоров
Вместо этого, отмечают аналитики, Путин подчеркнул свое требование "демилитаризации" Украины в качестве основного условия для любого соглашения о прекращении огня, требуя, чтобы Украина согласилась на необратимую "демилитаризацию".
...
Путин утверждал, что Россия не может позволить украинским военным воспользоваться прекращением огня для восстановления своих сил, в то же время не упоминая о том, что сами российские силы почти наверняка воспользуются потенциальным прекращением огня именно таким образом

Очень часто на этом форуме звучало, что вот как будет РПВ, так Украина как вооружится, что Россия не посмеет, не захочет опять напасть

А я говорил, что если будет РПВ, то Россия не даст Украине никаких возможностей для вооружений

Вот и подтверждение моих слов
От самого Путина.

А то многие тут утверждали, раз Путин не сказал чего-то, то этого не будет
Кстати, где все эти форумчане ?

Аналитики ISW уверены, что Россия воспользуется передышкой после прекращения огня для восстановления и расширения своих сил и дальнейшей мобилизации своей оборонно-промышленной базы для будущей агрессии, направленной на уничтожение Украины.

Я об этом говорю давно, за что получаю кучу летящих тапок в свой адрес
Ну ничего, зато есть в чём по дому ходить ))
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 16:24

Історія з Русланом Ханумаком насправді показова. Чули?

Печера Дракона:
Історія з Русланом Ханумаком насправді показова. Чули?

Колишній актор "Кварталу95" Руслан Ханумак уїхав до США, схоже назавжди. Як він написав у в Інстраграм, хай його вважають зрадником, але його син тепер "с папочкой". Ну так. Наші діти ростуть без татусів, а в людини що привела Зеленського до влади тепер все чудово. У США він явно не в Макдональдс працювати піде, і не машини мити. Грошей для життя у США він нажив. В Україні.

Ханумак був одний з найактивніших агітаторів за Зеленського. Саме він переконував українців, що Зеленський - це "Україна твоїх мрій" і тому "зробимо їх разом". Зробив. А коли за Україну довелося воювати - він відчалив до США.

Коротше. Ханумаку завжди було чхати на Україну. Він просто піднімав бабок. Піднімав у "Кварталі95". Піднімав коли агітував за ЗЕ. Піднімав за Зелякратії. Намагався піднімати коли склепав кліп про "Дику дичку" - але обламався, бо збурив українців. Піднімав би гррші й надалі. Але - війна і мобілізація. Ханумак вирішив, що далі піднімати бабок в Україні вже стрьомно.

А ви - воюйте. А ви - не бачте ваші сім'ї. А ви повторюйте собі, що політик який допомагає ЗСУ на мільярди гривень - піариться, а оці - правильні. Доки у США не втекли.

Ханумак - одна з перших ластівок. Будуть інші.

Він же не лох!
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

#<1 ... 89498950895189528953 ... 14624>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Shaman і 2 гостей