andrijk777 написав:ЛАД Давайте іншими словами. Можна: а) Думати в першу чергу про себе і не думати(повністю ігнорувати) бажання інших. б) Думати в першу чергу про себе і думати(враховувати) бажання інших.
Захід з Чехословаччиною поступив по варіанту а).
З нами Захід поступив(до сих пір) по варіанту б) - я так вважаю. І є велика загроза що при укладенні мирного договору проступить по варіанту а) - так вважає автор відео і так вважаю я. Ви вважаєте що Захід завжди поступав і буде доступати по варіанту а).
Так надіюсь зрозуміло?
захід нас підставив. Дає підтримки рівно стільки щоб ця війна тривала й далі. Програш росії вони собі за мету не ставлять
дає рівно стільки, що РФ не могла почати БД "на два фронти"
Щас хотаб напишет надо мобилизовать 3млн и получим 300 тыс шикарных вояк, это ж очевидно.
Зараз Віталік напише, що особисто він унікальний: і не для захисту , і не для економіки своєї воюючої держави. «Особлива місія».
Причем тут я? Есть рациональный путь найти из 3млн те 10% которых можно обучить и мотивировать и нерациональный - призвать первых 300 тыс, потратить ресурсы на обучение/обмундирование, получить 270 низкорезультативных вояк, потом призвать следующие 300 тыс и таким образом, призвав 3млн найти и дембельнуть 2,7 млн профнепригодных.
Это ж не военкома деньги, нафига ему заморачиваться? Принимай простые решения и победишь. Все что движется отдай честь, что не движется - покрась.
Если на последней работе я бы предложил вместо одного сотрудника нанимать 10 чтобы найти эффективного, меня бы с треском уволили. На то и есть специалисты, чтобы отсеивать случайных людей, кого попало , лишних/ненужных.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 13 лип, 2024 16:44, всього редагувалось 2 разів.
зїздив в отпуск на 2 тижні. Крюком через київ. 2 доби відсипався а потім пішов в рознос) безсоння, якісь фантомні болі в хребті і билих ранах, психічна соматіка... пару раз раді веселості дав людям в морду з хуліганських мотивів, но без фанатізму...) Все не так дома. В чернівцях попустіло, мужики ховаються даж з бронею. базар присів, контрабанди мало ,ні грецької коняки ні італійських ковбас не надибав, але й не особо шукав. Сад без мене заріс, купа всяких дрібниць поламалась, родина розсварилась, стягнути докупи не вдалось. патріарх з мене виходить так собі... Короч одні нерви. Потім полазив по києву, зводив дітей в зоопарк, дітям звірі не цікаві цікаві карусєльки. В києві мобілізація взагалі на мінімалках. Там війною й не пахне , будують висотки. Тут мене якось менше все бісить. Та й хворіти нема часу. Значить на найближчі 3 -4 місяці моє місце тут... щодо попереднього життя то схоже, що назад вже шляху нема, або виїду садівником в італію , або подамся дома в атамани. Польот нормальний- падаю.