Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 91089109911091119112 ... 14461>
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 12:40

detroytred
Податки то ближче і більш нагально та болюче. По тому що викатили, будемо мати доволі суттєвий ріст цін на все. За весь цей податковий банкет заплатить пересічний зі своєї кишені.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 12:40

_hunter написав:Так даже тут непонятно что обсуждать - с учетом заданных вчера вопросов. Ну ок, пришла "обновлянту" повестка - он "я нэ пиду" - и что дальше?

Обговорювалася мотивація. На оновлення.
Вплив штрафу.

В площині: раз можна штрафом (водійправами і т.д.) мотивувати)) оновити дані, то таким же чином можна мотивувати йти служити.

І другий аспект: чому? Бо бідні (версія Хотаба) чи ще з яких причин.
Ви, я так розумію, натякаєте на версію - оновити згодні, бо це не означає погодження йти служити. То чому б не оновити.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 12:43

_Mykola_ написав:Податки то ближче і більш нагально та болюче. По тому що викатили, будемо мати доволі суттєвий ріст цін на все. За весь цей податковий банкет заплатить пересічний зі своєї кишені.

Безумовно і беззаперечно.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 12:58

_hunter написав:
  Дюрі-бачі написав:
  _Mykola_ написав:За таких умов, взагалі стає питання, а навішо був цей цирк з оновленням, якщо все-рівно повістка буде вважатися врученою у будь-якому варіанті?

ИМХО саме для наповнення реєстру актуальними даними. Це тільки ілюзія, що в ТЦК є всі дані про всіх чоловіків. Думаю були десятки тисяч тих, хто був в "тіні" для ТЦК (не має реєстрації, офіційної роботи, банківських рахунків), але добровільно оновив свої дані.

Так а актуальность-то как проверяется/гарантируется? - вплоть до галки "я за кордоном"?..

Там при обновлении вроде надо было код из смс ввести.
Так вот, находился ли телефон в роуминге в момент получения смс, и если нет, то возле какой вышки мобильной свзяи, технически элементарно определить.
anduzenko

Подякував: 51 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 13:00

А иначе никогда и не бывало.
За все проблемы в стране платит всегда пересичный.
А рост цен, конечно, будет. Сложится всё - и рост тарифов, и рост налогов. Рост налогов, правда, болезненнее - за квартиру можно и не платить, а за еду человек хочешь-не хочешь заплатит. Правда, если начнут за неуплату отрезать свет, воду, газ... Но тут результаты не берусь предсказывать.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4857 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 13:11

anduzenko написав:Там при обновлении вроде надо было код из смс ввести.
Так вот, находился ли телефон в роуминге в момент получения смс, и если нет, то возле какой вышки мобильной свзяи, технически элементарно определить.

З цього моменту детальніше, можете хоч в загальному принципі пояснити, як мобільний застосунок зможе отримати ці дані, особливо якщо на мобільному стоять останні версії iOS та Андроїд? :mrgreen:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 13:21

_Mykola_ написав:
  anduzenko написав:Там при обновлении вроде надо было код из смс ввести.

З цього моменту детальніше, можете хоч в загальному принципі пояснити, як мобільний застосунок зможе отримати ці дані, особливо якщо на мобільному стоять останні версії iOS та Андроїд? :mrgreen:
за иос не в курсе я от яблок отказался в 2019. Любое приложение на андроиде видит код оператора а значит и страну. Как это работает в роуминге не проверял.

Зображення
...
В другом приложении я видел коды всех вышек вокруг меня.

Кроме того оператор видит имей и его локацию +/- 100 метров. А и приложение может определять локацию без согласия пользователя.

Сервис, о котором я говорю, называется IPLogger. Вот как он работает:

Найдите в Google любую картинку, которая может быть потенциально интересна вашему собеседнику;
Нажмите на неё правой кнопкой мыши и скопируйте URL-адрес этой картинки

Откройте сайт IPlogger и вставьте URL-адрес картинки в соответствующую строку, а потом нажмите «Сократить»;
Отправьте полученную ссылку своему собеседнику и дождитесь, пока он откроет её;
Затем вернитесь на сайт IPLogger и зайдите в раздел «Статистика посещений» — там вы увидите всю информацию о своём собеседнике
При желании вы можете даже посмотреть на карте, где находится ваш собеседник. Скорее всего, сервис даст координаты с небольшим смещением, но в целом это позволяет довольно точно определить сам район, где он находится, хоть и не даёт доступ к конкретному адресу. В моём случае погрешность получилась совсем небольшой, однако у моего собеседника, на котором я тестировал работу сервиса, смещение вышло куда больше – около 4 км

именно такой методикой таргетинга пользуются рекламщики, которые встраивают такие трекеры в почтовые рассылки. Как только получатель открывает сообщение, отправитель получает информацию о времени и месте, в котором было прочитано послание.

Одна из технологий

Другая технология с мак адреса wifi точек которые видит телефон. По ним можно найти и владельца. Причем пароли к ним не нужны и подключаться к этим точкам тоже не нужно.

https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=207448&stв 2012 а меня был Айпад без навигации , так вот он по карте отлично показывал мою локацию с точностью до 10 метров, по чужим вайвай точкам. Телефон с навигатором работал в разы хуже и когда терял связь со спутниками показывал разную дичь.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 19 лип, 2024 14:07, всього редагувалось 7 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 13:22

anduzenko написав:
  _hunter написав:
  Дюрі-бачі написав:ИМХО саме для наповнення реєстру актуальними даними. Це тільки ілюзія, що в ТЦК є всі дані про всіх чоловіків. Думаю були десятки тисяч тих, хто був в "тіні" для ТЦК (не має реєстрації, офіційної роботи, банківських рахунків), але добровільно оновив свої дані.

Так а актуальность-то как проверяется/гарантируется? - вплоть до галки "я за кордоном"?..

Там при обновлении вроде надо было код из смс ввести.

не нужен там код...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 13:24

detroytred написав:
  _hunter написав:Так даже тут непонятно что обсуждать - с учетом заданных вчера вопросов. Ну ок, пришла "обновлянту" повестка - он "я нэ пиду" - и что дальше?

Обговорювалася мотивація. На оновлення.
Вплив штрафу.

В площині: раз можна штрафом (водійправами і т.д.) мотивувати)) оновити дані, то таким же чином можна мотивувати йти служити.

І другий аспект: чому? Бо бідні (версія Хотаба) чи ще з яких причин.
Ви, я так розумію, натякаєте на версію - оновити згодні, бо це не означає погодження йти служити. То чому б не оновити.

я понимаю, что мотивация. Но цель, вроде как, была - усилить мобилизацию?.. И вот как первое собираются превращать во второе - мне непонятно...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 13:55

Зеленський зазначив, усі б дуже зраділи, якби війну вдалося завершити так швидко - "але питання, якою ціною - і хто її заплатить".

На його переконання, платити за це довелося б Україні.

"Це означатиме просто зупинитися - і віддати [території], і забути. Санкції знімуть, Путін отримає землю, зробить із цього перемогу. Ми ніколи на це не підемо", - сказав Зеленський.
https://www.bbc.com/ukrainian/articles/c4ng93y6eyjo

Питання якою ціною продовжувати (і досягнути перемоги) не стоїть.
detroytred

Профіль

#<1 ... 91089109911091119112 ... 14461>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор