|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 11 сер, 2024 20:45
flyman написав: detroytred написав: vitaliiangel написав:<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="briefsmi/25354" data-width="80%"></script>
Логічне також інше: тепер путло зможе перевести обгрунтування з *все робиться задля СВО* на *все робиться задля відбиття нападу на нас, визволення нашої землі, наших громадян*. А для визволення себе можна на більші витрати, жертви піти. Воно в них частково й так лунало, а тепер безпосередньо буде. З цієї точки зору курська операція грає росвладі на руку. Переформатовувати далі і глибше є підстави. Імхо. Тепер головне, щоби партнери роздуплилися. Змінили свої підходи до нас в бік збільшення допомоги. Раз вже йдемо до визволення останньої верби. Все інше не має значення. Тільки дії партнерів. Звісно це якщо рашовлада не піде на тяо, як єдиний козир, який в них є.
Об"явить війну, тотальну мобілізацію, забімбить ядрьоними бібмами?
Це рефлексії. Дрібниці. Може будуть, може ні. А рашовлада поступово переформатовує в себе все... Вони криво-косо, але намагаються змінювати, робити... І якщо партнери не допетрять, що час минає, то перемога України буде коштувати і нам, і їм все дорожче. Імхо. Головна мета цієї війни для рфії --- вона отримала реальний привід, підстави для змін, переформатування. Як не крути, а країна їх величезна..., і змінювати там щось це суперскладна задача... Теоретично вони повинні були гепнутися ще у 2015-му. Як це цілком обгрунтовано розкладав по полицях на валютній гілці капітан Лібо. Але...
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 11 сер, 2024 20:50, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 20:48
fler написав:У кацапів пишуть: "Если Россия решительно не ответит на атаку ВСУ в Курской области, то у США "развяжутся руки", — Stratfor. Речь идет о нащупывании Штатами тех самых "красных линий". У наступления ВСУ в Курской области последствия просто огромные, недостаточно выбить ВСУ за границу, это не ответ, считают аналитики. Сейчас от последующих решений нашего Президента будет зависеть будущее России и эскалации конфликта, если запад не остановить сейчас - страшно думать, что нас ждет дальше." От мені цікаао, це від переляку чи від нестачі розуму таке пишуть?
fler, як думаешь, ... .уйло тактичним ядерним зарядом в Чорному морі? Думаю, пік напруги буде 14-18 серпня
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 11 сер, 2024 20:52
[/quote]Як би це не дивно звучало -але якраз те що в Україні існує реальна загроза економіці навіть без впливу Гетьманцева- я можу доповісти.
Пару днів тому їхав через Хмельницький Поліція з ТЦК зупиняла ВСІ вантажні авто.... і перевіряла наявність броні... Як думаєте - мобілізація скількох осіб які вміють керувати чимось що має вантажопідйомність більше 3000 кг - паралізує економіку України? Моє припущення - 1000 осіб+/-200... Вантажівка яка везе 10+тонн вантажу від одного підприємства до другого - у випадку недовезення легко зупиняє неасмерть роботу підприємства де працює 100+ осіб Простий приклад Давайте мобілізуємо шофера і експедитора хлібного фургону.... Ці двоє розвозять якихось 5000 кг хліба за зміну (+/-10 000 виробів)... Я звичайно промовчу що 10 000 сімей залишаться голодними Але один місцевий лампасник вважає що цих ДВОХ можна замінити легко... В мене ж інша думка... Їх замінити НЕМОЖЛИВО, а значить мобілізація 10 осіб(5шоферів+5експедиторів) з любого хлібзаводу України - зупинить цей хліб завод..
Далі пояснювати чи й так ясно , що де.більна поведінка хмельницького чи закарпатського воєнкома- може вбити ВСЮ економіку Держави на протязі дуже короткого проміжку часу
ПС А от позиція Гетьманцева( відсутність позиції по економічному бронюванню) - це позиція страуса, який виставив голий зад і чекає поки безумна ними скористається.[/quote]
Якщо, по вашим словам, ТЦК зупиняють всі вантажні авто, то можливо саме водії вантажівок і потрібні в ЗСУ?
Ви чомусь зразу їх відправляєте в окопи, хоча і Сибарит недавно писав, що зараз в ЗСУ водіїв дуже не вистачає.
-
BvB
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 21:06
UA написав: fler написав:У кацапів пишуть: "Если Россия решительно не ответит на атаку ВСУ в Курской области, то у США "развяжутся руки", — Stratfor. Речь идет о нащупывании Штатами тех самых "красных линий". У наступления ВСУ в Курской области последствия просто огромные, недостаточно выбить ВСУ за границу, это не ответ, считают аналитики. Сейчас от последующих решений нашего Президента будет зависеть будущее России и эскалации конфликта, если запад не остановить сейчас - страшно думать, что нас ждет дальше." От мені цікаао, це від переляку чи від нестачі розуму таке пишуть?
fler, як думаешь, ... .уйло тактичним ядерним зарядом в Чорному морі? Думаю, пік напруги буде 14-18 серпня
"..." це визнати безсилість то раз, і стати в ядерним маньяком для всього людства то два
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 сер, 2024 21:06
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 21:09
BvB написав:Ви чомусь зразу їх відправляєте в окопи
это откуда такой странный вывод?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 11 сер, 2024 21:13
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="astrapress/61770" data-width="80%"></script>
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="sprava_groma/20248" data-width="100%"></script> я насчитал 40 человек попавших в объектив. чтобы кадыровцев брали в плен на территории рф такого ещё не было
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 11 сер, 2024 21:41, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 11 сер, 2024 21:16
Schmit написав:
броварський Славко, кацапською белькотить третій день підряд про зраду
Востаннє редагувалось flyman в Нед 11 сер, 2024 21:29, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1