Успіх
Це якщо військова прокуратора до того часу не «збудиться». Тоді такса (якщо вона взагалі спрацює) буде зовсім іншою.
Нє, прикольно, «хоть поржом», ставай на лижі! Запасся попкорном,
|
|
![]() Успіх
Ну тоді ще раз гарної відпустки... Раз таку систему побудували (яка спонукає що до сзч, що до безкарного і навіть взагалі безплатного повернення), то не дивно що користувачів тільки більшає.
![]() Почав як вуж на сковороді! Або як чоловік Флер))
1. Зразу видно що ти засцяв! 2. Якщо я появлюсь з новим ніком, нехай Фейслес скаже на загал/викриє мене! 3. Пропонуй свій варіант/як тобі доказати, що я буду у Львові? ![]() Від 5 до 10 років… «хоть поржом»Успіх
«Засцяв»- відмінне слово щодо «лижника». Але воно тебе поки що не стосується. Я почекаю. Востаннє редагувалось Hotab в Чет 17 жов, 2024 20:17, всього редагувалось 2 разів.
![]() За крок до перевороту думок©Дякую! Тут он на днях один, з яким я копав, підкинув одну цікаву думку! Каже, а що, якщо сзч - це така специфічна демобілізація? Дивись, каже: - зарплату і премію за останній місяць платити сзчешнику не треба! - взагалі, при звільненні там якісь оздоровчі виплати мають бути і т.п. - а так, нічого платити не треба! - може і пільги ще скасують... Одним словом для держави саме така "демобілізація" більш вигідна, ніж якби по справжньому звільняли! ![]() Профіт! ![]() ![]() Що ж ви такі не уважні?! Читайте виділене шевелячи губами! >>>
![]() Успіх
Розуміеш , успіх , ти така людина що ніколи не пропадає . Ти підеш на будь що, щоб тебе бачили і хтось казав , що ти зробив несподіване , неможливе , доскональне .......(у нас на форумі таких хоть греблю гати ) Навіть інвалідність жінки . А потім ти будеш всіх повчати , як треба воювати , чи ще щось , накшталт того як треба копати бліндажі не забруднив одяг . Твій хід з фото, де після розриву вибухівки написано твое ім,я , мав враження на багатьох з цього форуму , особливо на ухилянтів . Бо вони ссяться від одного враження . Ну то нехай тобі пощастить і ти підеш у високі гори і полонини , шукати інших " почітателей" твого таланту . ![]() Під час виступу на Мюнхенській безпековій конференцій 19 лютого президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не отримала гарантій безпеки, які обіцяли їй за Будапештським меморандумом в обмін на відмову від ядерної зброї. Але як і чому Україна, успадкувавши третій за величиною ядерний військовий потенціал після розпаду СРСР, стала без’ядерною? І чи реально – як пропонують деякі крайні праві політики і дехто в соцмережах – знову набути ядерну зброю на тлі російської агресії?
У промові в Мюнхені, яка отримала схвальну реакцію і в Україні, і аплодисменти в залі після виголошення, президент Володимир Зеленський також ініціював – вчетверте, за його словами, – консультації у рамках Будапештського меморандуму. «Якщо вони не відбудуться або за їх результатами не буде конкретних рішень щодо гарантування безпеки нашої держави, Україна матиме повне право вважати, що Будапештський меморандум не працює і усі пакетні рішення 1994 року були поставлені під сумнів», – додав Зеленський. Дехто сприйняв це як такий собі натяк на можливість відновлення ядерного статусу в разі, коли країни Будапештського меморандуму (США, Британія та Росія), підписаного 5 грудня 1994 року, не нададуть гарантій безпеки Україні, територіальна цілісність якої була порушена Росією в 2014 році. Франція та Китай приєднались до Будапештського меморандуму пізніше. ![]() Щось не зрозумів Я пишу що треба САМОМУ робити і тоді інші МОЖЕ допоможуть А ви пишите - ми чекали... Чого чекали? святого нігде? Тому Німцям(корейцям) допомагали щоб захиститись від комуняк Чехи/словаки/поляки/прибалти - звільнившись від опіки комуняк - відразу попросились в НАТО Китай - це гарна картинка де всі бачать 400 млн які живуть краще ніж ми і ніхто не хоче бачити як 1 млрд живе ще в 19 столітті А чого Ви хотіли від Заходу? В НАТО населення не прагнуло , до ЄС відносилось скептично , на 10 році війни йдуть дебати про мову/віру агресора.... То чого Ви вирішили що в такий роздрай хтось БУДЕ вкладатись? Цьому хтось це навіщо? Експлуатувати українців як китайців чи африканців- не вийшло навіть в азірова з бандюковичем а платити європейські зарплати напівсовкам - також не хочеться
|
|