detroytred написав:Успіх Ну тоді ще раз гарної відпустки...
Раз таку систему побудували (яка спонукає що до сзч, що до безкарного і навіть взагалі безплатного повернення), то не дивно що користувачів тільки більшає.
Дякую!
Тут он на днях один, з яким я копав, підкинув одну цікаву думку! Каже, а що, якщо сзч - це така специфічна демобілізація? Дивись, каже: - зарплату і премію за останній місяць платити сзчешнику не треба! - взагалі, при звільненні там якісь оздоровчі виплати мають бути і т.п. - а так, нічого платити не треба! - може і пільги ще скасують... Одним словом для держави саме така "демобілізація" більш вигідна, ніж якби по справжньому звільняли! Профіт!
Логіка є.
Так само колись не платили 13, пайкові, речові. За принципом: хто ХОЧЕ їх отримати, то нехай судиться і отримує. Прикладає зусилля.
Щось схоже тоді і з дембелєм-відпочинком: хочеш дембєль-відпосинок, йди в сзч.. По суті відпускають (бо нема покарання за умов повернення. І не шукають).
В першому прикладі: замість виплатити всім; виплачують тільки тим, хто схоче отримати. Сам прикладе зусилля. В другому: замість відпустити відпочивати всіх; відпускають тільки тих, хто схоче відпочити. Сам прикладе зусилля.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 17 жов, 2024 20:40, всього редагувалось 1 раз.
Всі капітали(інвестиції) які ВВОДЯТЬСЯ іноземними інвесторами в країну - цими ж інвесторами і ВИВОДЯТЬСЯ... з єдиним нюансом - вводять менше ніж виводять
Практика Китая опровергает это утверждение. И не только Китая. Иностранные инвестиции помогли подняться многим странам. И все страны почему-то за них борются.
Недавно слухав одного розумного дядька в ютубі, так от він казав, що Китай до того, як його почали колонізувати Європейці мав вищий ВВП на душу населення, чим будь-яка країна Європи на той час. Потім пішли опіумні війни та інші демократичні цінності.
Xenon написав:ну що, схоже наружу полізли "секретні пункти" - про ядерку?
цікаво чим закінчиться цей шантаж Заходу? або НАТО зараз - або ми робимо ядерку за кілка тижнів?
Влада України всерйоз розглядає можливість відновлення запасів ядерної зброї, на виготовлення першої бомби знадобиться кілька тижнів(!), – джерела bild.
«У нас є матеріали, у нас є знання. Якщо буде наказ, нам знадобляться тижні, щоб отримати першу бомбу», – неназваний український чиновник.
холява написав:Твій хід з фото, де після розриву вибухівки написано твое ім,я , мав враження на багатьох з цього форуму , особливо на ухилянтів . Бо вони ссяться від одного враження .
Ну то нехай тобі пощастить і ти підеш у високі гори і полонини , шукати інших " почітателей" твого таланту
Я ще маю фото з протитанковими мінами з написом Успіх на них, але це вже колись викладу!
Бо я ж казав, що не зовсім покидаю форум, а 1-2рази/дні на місяць буду заходити/писати