Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1111511116111171111811119 ... 14763>
Повідомлення Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:24

Xenon написав:він якийсь дивний?
вже основні країни сказали НЕТ! а він все толдиче те саме

❗️❗️Я готовий припинити війну в Україні в обмін на членство в НАТО, навіть якщо рф негайно не поверне захоплені наші території, – Sky news із посиланням на слова Зеленського.

За словами президента, членство в НАТО має бути запропоноване неокупованим територіям України, щоб покласти край «гарячій фазі війни» за умови, що в запрошенні НАТО будуть визнані міжнародно визнані кордони України.

А пізніше домовитися про повернення окупованих територій «дипломатичним шляхом».

https://news.sky.com/story/zelenskyy-su ... d-13263085

Ще дивніше оце спокійнісеньке просте перевзуття "Я готовий припинити війну в Україні ... навіть якщо рф негайно не поверне захоплені наші території" після отих категоричних заяв про "до звільнення останньої верби", "кордонів 1991 року", заборони перемовин.

Хоч би пояснив, що йому заважало заявляти про отаку готовність раніше.
А завтра спокійнісінько скаже, що готовий за ще якусь іншу умову.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:27

Успіх написав:На кшталт - продавав все життя яблука і заплатив з них стільки-то податків, а стільки-то - відклав))
Чи - продавав все життя з ларька горілку і сигарети, заплатив стільки-то податків, а стільки-то - відклав...
Чи - вклав в електро-таксі і... вилетів в трубу))
На нормальне запитання - можна дати нормальну відповідь
1 Отримав в спадщину 1 кімнатну квартиру, продав, гроші вклав в бізнес в 1995 році, до 2015 року житло знімав
2 З 1990 по 1997 будував, спочатку як майстер на будові, потім мав свій будівельний кооператив, в 1990 з Німеччини пригнав першу свою машину
3 З 1997 по 2004 - продавав продукти , паралельно надаючи будівельні послуги, заробив на пеерших 60м2 торгової площі+ Купив першу квартиру - на цей момент в сьогоднішніх цінах бізнес можна було оцінити в 1 млн грн + майна мав ще на 1 млн грн
3 З 2004 по 2008 - торгував крім продуктів ще й алкоголем і сигаретами
Вартість бізнесу зросла ще на 1 млн грн і досягнула 2
4 З 2007 по 2016 - будував , жінка займалась торгівлею , самий найуспішніший мій період , капітал зріс до 4 млн грн з урахуванням того що пережив дві кризи будівельного ринку в 2008 і в 2014)
5 З 2014 почав потихеньку виводити гроші з будівництва і до 2017 повністю їх вивів в торгівлю і отримав ще +90м2 торгової площі, 2014-2022 - тільки торгівля і здача в оренду
6 З 2022 і по сьогодні весь прибуток з всієї діяльності реінвестувався в таксі.
Станом на сьогодні
Таксопарк - десь 5 млн грн
Торгові площі - десь 2 млн грн
майно яке не використовується в комерції - 5 млн грн

Тепер по податкам
З 1990 по 2024 - продав квартиру на 1 млн - зараз маю десь 12( мої оцінки не претендую на точність і вважаю що ліквідна вартість -типу захотів-продав не більше 6млн) =заробив 11 млн
Тільки в 2010-2024 заплатив податків на 5 млн грн ( всі цифри приведенні до сьогоднішнього еквіваленту грошей, тобто якщо називаю гривня то це курс 41)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:32

З іншого боку Зе красень. Реально.
Такою заявою він перекладає відповідальність за продовження війни в Україні саме на НАТО, якщо воно відмовить в прийнятті України.

Але не красень з іншого боку.
Бо це пішов вже дійсно якийсь дитячий пінг-понг...
Гра лише в перекладання відповідальності.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:32

Vadim_ написав:
  Wirująświatła написав:СССР був банкрот

С чьей помощью?
Там ведь біло самое вкусное мороженое , и я скажу что да ,особенно Ленинградское Днепропетровского хладокомбината за 28 копеек ,
или по вашему сам по себе?

Та ладно, зараз є морозиво на любий самий вишуканий смак,яке хочеш
гуляйполе

Подякував: 135 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:38

budivelnik написав:На нормальне запитання - можна дати нормальну відповідь
1 Отримав в спадщину 1 кімнатну квартиру, продав, гроші вклав в бізнес в 1995 році
В який саме?(нема конкретики)
  budivelnik написав:Станом на сьогодні
Який прибуток?
  budivelnik написав:Торгові площі - десь 2 млн грн
Щось дуже дешеві площі?
Зараз 30м2 комерції коштує дорожче, а в тебе, наче, площі біля 60-100м2?
  budivelnik написав:майно яке не використовується в комерції - 5 млн грн
Що це за майно? Чому його не продати?
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:43

budivelnik написав:
  Успіх написав:На кшталт - продавав все життя яблука і заплатив з них стільки-то податків, а стільки-то - відклав))
Чи - продавав все життя з ларька горілку і сигарети, заплатив стільки-то податків, а стільки-то - відклав...
Чи - вклав в електро-таксі і... вилетів в трубу))
На нормальне запитання - можна дати нормальну відповідь

Впущено про два чи три рази банкротів.

Чому звернув увагу?
Да тому, що не кожен здатний після навіть одного збанкротування повернутися на попередній рівень, а не те що зрости кратно.
Це до того, що апріорі не всі можуть бути у виграшу в ринку (конкуренції!) ... лише тому, що працьовиті та хочуть.

Якби не оця вдача з місцерозташуванням магазину, то невідомо, як би шлях підприємницький склався. Реально зірвали джек-пот.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Окрім реалу: лікар (який нічого не розподіляє), але приймає рішення - визнати чи не визнати хворобу, може корупційно (собі в кишеню) виконати свої функціональні обов'язки, а може ні.
Якщо корупційно, то, окрім збитків від рішення, він ще гальмує розвиток -- бо навіщо йому розвивати далі, якщо він корупційно отримує достатньо? Його оплата реальна не залежить від реального результату...
Аналогічно судді, прокурори та всі інші посадовці. Нема зацікавлення в розвитку. Бо особисто собі вони "заробляють".
Що видно по факту: справи на низькому рівні, а особисте збагачення посадовців тільки росте.

З.и. те, що з розвитком система тільки ускладнюється (що власне і призводить до росту); що отой розподіл функцій та повноважень для того і вводився, щоб збільшити ефективність, -- це очевидно.

Також не треба плутати прямі посадові обов'язки чиновників та посадовців з загальними обов'язками населення, як громадян.
Ви вперлись в модель в які жили все своє свідоме життя.
Тому шукаєте вирішення тільки тими методами які розумієте
Вони прості
ЗМУСИТИ КОГОСЬ ВИКОНУВАТИ свої обовязки на 100% і при цьом ДОЗВОЛИТИ собі жити як хочеш....

Мій же досвід - ширший від Вашого
Тому хабар який бере лікар і який по ВАШОМУ дозволяє ЛІКАРЮ не напрягатись - в моїй системі координат не працює
Якщо я ЗАПЛАТИВ лікарю(крім тих сум які він отримує за його посаду)- то вимагаю від нього послуг еквівалентних оплаті. Якщо ж не платив - то нічого не маю проти того щоб посидіти день під кабінетом і почути що вас багато а я один....
Тому зараз я принципово хожу тільки в комерційні заклади і вибираю адекватний для мого розуміння набір товарів/послуг за адекватну ціну.
Тобто - можу пройти МРТ за безкоштовно але по направленню через 2 місяці... але якщо воно мені потрібно то прохожу його за 5000 і завтра.
Як бачите я ні не розвиваю корупцію ні не плачу що лікарі корумповані - мене це просто не цікавить
Точно так само як мене не цікавлять послуги електрика чи сантехніка жеку.

Тепер по співпраці з ДЕРЖАВНИМИ чиновниками- наприклад податкова
я ніколи не платив хабар за те щоб отримати можливість ЗМЕНШИТИ ПОДАТКОВЕ НАВАНТАЖЕННЯ... і частенько міг звернутись з проханням щоб мені допомогли оформити той чи інший документ , який я МІГ оформити сам витративши 100 годин часу, але як правило віддавав перевагу рішенню яке мені коштувало грошового еквіваленту в 10 моїх годин -але щоб це робив той хто знає що і як...

Тепер по прокурорам і посадовцям
Ви бачили розрахунок який показував
ДІЇ ХАБАРНИКІВ посадовців приводять до втрати 1% грошей виділених на подібну діяльність БЮДЖЕТОМ...
Але Бюджет -це приблизно 38-42% ВВП...., тобто якийсь хабарник вкрав 1% від 40% створеного.. тобто вкрав 0,4%...
Та я практично на будь якому самостійно прийнятому рішенні бачу через який час як можна було зробити на 10-20% ефективніше(недаремно кажуть
За одного битого - двох небитих дають)
Тому зрозуміло що я НІКОЛИ не розглядаю в своїй діяльності помилку на 5%.. поки не ліквідована помилка на 15%...
І з свого власного досвіду - будь-який проект реалізований на 70% від можливого - є комерційно успішним...
А ви переживаєте про 0,4%....
Переживати -можете
От тільки цим переживаннями не покращите ні своє життя ні життя своїх дітей , ні навіть життя внуків.
Вчіть себе і їх
Спочатку вирішити те що найбільше впливає (той самий закон Паретто дає 20/80 або 30/70)
Тобто 30% первинних затрат приводять до 70% кінцевого максимального результату.
Тому
якщо зробити
три по 30% роботи - то отримаєш 210% результату
А якщо почнеш ззаду шліфувати 1%... - то максимум отримаєш 100% витрат=30% кінцевий результат
Це зрозуміло.
ПС
Є приказка(правило)
Не можна зекономити більше ніж є
І завжди можна створити більше ніж було...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:56

budivelnik написав:Ви вперлись в модель в які жили все своє свідоме життя.
Тому шукаєте вирішення тільки тими методами які розумієте
Вони прості
ЗМУСИТИ КОГОСЬ ВИКОНУВАТИ свої обовязки на 100% і при цьом ДОЗВОЛИТИ собі жити як хочеш....

Уточнення - не на 100% (бо реально це неможливо), а значно більше, ніж наші можновладці та посадовці на зараз. Наприклад, на рівні отих країн, в яких вище.

Навіщо розповіді, як робите ви?
Є факт, що більшість інакша.
От з цими реальними інакшими людьми і треба досягати результатів.
Змінюючи систему... Реформами.
Реформи впроваджують управлінці.
В них повноваження та важелі.
Крапка.

Вони змінять систему... будуть нові умови... і в цих інших нових умовах оте "жити, як хочеш" теж зміниться.
Вигідніше буде хотіти не смітити, не давати хабарів, не брати хабарів, краще виконувати свої посадові обов'язки, більше працювати на себе і т.д.
Як в розвинених ринкових країнах.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:56

Успіх написав:
  budivelnik написав:На нормальне запитання - можна дати нормальну відповідь
1 Отримав в спадщину 1 кімнатну квартиру, продав, гроші вклав в бізнес в 1995 році
В який саме?(нема конкретики)
Ти не працював в 1990-1995 році... тоді бізнес це все одночасно і нічого конкретно
точно так само як ти жінка торгувала чоботами/дитячими колясками які я привозив з Москви
А в Новосибірску продавали светри які купували в поляків (перевезти з Львова в Новосибірск сотню светрів це був ще той треш)

Успіх написав:
  budivelnik написав:Станом на сьогодні
Який прибуток?
Це дурне питання для бізнесу який має оборотний цикл в мінімум 7 років , а пройшло тільки 2 від початку+ який розвивається.
Я ж не вкинув відразу всі гроші...я це робив потихеньку
перший рік - два авто
другий-три
третій-чотири
От коли через років 5 від сьогодні перші і другі авто замортизуються до нуля - тоді можна буде сказати який прибуток.
  Успіх написав:
  budivelnik написав:Торгові площі - десь 2 млн грн
Щось дуже дешеві площі?
Зараз 30м2 комерції коштує дорожче, а в тебе, наче, площі біля 60-100м2?
В мене 150 м2 площі...
Вартість комерційного приміщення оцінюється не по вартості створення або вартості продажу.
Я оцінюю по вартості яка еквівалентна здачі в оренду( грубо через відсотки банку)
Тобто
якщо банк дає 10% річних( в доларі) і я від оренди отримую 200 000 грн в рік - значить вартість приміщення 2 млн грн
  Успіх написав:
  budivelnik написав:майно яке не використовується в комерції - 5 млн грн
Що це за майно? Чому його не продати?
Я ж мушу мати якусь СВОЮ квартиру де живу, якусь машину на якій їзжу
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:59

detroytred написав:Уточнення - не на 100% (бо реально це неможливо), а значно більше, ніж наші можновладці та посадовці на зараз. Наприклад, на рівні отих країн, в яких вище.
Невже не доходить
Якщо Вас відправити в Африку - то толку з Ваших знань умінь -якщо є який рівень знань/умінь населення?
А тепер подивимось на рівень НАШОГО населення
Ми проголосували 73% за гірше не буде - проголосували , тобто 73% ВВАЖАЮТЬ що є ХТОСЬ який ЇХ витягне
А той за кого проголосували точно так само вважає що ХТОСЬ (наприклад НАТО чи США) повинне нас захистити...

Все - кінець комедії.
А розповідати що ми розумні і унікальні - так це те саме що зараз роблять педераційники
вони також розумні/скрєпні/унікальні.. а в підїзді в них насрав Байден, а тепер вже й Трамп допомагає...
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1111511116111171111811119 ... 14763>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему