Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1210612107121081210912110 ... 12354>
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:11

kingkongovets написав:
Бетон написав:Сегодня умер ещё один вид бизнеса: ремонты квартир на продажу.
Потужно
якщо бізнес може вбити підвищення податків на пару відсотків - то це не бізнес, а ку... собача

ще й оренду обовʼязково обкладуть нарешті податками і рилів у стойло поставлять - аякжеж

за нормальну державу треба платити і іноді навіть воювати, а не тільки меншовартісно говорити про загальну недолугість і при цьому ухилятись і від податків і від служби

3.5% не від доходу а обороту. Ти хоч уявляєш різницю чи ні?

Фактично мені підняли податок на 30%. Третину доходу
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 30 лис, 2024 14:20, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 377 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:16

Мені теж цікаві подробиці

vladimir07 написав:
Потужно

А подробней, в чем причина ?

Приєднуюсь до запитання
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1001 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:20

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Бетон написав:
  kingkongovets написав:
Потужно
якщо бізнес може вбити підвищення податків на пару відсотків - то це не бізнес, а ку... собача

ще й оренду обовʼязково обкладуть нарешті податками і рилів у стойло поставлять - аякжеж

за нормальну державу треба платити і іноді навіть воювати, а не тільки меншовартісно говорити про загальну недолугість і при цьому ухилятись і від податків і від служби

я то уявляю, а ти мабуть вирішив що попав в казку де не треба платити податки, 130 оренд як з куста і всі мають розуміти що на полі гройсмейстер?)

спробуй так же в Польщі, до речі наскільки мені відомо там теж прогресивні податкі в цій сфері
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2723 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:22

kingkongovets написав:
Vadim_ написав:Хто в конце заплатит?
Це теж шо і при срср ,тобто на податки усіх платників податків?
На соседней или на этой писали что срср квартиры надо было принудительно выкупать гражданам уже незалежної,
тоесть платившим налоги в общий котёл а потом выкупить по рынку?

а ви посилання взагалі відкривали?

Я про те шо радянські будинки будувались на кошти наріда у вигляді податків ,
яка може бути за це оплата при приватизаціі і принудительный выкуп у кого?
Vadim_

Подякував: 618 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:25

kingkongovets написав:
Бетон написав:
Потужно

я то уявляю, а ти мабуть вирішив що попав в казку де не треба платити податки, 130 оренд як з куста і всі мають розуміти що на полі гройсмейстер?)

спробуй так же в Польщі, до речі наскільки мені відомо там теж прогресивні податкі в цій сфері

Мені підняли податок на 30% від доходу в Україні.

В Польщі мій податок від доходу, різниці витрат і доходу 18.5%. Зараз моя квартира в Варшаві коштує 200 куе. Купівля 100 куе. Витрати на ремонт 40 куе. Податків мені нарахували 11200$.
В Україні було б 22 куе.

Я консультувався з юристами, при відкритті юридичної особи, мої податки будуть ще менше

І я повністю згоден. За нормальну державу я плачу податок з оренди в Варшаві. І повоював би. Бо вона вже дала мені і дітям більше
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 30 лис, 2024 14:28, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:33

Не пару. А десь третина доходу
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:47

flysoulfly написав:
  Бетон написав:кэш в валюте. ты попробуй его перевези блин.
тик ток завален свежими водосами про изъятие наличных. итальянские мусора это на конвеер поставили
а сколько перестановщиков накрыли? и всех кто переставлял бабло. всю цепочку - всех на допрос. и квартиры арестуют.

Почему нельзя, как минимум,часть кэша тут нотариально подарить жене (маме, детям"на_вырост") несколькими "небольшими" порциями? Пусть она перед выездом откроет в 30-70 наших банках (да, хлопотно) валютные карты, за бугром снимает нал постепенно (да, с комис) и оформляет будущие покупки там хоть какой-то недвиги на себя.

не про лимонЫ у.йо. речь же

Идея нормальная
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:48

За крок до перевороту думок©

flyman написав:
  Успіх написав:
  Wirująświatła написав:
5793091:flyman" щодо "собрать 100 куе", так от, при скоромних 3% в рік, це 3куе, або 250у.е в місць
при нескромних 5% в рік, це 5куе, або ж 416 у.е.,
во первых в твоём кейсе был валютный кэш, а тут бац 3-5%. Я так понимаю речь о депозите?

где ты видел 5%? в последний раз такая ставка была в альфа/сенс на 5 летних депозитах. Далее с нашей турбулентностью первыми заморозят валютные вклады или выплата гривней или по 100уе/день мусором. Я держал в привате 50куе до 2014, потом забирал по 100уе таким мусором, который кроме привата нигде не брали. Взял сотку/вернул, и так по кругу. Из-за мусора нести валюту в банк легкое безумие. [quote="5793091:flyman написав:як ти уявляєш, девал гривні, знецінення долара , і здешевіння нерухомості в у.е і все це одночасно, так сказати 3В1?
Одновременно нет, либо девал и падение недвижимости либо постепенный дешевей валютного кэша. И ты подменяешь понятия, речь шла об инструменте для обеспечения себя на старости. Депозиты и ОГВЗ отбрасываем в виду их возможной заморозки. Одна из моих родственниц держала на книжке шо-то 16 тыс. рублей которые собирала лет 30. А умерла в нищете. Что можно будет купить на 125уе через 10 лет ты не знаешь, может быть полпицы. и к тому же 125уе даже по меркам 2024 далеко не "обеспеченная старость". Надо иметь место где ту кубышку 100куе держать, и чтобы о ней никто не знал. То есть жить строго одному. Допустим такое место есть, но в силу ряда причин нужно сменить локацию, с собой возить? В инкассаторской машине?

на данный момент половина всей недвижимости сдается ниже уровня рентабельности. Всё что ниже 12кгрн. Я так посчитал, что примерно от 12 начинается небольшой проффит на недорогом объекте. До 12 только хрущ, сдавать до состояния сарая, а потом продать. Как раз к пенсии он станет непригодным для жилья.

Ехххххххх, таку класну тему ти з Флаєм "замісили" і лише Зе Ребел підключився до дискусії і все....

А якщо б всі підключились - то може б зробили крок до перевороту думок!

То що, може продовжимо тему - "на пенсію в 50р"?

Тож, якщо зібрав умовних 100куїв, то можна після 50р. жити частково на відсотки по них, а додатково по 500$ відщипувати щомісяця від "тіла"?

Але знову ж таки тема для ОДИНАКА!

Для сім'ї вона не...
Хоча, після 50р діти вже мають бути самостійним :lol:

Тоді давайте розглядати цю нашу тему/формулу на двох - чоловік+дружина.
Щоб після 50р. удвох просто насолоджуватися життям і хоч раз на рік їздити на Шацькі озера, чи на море в Одесу/її область :lol:

"просто насолоджувати життям" це не означає забити на все болт і нічим не робити, а навпаки, займатися тим, що тобі до душі, не в напряг. А так все вірно, діти дорослі самі себе забезпечують (хоч мінзаром), то для сімейного, навіть менше треба, так як оренда спільна, комуналка спільна.
Капає стабільний пасивний дохід, невнавпряг займаєшся чимось що тобі подобається (ще добавка до "пенсії" капає), то і не обов"язково від "заначки відкушувати" (напр. щоб оточити Львів кавалірками)[/quote]

====

Щоб не "відкушувати від тіла скирди" треба орієнтовно прикинути, скільки треба грошей в місяць на потреби сімейної пари?
Якщо ми справді розглядаємо 100куїв скирди - а це (нехай буде для простоти підрахуя) мої 2 квіточки(53м2 і 28м2) з ремонтами ;) - то при їх здачі в оренду, чи покриють вони потреби сімейної пари після 50р, якщо тут потрібно врахувати ще й оренду і комуналь, де буде жити ця умовна успішна сімейна пара! :D

Тут, наче математика не сходиться...
Бо скільки можна з цих двох квіток збирати нектару?
700-800дол?
Знову виходить, що це лише підходить для одинака/холостяка :mrgreen:
А для сімейної пари - таки треба ще відщипувати щомісяця додаткових 500дол(продавши меншу квітку), щоб покривало базові потреби.
(вже мовчу, якщо серйозно хтось захворіє - то покищо ми це опустимо)

То що виходить, що скирда в 100куїв може забезпечити вихід на пенсію в 50 років лише ОДНУ людину?(якщо саму скирду не рухати/не відщипувати від неї?)
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1001 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 15:12

Frant написав:Те, що чітко вимагає реформ:
корупція
корупція
корупція
тупість чиновників

фігня ті балачки про корупцію
чим більше боряться, тим гірше
мозги людям перепрошивати треба
почиинаючи з арифметики та базової логіки
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.