Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1146211463114641146511466 ... 14690>
Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2024 12:33

Wirująświatła написав:
  andrijk777 написав:Війна не "направлена на уничтожение людей". Знищення людей майже ніколи не є ціллю війни.
гитлер тихо посмеялся.

До чого тут Гітлер?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2024 12:34

detroytred написав:Це Штати служать Британії...
халява не бывает бесконечна. У юкрейн может закончится человеческий ресурс и что дальше
  andrijk777 написав:До чого тут Гітлер?
зачем он убивал безоружных людей, например евреев?? вы делаете какие то трудозатратные действия, не ведущие к вашим целям, носите кирпичи с 1го этажа на 9й и обратно?
  detroytred написав:Скоріше китайці будуть рубиться з індійцями, ніж нападуть на Британію.
оооо я это где-то слышал, что русские и украинцы братские народы между которыми никогда не будет войны... но пришло пуйло и всё поламало. сначала украинцев и майдан обвиняли во всём чём можно, а потом и широкомасштабная. В ходе сво Китай увидел для себя возможности получить на халяву русскую нефть и газ, заодно выкрутить руки США которые явно проигрывают в этой войне, предложив им на выбор скромное бегство или громкое поражение. И трамп его сделает.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 24 гру, 2024 13:02, всього редагувалось 5 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2024 12:38

Wirująświatła написав:
  detroytred написав:Це Штати служать Британії...
халява не бывает бесконечна. У юкрейн может закончится человеческий ресурс и что дальше?

Я ж кажу, що далі: скоріше китайці будуть воювати з індійцями....

А коли закінчаться індійці, то і китайці теж.
В Корони ж не постраждає навіть один зольдат з усього війська кількістю хоч 100 зольдат.

Століття досвіду....
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 24 гру, 2024 12:41, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2024 12:41

detroytred написав:Століття досвіду....
тысячилетие опыта до 1945 года говорили что ядерного оружия не будет.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2024 12:43

Wirująświatła написав:
  detroytred написав:Століття досвіду....
тысячилетие опыта до 1945 года говорили что ядерного оружия не будет.

І?))))))))))))))))))))))))))))))

І чим допомогло оркостану ЯЗ?
Да нічим...

Корона має оркостан в усі отвори.
Це на території оркостану з тисячами ЯЗ та мільйоним військом війна...
А Британія з 55т. зольдатами боєготовими цвіте та пахне.
І буде далі.

Ядрьона КНДР в повній залежності від КНР.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2024 12:48

detroytred написав:І?))))))))))))))))))))))))))))))

вы опирались на опыт, я вам показал пример когда прошлый опыт не работает. и тут вы зачем то перевели тему на эффективность яо.

Начнём с того, что рф его пока что не использовала, поэтому оценки эффективности пока ещё преждевременны. Япония после хиросимы быстро подписала капитуляцию, что позволило ей выжить.

Да такое бывает, капитуляция перед сильным противником это выживание, а борьба до последней вербы - смерть. Ни к чему не призываю.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 24 гру, 2024 12:54, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2024 12:49

Wirująświatła написав:
  andrijk777 написав:До чого тут Гітлер?
зачем он убивал безоружных людей, например евреев?? вы делаете какие то трудозатратные действия, не ведущие к вашим целям, носите кирпичи с 1го этажа на 9й и обратно?

Розмова йде про ВІЙНУ! До чого тут Гітлер і євреї?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2024 12:53

andrijk777 написав:Розмова йде про ВІЙНУ! До чого тут Гітлер і євреї?
извините гитлер не имеет отношения к войне, я зря его сюда притянул. Он выращивал плантации роз и дарил их всем желающим.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2024 12:56

Wirująświatła написав:
  detroytred написав:І?))))))))))))))))))))))))))))))

вы опирались на опыт, я вам показал пример когда прошлый опыт не работает. и тут вы зачем то перевели тему на эффективность яо.

Начнём с того, что рф его пока что не использовала, поэтому оценки эффективности пока ещё преждевременны. Япония после хиросимы быстро подписала капитуляцию, что позволило ей выжить.

Не побачив я у вашому прикладі, що досвід Корони не працює.
І навів факти, що працює.
Так само, як і раніше.

Що було предметом? Досвід. Чий? Корони. В чому? В тому, що війни не на її території. І що Корона нагорі...

Що змінила ЯЗ?
Стосовно предмету обговорення?
Нічого.
Факт: Британія цвіте і пахне... оркостан з ЯЗ має війну.

Про досвід імперської Японії мови не було.
Мова була про британську корону.

Коли війна буде на території Британії ..., тоді сприйму ваші аргументи)))
А поки б'ються ... і якось це на користь Короні. По всьому світу.
І з ЄС вона вискочила хитродупо.
Всі співпадіння звісно випадкові.

Моя думка була, що Британії і не потрібна велика кількість боєготових вояк.
Вони воюють інакше.
Чужими.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2024 13:07

Hotab написав:ЛАД

Типичность - я имел ввиду, что вместо выплат и помощи государства приходится сбрасываться сослуживцам?

Не маю жодної уяви про конкретні умови травми (поранення) цього «КВУ», але ЗСУ своїми наказами/розпорядженнями дійсно розрізняє умови для виплат чи не виплат у випадку загибелі чи травми.
Для 90+ % читачів , особливо тих хто або ніколи не був в ЗСУ і на війні, або опинився випадково і ненадовго це буде здаватись неймовірним (по типу «як так? Ви мене насильно забрали? Забрали! Я травмувався від ворожої зброї ? Так! Ну так давайте виплати!». Але це не так працює)
Приведу приклад 2019 року. Вертоліт Мі-2 виконує політ Маріуполь - майданчик на півночі Донецької області . Таких польотів було чимало, це або перевезення керівного складу сухопутних частин і зʼєднань, чи термінова доставка якогось не важкого вантажу. Вертоліт - голуб миру, там зазвичай лише особиста зброя.
Якщо просто «кинути палку» go to з точки на точку, то це прохід над окупованою на той час територією. Що і зробив молодий льотчик-штурман, а командир екіпажу не переконався. В результаті пройшли по суті над околицями Донецька, благополучно вилетіли через іншу точку ЛБЗ (на точці входу орки вже роздуплились і чекали, отримавши команду на знищення) , при поверненні получили дюлєй від свого керівництва (воно на момент посадки мі2 вже все знало з радіоперехоплень) і на цьому все.
Питання: у випадку поранення чи загибелі екіпажу, чи мали б сімʼї отримати компенсації від держави?

Ситуація 2 (гіпотетична)
Кемп (розташування частини/підрозділу) . Всім оголошено, що по периметру кемпа стоять сигнальні міни , потім бойові, потім знову сигнвльні, ходити (включно за горілкою) не через встановлені пункти пропуску заборонено. Воїн йде і втрачає ногу. Чи має сімʼя отримати компенсацію?
Ситуація 3: По кемпу з РСЗО прилітають міни-лєпєстки (дистанційне мінування) Після обстрілу сапери перевіряють і знешкоджують міни на якійсь частині кемпу, всім оголошують, що «в оту от частину не ходити, вона ще не перевірена». Тіло йде і втрачає ногу. Чи має сімʼя отримати компенсацію?

Повторюю ще раз, я не знаю конкретних ситуацій з «КВУ». Але потрібно розуміти , поранення чи загибель - це не обовʼязково виплати. І тут є логіка, інколи. Мабуть буває, що і нема її.

З. і. Доречі, ось один з факторів, чому УПА (українська паперова армія). Публіка не привчена до елементарної дисципліни. Часто крім лопати чи плуга з пляшкою в кишені нічого не бачила. Коли отак залазить в якусь халепу і втрачає кінцівку , потім йде до суду і вимагає від військового керівництва виплатити компенсації. Бо «мене нічому не вчили, нічого не казали, звідки я знав?»
А отут і виникає «журнал інструктажу», «журнал повторного інструктажу переінструктажу» , «журнал обліку журналів інструктажу» і тд. Щоб командир хоч якось прикрив свою жопу, що він аватара попереджав «отуди не лізь».

в тилу пофік на це все туди він пішов чи не туди. було БР чи не було.
народ просто наслухався цього кидалова з грошима і думає - а нафік воно нада?
якось так.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

#<1 ... 1146211463114641146511466 ... 14690>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему