|
|
![]() вот вы смешные-вы что хотите чтобы миллиордер в секонд хенде одевался...я бы на вас посмотрел при таких бабках-вообще бы болт на всех ложили окружающих
![]()
![]() я и так на многих ложу, а кичиться чем либо это комплексы
Honda Accord 1996 года выпуска. может позволить себе даже украинский студент.
![]() Wirująświatła
Одна з… Часом стає цікаво, на якому автомобілі може їздити найбагатша людина світу. Так, відомо, що матеріальний стан засновника Amazon Джеффа Безоса на сьогодні оцінюється в 198,3 мільярда доларів. 1. Honda Accord 1996 року Найулюбленіша і одна з перших машин Джеффа Безоса – це Honda Accord 1996 року випуску за 2000 доларів. Він тривалий час віддавав перевагу цьому скромному автомобілю і їздив на ньому на роботу щонайменше до 2013 року. Цікаво, як цей автомобіль почувається в гаражі між Pininfarina Sergio, Bugatti Veyron Mansory і Lamborghini Veneno. Найулюбленіша і одна з перших машин Джеффа Безоса – це Honda Accord 1996 року. 2. Ferrari Pininfarina Sergio Ця машина вважається "найдешевшою" в гаражі мільярдера (звичайно, крім Honda). Так, навіть найскромніша машина магната Ferrari Pininfarina Sergio коштує 3 млн доларів. Усі інші ще дорожчі. Ferrari Pininfarina Sergio вважається "найдешевшою" в гаражі мільярдера 3. Bugatti Veyron Mansory Гіперкар компанії Bugatti, що вироблявся з 2005 по 2015 рік, також є однією з улюблених машин Безоса. Крім того, це авто вважається одним із найшвидших у світі. Її максимальна швидкість – 407 км / год, а розігнатися до 100 кілометрів на годину вона може лише за 2,5 секунди. Bugatti Veyron Mansory обійшлася SEO Amazon в 3,4 мільйона доларів. Bugatti Veyron Mansory обійшовся SEO Amazon у 3,4 мільйона доларів. 4. W Motors Lykan Hypersport W Motors Lykan Hypersport за 4 мільйони – це ліванський гіперкар обмеженого виробництва. Його салон виконаний із матеріалів преміумкласу, як-от вуглеволокно, титан, натуральна шкіра і справжні діаманти. Крім того, гіперкар має карбонові кузовні панелі й вікна, що відчиняються проти напрямку руху дверей. У моторному відсіку моделі встановлена опозитна 3,7-літрова "шістка" з двома турбінами, що розвиває 750 кінських сил і 960 Нм крутного моменту. W Motors Lykan Hypersport за 4 мільйони – це ліванський гіперкар обмеженого виробництва 5. Koenigsegg CCXR Trevita Ця красуня є найшвидшою з усіх автомобілів Безоса і коштує вона 4,8 мільйона доларів. Двигун Koenigsegg CCXR Trevita об'ємом 4755 см³ розвиває потужність 1032 кінські сили, що дозволяє розвинути швидкість до 402 км/год. Ця красуня є найшвидшою з усіх автомобілів Безоса 6. Lamborghini Veneno Це одна із найдорожчих машин мільярдера – її вартість сягає 5 мільйонів. Італійський суперкар, випущений обмеженою серією в 2013 році, може розвивати швидкість до 355 км/год. Являє собою спортивне двомісне купе S-класу. В інтер'єрі автомобіля переважає вуглепластик, з нього також виготовлені каркас і посадкова поверхня крісел. Lamborghini Veneno – одна з найдорожчих машин мільярдера Джеффа Безоса 7. Rolls-Royce Sweptail Безос також є власником єдиного у своєму роді розкішного автомобіля, виробленого в Великобританії компанією Rolls-Royce Motor Cars. Цікаво, що це авто є найдорожчим у світі, і сам Джайлс Тейлор, директор із дизайну компанії Rolls-Royce Motor Cars, описав Sweptail як "автомобільний еквівалент от кутюр". Цю машинку мільярдер придбав за 13 мільйонів доларів. ![]() ок убедили. во время войны нужно покупать побольше предметов роскоши.
из последнего кто не видел Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 25 гру, 2024 22:07, всього редагувалось 1 раз.
![]() Wirująświatła
Все відносно. Середній клас витрачає на спуски з Драгобрата за день тисячу-другу, що не є життєво необхідним. І не думають що вони роблять щось не так. (Бо вони і не роблять щось не так). Але в розумінні вчительки сільської школи з зп 15 т грн , яка раз на місяць донатить на дрони птахів мадяра жахливі для її кишені 500 грн , абсолютно було б незрозумілі ці витрати на Драгобрати . І навіть якщо б їй показали, що отой лижник донатить 20 т грн щомісяця, вона б сказала «так ти міг би дати 30 т грн, не спускаючись з цих Драгобратів!! Для чого вони тобі!». Для пороха одежа за 5 кує - це звичайна. Тим більше що він на мільйони перед цим задонатив ![]() Kate0000
Безос это понторез-если сказал А то говори и Б. Если ездишь на машине за тысячу бачей то жри мивину и одевайся в дешевое....что-то за ним этого не замечается-я думаю он за один присест сьедает делекатесов как сотни степендей студента который может позволить себе аккорд как у безуса
![]() есть такое понятие как уместность. Ходить с баяном и петь песни в целом уместно, а на похоронах нет, потому что большинство людей в этот момент испытывают другие ощущения. К миллиардам порошенко у меня вопросов нет, заработали -молодцы. Больше ничего на эту тему объяснять не буду.
![]()
та ладно, не секрет, що ПАП ходить в рваних шкарпетках у Варшаві, навіть відео є Востаннє редагувалось flyman в Сер 25 гру, 2024 22:22, всього редагувалось 2 разів.
![]() Я купив собі французський корсет для укріплення спини, хоча подібний візуально український коштував в 10 разів дешевше Я правильно зробив? Я перестав їздити на таврії 10 років тому і почав їздити на маленькому але нульовому мерседесі Я правильно зробив? Порошенко став багатшим на 300 млн доларів ( по заявкам якогось зеленобота) але при цьому залонатив 1,2 млрд грн за це й же рік- він правильно зробив? чи треба було задонатити на 5000 доларів більше щоб мати право купити собі костюм?
|
|