Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1149111492114931149411495 ... 14611>
Повідомлення Додано: Сер 25 гру, 2024 21:36

вот вы смешные-вы что хотите чтобы миллиордер в секонд хенде одевался...я бы на вас посмотрел при таких бабках-вообще бы болт на всех ложили окружающих :lol:
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 25 гру, 2024 21:40

konstantin kirovograd написав:вот вы смешные-вы что хотите чтобы миллиордер в секонд хенде одевался...я бы на вас посмотрел при таких бабках-вообще бы болт на всех ложили окружающих :lol:

я с Петром сидел в маке на Богдана Хмельницкого давненько за соседним столом. на его месте, я бы сам уже никуда не ходил. по крайней мере ногами по земле)
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 25 гру, 2024 21:43

konstantin kirovograd написав:вот вы смешные-вы что хотите чтобы миллиордер в секонд хенде одевался...я бы на вас посмотрел при таких бабках-вообще бы болт на всех ложили окружающих :lol:

я и так на многих ложу, а кичиться чем либо это комплексы
На чем ездят самые богатые люди мира
Таким же отсутствием расточительности обладает и американский предприниматель, глава и основатель интернет-компании Amazon.com, владелец аэрокосмической компании Blue Origin и издательского дома Washington Post, Джеф Безос. Сейчас, находясь на третьей строчке списка самых богатых людей планеты, Джеф Безос обладает состоянием в более $73 млрд, но, при этом ездит на автомобиле Honda Accord 1996 года выпуска.

https://dengi.ua/business/1812291-na-ch ... ljudi-mira

Honda Accord 1996 года выпуска. может позволить себе даже украинский студент.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 25 гру, 2024 21:55

Wirująświatła
Одна з…

Часом стає цікаво, на якому автомобілі може їздити найбагатша людина світу. Так, відомо, що матеріальний стан засновника Amazon Джеффа Безоса на сьогодні оцінюється в 198,3 мільярда доларів.

1. Honda Accord 1996 року

Найулюбленіша і одна з перших машин Джеффа Безоса – це Honda Accord 1996 року випуску за 2000 доларів. Він тривалий час віддавав перевагу цьому скромному автомобілю і їздив на ньому на роботу щонайменше до 2013 року. Цікаво, як цей автомобіль почувається в гаражі між Pininfarina Sergio, Bugatti Veyron Mansory і Lamborghini Veneno.

Найулюбленіша і одна з перших машин Джеффа Безоса – це Honda Accord 1996 року.
2. Ferrari Pininfarina Sergio

Ця машина вважається "найдешевшою" в гаражі мільярдера (звичайно, крім Honda). Так, навіть найскромніша машина магната Ferrari Pininfarina Sergio коштує 3 млн доларів. Усі інші ще дорожчі.

Ferrari Pininfarina Sergio вважається "найдешевшою" в гаражі мільярдера
3. Bugatti Veyron Mansory

Гіперкар компанії Bugatti, що вироблявся з 2005 по 2015 рік, також є однією з улюблених машин Безоса. Крім того, це авто вважається одним із найшвидших у світі. Її максимальна швидкість – 407 км / год, а розігнатися до 100 кілометрів на годину вона може лише за 2,5 секунди. Bugatti Veyron Mansory обійшлася SEO Amazon в 3,4 мільйона доларів.

Bugatti Veyron Mansory обійшовся SEO Amazon у 3,4 мільйона доларів.

4. W Motors Lykan Hypersport

W Motors Lykan Hypersport за 4 мільйони – це ліванський гіперкар обмеженого виробництва. Його салон виконаний із матеріалів преміумкласу, як-от вуглеволокно, титан, натуральна шкіра і справжні діаманти. Крім того, гіперкар має карбонові кузовні панелі й вікна, що відчиняються проти напрямку руху дверей. У моторному відсіку моделі встановлена опозитна 3,7-літрова "шістка" з двома турбінами, що розвиває 750 кінських сил і 960 Нм крутного моменту.

W Motors Lykan Hypersport за 4 мільйони – це ліванський гіперкар обмеженого виробництва
5. Koenigsegg CCXR Trevita

Ця красуня є найшвидшою з усіх автомобілів Безоса і коштує вона 4,8 мільйона доларів. Двигун Koenigsegg CCXR Trevita об'ємом 4755 см³ розвиває потужність 1032 кінські сили, що дозволяє розвинути швидкість до 402 км/год.

Ця красуня є найшвидшою з усіх автомобілів Безоса
6. Lamborghini Veneno

Це одна із найдорожчих машин мільярдера – її вартість сягає 5 мільйонів. Італійський суперкар, випущений обмеженою серією в 2013 році, може розвивати швидкість до 355 км/год. Являє собою спортивне двомісне купе S-класу. В інтер'єрі автомобіля переважає вуглепластик, з нього також виготовлені каркас і посадкова поверхня крісел.

Lamborghini Veneno – одна з найдорожчих машин мільярдера Джеффа Безоса

7. Rolls-Royce Sweptail

Безос також є власником єдиного у своєму роді розкішного автомобіля, виробленого в Великобританії компанією Rolls-Royce Motor Cars. Цікаво, що це авто є найдорожчим у світі, і сам Джайлс Тейлор, директор із дизайну компанії Rolls-Royce Motor Cars, описав Sweptail як "автомобільний еквівалент от кутюр". Цю машинку мільярдер придбав за 13 мільйонів доларів.
Kate0000

Подякував: 6 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 гру, 2024 21:57

ок убедили. во время войны нужно покупать побольше предметов роскоши.
https://t.me/xydessa/49134
из последнего кто не видел
https://t.me/kindzadza_ua/12704
https://t.me/kindzadza_ua/12701
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 25 гру, 2024 22:07, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 25 гру, 2024 22:06

Wirująświatła
Все відносно. Середній клас витрачає на спуски з Драгобрата за день тисячу-другу, що не є життєво необхідним. І не думають що вони роблять щось не так. (Бо вони і не роблять щось не так).
Але в розумінні вчительки сільської школи з зп 15 т грн , яка раз на місяць донатить на дрони птахів мадяра жахливі для її кишені 500 грн , абсолютно було б незрозумілі ці витрати на Драгобрати . І навіть якщо б їй показали, що отой лижник донатить 20 т грн щомісяця, вона б сказала «так ти міг би дати 30 т грн, не спускаючись з цих Драгобратів!! Для чого вони тобі!».
Для пороха одежа за 5 кує - це звичайна. Тим більше що він на мільйони перед цим задонатив
Kate0000

Подякував: 6 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 гру, 2024 22:06

Kate0000
Безос это понторез-если сказал А то говори и Б.
Если ездишь на машине за тысячу бачей то жри мивину и одевайся в дешевое....что-то за ним этого не замечается-я думаю он за один присест сьедает делекатесов как сотни степендей студента который может позволить себе аккорд как у безуса
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 25 гру, 2024 22:13

Kate0000 написав:Для пороха одежа за 5 кує - це звичайна. Тим більше що він на мільйони перед цим задонатив
есть такое понятие как уместность. Ходить с баяном и петь песни в целом уместно, а на похоронах нет, потому что большинство людей в этот момент испытывают другие ощущения. К миллиардам порошенко у меня вопросов нет, заработали -молодцы. Больше ничего на эту тему объяснять не буду.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 25 гру, 2024 22:17

Wirująświatła написав:
  Kate0000 написав:Для пороха одежа за 5 кує - це звичайна. Тим більше що він на мільйони перед цим задонатив
есть такое понятие как уместность. Ходить с баяном и петь песни в целом уместно, а на похоронах нет, потому что большинство людей в этот момент испытывают другие ощущения. К миллиардам порошенко у меня вопросов нет, заработали -молодцы. Больше ничего на эту тему объяснять не буду.

та ладно, не секрет, що ПАП ходить в рваних шкарпетках у Варшаві, навіть відео є
Востаннє редагувалось flyman в Сер 25 гру, 2024 22:22, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 25 гру, 2024 22:21

Wirująświatła написав:
Я купив собі французський корсет для укріплення спини, хоча подібний візуально український коштував в 10 разів дешевше
Я правильно зробив?
Я перестав їздити на таврії 10 років тому і почав їздити на маленькому але нульовому мерседесі
Я правильно зробив?

Порошенко став багатшим на 300 млн доларів ( по заявкам якогось зеленобота) але при цьому залонатив 1,2 млрд грн за це й же рік- він правильно зробив?
чи треба було задонатити на 5000 доларів більше щоб мати право купити собі костюм?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1149111492114931149411495 ... 14611>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему