Hotab написав:АндрейМ Вибіркове знання і виконання законодавства України.
Згідно зі статтею 117 Конституції України, Кабінет Міністрів України в межах своєї компетенції видає постанови і розпорядження, які є обов'язковими до виконання.
Hotab написав:АндрейМ Вибіркове знання і виконання законодавства України.
Згідно зі статтею 117 Конституції України, Кабінет Міністрів України в межах своєї компетенції видає постанови і розпорядження, які є обов'язковими до виконання.
Бетон написав:у него требуют 4к$ за реальную инвалидность. Это с того, который пробежал 20 км полями? Я бы больше потребовал 😁
Главное, что вам и тцк-ашникам смешно, когда издеваются над согражданами. Ха ха ха. Так смеются обычно оккупанты, когда выселяют украицев А ещё смешнее жечь детей в газовых камерах Вы все к этому стремитесь
а ще більше сміються в ВСУ, коли там вже третій рік, а в тилу вихваляються чого їх не можна навіть чіпати - "я поїхав". щось останніми днями цих вихваляльщиків аж забагато.
а що таке виселяють, можеш поцікавитися в тих, хто виїхав з окупованих територій...
В мене батько (нерідний) практично 60 років лежить після другого поранення в дніпрі. Ви під якою спідницею ховаєтесь?
Кожен народ має свої відмінні риси. На жаль в деяких українцях є риса не помічати своє лайно, та повчати інших. Той хто ніколи сам не платив податків повчає інших як треба платити податки. Той хто живого москальського солдата ніколи не бачив, повчає скільки та як повинні воювати інші. Такої куйні в інших народах поки не помічав. Мабуть в них зразу по вухах за таке дають.
Бетон написав:у него требуют 4к$ за реальную инвалидность.
Это с того, который пробежал 20 км полями? Я бы больше потребовал 😁
Радий вас бачити й читати . Здоров'я і Наснаги , Перемоги і Кохання !
Знаєте, як вас невистачає ....ваших знань , ваших повідомлень ...
Ті фахівці що були на валютній гілці замінені на "успіхів ".... Я знаю що ви переглядаєте багато повідомлень і на відміну від інших не втратили почуття гумору . Бажаю вам усього найкращого . Всім нам вижити .