|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:26
Shaman написав: Water написав: Shaman написав:ким працюють мами - в клінінгу? а жити де будуть, коли допомоги не стане? все життя в оренді?
Я вже писав, у мене є знайома, яка викладає там в універі, чоловік у ЗСУ, який влітку приїджав до неї у відпустку. Син там у школі навчається. Так ось вона ніякої допомоги не отримувала, все з власної кишені. Тобто, не всі наші жінки там працюють в клінінгу та не всі отримують допомогу.
є такі. а який відсоток? щоб викладати в іноземному універі треба мати необхідний рівень.
У мене немає такої статистики. Схоже у вас є статистика який відсоток мам працюють в клінінгу та отримують допомогу? й що вона планує?
Я не питав що вона планує.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:27
Banderlog Тю, так запросість Лукашенка, якщо ніхто крім нас, ой, крім нього.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:32
Дюрі-бачі Якщо у Білорусі так солодко, чого особисто ви не перебрались до бульбашів?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:32
Shaman написав: АндрейМ написав: Shaman написав:щось всі бігунці, які втекли за кордон під час війни, в момент втечі не казали, що це незаконно  а бігали та шукали, кому б дати хабаря - одночасно волаючи, що корупція - це погано 
Виїзд закордон під час війни є законним, оскільки не існує закону, який обмежує у праві на виїзд. Проблема в тому, що українська влада незаконно, дискримінаційно обмежує певну категорію громадян у цьому праві і вимагає пред'являти додаткові документи, окрім дійсного паспорту, для виїзду. Це, звичайно, призводить до корупції, хоча неповинно так бути.
не відповіли, звідки така точка зору. напевне, вже з-за кордону все зрозуміло - обмежили виїзд - незаконно, захищати Батьківщину - ні, не чув... а корупція починається, коли громадянин дає хабар, щоб службова особа порушила закон. чи корупція зі ініціативою громадян - це вже й не корупція?.. буде цікаво, як будете спілкуватися з державними установами за кордоном, - вас чекає багато чого нового про права та обов'язки...
Всі знають, що нема закону обмеження пересування, бо обмеження свободи повинно бути обмежене виключно законом. Ви взагалі хоч розумієте що таке базові свободи громадян чи ні. І друге. Ви закінчували школу або 1, 2 курси вишу? Бо навіть інженерам на базовому курсі історії, соціології розповідається що причиною корупції є обмеження, які створюють чиновники, а не навпаки. Ви взагалі не вчились чи що? Чи ви думали, що спочатку громадянам нічого робити і вони носять хабарі, а потім чиновники вирішують з цього зробити проблему щоб вирішувати за гроші?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:35
Banderlog написав: Бетон написав:Я згоден з Banderlog, що головною боротьбою зараз має бути боротьба з Просроченим. Враження, що він ставленик путіна з метою здачі країни повністю
Но но. Я такого не казав. Зеленський легітимний презедент держави. Він просто не справляється. І поставив всі яйця в шухляду до байдена. Самособою яйця защемило. Під час війни ніякої боротьби і бути не може. Я перший піду розганяти антизеленський майдан. Вони не дурні люди і повинні скласти повноваження та піти добровільно. Нам потрібна договороздатна влада.
Трамп його викене на смітник історії, якщо громадяни готові терпіли безкінечну узурпацію.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:37
Water написав:Якщо у Білорусі так солодко, чого особисто ви не перебрались до бульбашів?
При чому тут солодко? В них пересічний народ живе багатше, але платить за це свободою. А я ж не пересічний, в мене основний дохід йде із закордону, тому Україна - для мене одна із найкращих країн для життя, поки що.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:41
Banderlog написав: Бетон написав:Я згоден з Banderlog, що головною боротьбою зараз має бути боротьба з Просроченим. Враження, що він ставленик путіна з метою здачі країни повністю
Но но. Я такого не казав. Зеленський легітимний презедент держави. Він просто не справляється. І поставив всі яйця в шухляду до байдена. Самособою яйця защемило. Під час війни ніякої боротьби і бути не може. Я перший піду розганяти антизеленський майдан. Вони не дурні люди і повинні скласти повноваження та піти добровільно. Нам потрібна договороздатна влада.
а міг би мати Різдв"яне перемир"я а не бити горшки з Фіцо та Орбаном, з НР може не тільки без е.е. а й газу з черчілевською дипломатією
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:48
Дюрі-бачі написав: Water написав:Якщо у Білорусі так солодко, чого особисто ви не перебрались до бульбашів?
При чому тут солодко? В них пересічний народ живе багатше
Повна брехня ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:49
Дюрі-бачі написав: Water написав:Якщо у Білорусі так солодко, чого особисто ви не перебрались до бульбашів?
При чому тут солодко? В них пересічний народ живе багатше, але платить за це свободою. А я ж не пересічний, в мене основний дохід йде із закордону, тому Україна - для мене одна із найкращих країн для життя, поки що.
Тоді до чого цей ваш коментар: нам москалі б надавали купу кредитів і жили б як білоруси...
Вам це кому? Глянув середню ЗП, в них на 200 баксів більша ЗП, ніж в нас, АЛЕ ж в них немає війни і яка перспектива? Якщо так солодко, якої халєри їхні студенти вчаться за кордоном?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:52
Bloomberg: Польща готова допомогти Україні, якщо Словаччина припинить поставки електроенергії
Польський уряд готовий збільшити експорт електроенергії в Україну, якщо прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо виконає свою погрозу і відключить резервне постачання електроенергії в країну. Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на високопоставленого чиновника, який побажав залишитися анонімним.
За його словами, Польща готова збільшити внутрішнє виробництво електроенергії з метою компенсувати будь-який дисбаланс, який виникне в системі України в разі дій Словаччини.
«Майже через три роки після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Братислава все ще покладається на дешевий газ від “Газпрому”, що підриває зусилля Європейського Союзу, спрямовані на зменшення залежності від російських енергоносіїв», — пише Bloomberg.
Угоду про постачання російського газу через Україну в Європу було укладено в грудні 2019 року і вона закінчується 31 грудня 2024 року. Аналітики у сфері енергетики вважають, що навіть якщо буде досягнуто згоди щодо продовження транзиту через Україну, вона буде тимчасовою, оскільки комісія готує дорожню карту з припинення імпорту енергоносіїв з Росії.
Словаччина продовжує отримувати російську нафту трубопроводом “Дружба”, який проходить через територію України.
«Київ може припинити ці поставки як можливий крок у відповідь, якщо Словаччина припинить експорт електроенергії», — повідомляє агентство з посиланням на джерело, знайоме із ситуацією.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-