|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 04 січ, 2025 12:47
tester7336 написав: budivelnik написав:А ті в кого є ПРАВО назватись євреєм
а с этого места пожалуйста поподробнее..
Я не фахівець , але Якщо мама/бабуся- була єврейкою , то нащадок має право бути євреєм... Але крім мам є ще тати/дідусі.... - а в неєврейських народів -національність по батьку От і виходить Людина сама може вибирати якої вона національності.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 04 січ, 2025 12:48
jump написав:Олена Зеленська зробила гучну заяву про другий термін чоловіка на посаді президента Вона заявила, що підтримуватиме будь-яке рішення чоловіка, навіть якщо воно не буде популярним усередині їхньої родини. "Мені здається, я, як дружина, маю підтримувати будь-яке рішення. Популярне воно буде в нашій родині чи ні – вже інше питання. Мені здається, вдруге це вже не так страшно, як перший, тому... Звичайно, я б не хотіла прожити в цьому емоційному стані все життя", - повідомляє Олена Зеленська.
" Це вже позитивний знак, і там мені вже, в принципі, все одно. І будь-який вибір я підтримаю і радітиму, напевно", - додала вона. Проте вона готова бути поряд з чоловіком, хоч би яким був його вибір, оскільки вважає це важливим елементом сімейної підтримки. володимир - тато наш, а олена мати і за садового ми - підем воювати 
А що вона інше скаже ? Я не бачу в її словах с чого глузувати . Нормальна жінка ,нормальні слова .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 04 січ, 2025 12:49
Vadim_ написав:В першу чергу на дотримання законів, усіма в том числе "не только лишь все" ,тоесть и теми кто их принимает.
Почніть з себе - і щастя Вам посміхнеться.... Якщо Ви не порушуєте - то яка Вам різниця як ведуть себе інші ( якщо й вони ведуть себе так само як і Ви) І таке маленьке зауваження А скільки Ваших фундаментальних прав хто порушив? Оповідання що кляті олігархи чи працедавці чи судді обіжрались.. - це емоція. Саме Ваших прав
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 04 січ, 2025 13:04
budivelnik написав: tester7336 написав: budivelnik написав:А ті в кого є ПРАВО назватись євреєм
а с этого места пожалуйста поподробнее..
Я не фахівець , але Якщо мама/бабуся- була єврейкою , то нащадок має право бути євреєм... Але крім мам є ще тати/дідусі.... - а в неєврейських народів -національність по батьку От і виходить Людина сама може вибирати якої вона національності.
якщо мама або бабуся були эврейками і тільки 0,2% населення має право назватися євреєм? ржака. 0,2% це хто по паспорту був євреєм в 2001 році. але вони дуже інтенсивно перефарбовувалися в часи совка.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 січ, 2025 13:10
ЛАД написав:Совершенно не переоцениваю. И согласен с вами. Но с учётом этого, нам тем более нужно было вести более умную политику, а не поддаваться желанию реванша со стороны последователей УПА и рассчитывать, что "заграница нам поможет".
знову більше за всіх про упа беруться говорити ті, де того самого упа ніхто ніколи не бачив. багато на харківщині упа було? що ви можете знати про те упа, інакше як вам "розказала" радянська і російська пропагадна, якщо ні ви ні ваші батьки його в очі не бачили?
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 січ, 2025 13:14
Дюрі-бачі написав: Banderlog написав:І ще. Про державу в смартфоні. Оцифрувавши все зявляються можливості управління. Раніше основна проблема планової економіки була неможливість все врахувати і все прорахувати. Зара якщо все оцифрується і обєднаються компютери в мережу... привид комунізму може знову почати бродити по європі)
ИМХО планова економіка ідеальна для задоволення нижніх сходинок піраміди потреб, але не підходить для верхніх. Wirująświatła написав:В день когда все можно будет просчитать
Ніколи не буде такого. Складність комбінаторних задач росте настільки швидко, що ніяких обчислювальних ресурсів навіть всього всесвіту не хватить на них. Гляньте про число TREE(3)
Планова модель економіки не працює ні для яких потреб. В першу чергу не через якусь там недосконалість розрахунків, а через абсурдність самої ідеї.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 04 січ, 2025 13:34
budivelnik написав:Людина сама може вибирати якої вона національності.
в 70х Андрея Макаревича керівництво москонцерту принизливо називало евреєм (а той казав щось про белоруське призвіще і частково польське коріння), згодом визнав , що краще бути евреем ніж росіянином
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3308 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Суб 04 січ, 2025 13:42
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:Навіщо для таких речей - Держава?
Ви якийсь оптиміст і вважаєте, що люди добрі, не егоїсти і патріоти... Я ж виходжу із позиції, що переважна більшість людей - погані егоїсти і якщо їх не примушувати "ділитись", то бідні вимруть з голоду і ніякі благодійні фонди* не допоможуть. * виняток можливий хіба якщо закони в державі такі, що благодійні фонди можуть допомогти оптимізувати сплату податків.
розігнати ПФ, а на зекономлені кошти зробити всім базовий дохід, тут Бандеролог писав, що ШІ із бігдата справиться нараховувати пенсію, та робити щорічну індексацію
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2841 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 04 січ, 2025 13:49
Ходять слухи, що в 152 ОЄБр комбат пішщов у СЗЧ. Але Зеленський тут ні при чому, правда ЛАД? Йому просто народ не такий дістався? Поганий головнокомандуючий, погані міністри оборони, погані комбриги. А верховний головноєбланствуючий невинний у тому всьому...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 04 січ, 2025 14:05, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 січ, 2025 13:54
Faceless написав:Дюрі-бачі написав: Banderlog написав:І ще. Про державу в смартфоні. Оцифрувавши все зявляються можливості управління. Раніше основна проблема планової економіки була неможливість все врахувати і все прорахувати. Зара якщо все оцифрується і обєднаються компютери в мережу... привид комунізму може знову почати бродити по європі)
ИМХО планова економіка ідеальна для задоволення нижніх сходинок піраміди потреб, але не підходить для верхніх. Wirująświatła написав:В день когда все можно будет просчитать
Ніколи не буде такого. Складність комбінаторних задач росте настільки швидко, що ніяких обчислювальних ресурсів навіть всього всесвіту не хватить на них. Гляньте про число TREE(3)
Планова модель економіки не працює ні для яких потреб. В першу чергу не через якусь там недосконалість розрахунків, а через абсурдність самої ідеї.
) як же не працює якщо пропрацювала в окремо взятій країні 70р? Китай теж не тільки ринкова економіка) Я кажу що зараз можливостей для планування стає на порядок більше ніж було 40р тому. І ші підвищує можливості створення цифрового концлагеря. В китаї системи тотального контролю над населенням активно впроваджуються. "Демократичний" світ теж може перейти на нові технології.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1