Дурна помилка в тебе.
Ти не бачиш різниці між громадянином і громадянином-посадовою особою.
Порочне коло розривається саме другою стороною.
Саме тому вимоги до посадовця інші.
Саме на цьому будується держава і суспільство.
|
|
![]() Дурна помилка в тебе. Ти не бачиш різниці між громадянином і громадянином-посадовою особою. Порочне коло розривається саме другою стороною. Саме тому вимоги до посадовця інші. Саме на цьому будується держава і суспільство.
![]() detroytred
Оце питання дискусійне. В мирний час правий Шарапов. А в воєнний - вже може і ні. Бо як ви писали раніше «треба результат не дивлячись ні на що». (Я памʼятаю, що ви це писали про інше, але чому отут під час війни не ставити в пріоритет результат, незважаючи на спосіб його досягнення) ![]()
То був сарказм. І я прислухаюсь до всіх. Незалежно від посад, стану і т.д. Інша справа, що я заперечую, коли не згоден з наявними помилками. І категорично заперечую, коли маю підстави для заперечення на базі думок фахівців. Головне: я заперечую конкретні заяви, думки, бачення, твердження, а не експерта, посадовця, блогера, форумчанина взагалі. Така моя позиція.
![]() Давай так 1 Я погоджуюсь з тезою А Смітта що чим менше вплив Держави на бізнес - тим краще/швидше він розвивається - але в нас це не працює бо завеликі витрати на себе взяла Держава по підтримці бідних... Тому в цьому випадку я пропоную Державі замість латання дірок-признати що вона не в стані виконати весь обєм популізму часів совка і зменшити свої зобовязання. це потребує змін в Конституції Як це зробити? якщо до влади приходять ті хто найбільше обіцяє ? 2 Я погоджуюсь з Кейнсом що вкидання грошей в економіку - дасть ефект збільшення попиту... Нюанс - а як зробити щоб гроші зайшли не на попит а на виробництво? В 2008 році пані Тимошенко вкинула море грошей- закінчилось кратною девальвацією Тобто навіть у випадку НАЯВНОСТІ можливостей в Держави надрукувати нічим не забезпечені гроші - відсутні виробники які за ці гроші будуть створювати. Звідки взяти люеві гроші витратять не на вкладання в депозит або покупку квартири - а вкладуть у виробництво? Наприклад я можу через себе пропустити ще пару мільйонів гривень і все... вищі суми менів не потрібні бо відсутні люди/інструменти/виробництва 3 Я погоджуюсь з Бальцеровичем що треба знизити рівень корупції.... Але знову питання А з допомогою яких інструментів ? Створити нове ДБР чи Прокуратуру чи Суд ? це ж ми проходили Тому мій варіант це зменшити залежність від суду/прокуратури, а зменшення залежності це зменшення обмежень , щоб слідчим/прокурорам було НІЧОГО розглядати. Але цей варіант приведе до пришвидшення збагачення таких як я... тобто буде збільшуватись розрив. Моя аргументація - збільшення розриву-підвищить мотивацію займатись тим чим займається бізнесмен-збільшення мотивації-збільшить кількість новостворених- це збільшить кількість банкрутств... але за одного битого двох не битих дають Той хто збанкротує вже не буде розповідати що бізнесом може займатись кожен і тоді створяться умови розподілу по ефективності без зазрощів.... А воєнпенс що хоче? щоб прийшов чарівник, вправо махнув паличкою - зявилось стільки грошей що всім вистарчило вліво махнув паличкою - всі кинулись щось виробляти вверх махнув паличкою - німці створили ринок вниз махнув паличкою - всі стали настільки чесними/справедливими що Ісус коло них і близько не стояв....
![]() кловани готують суспільство
![]() Чи зможе Україна утримувати величезну армію після війни Зеленський зупинив формування нових бригад на тлі скандалу у 155 ОМБр ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗнову ж історія підказує, що їх потрібно імпортувати зі Скандинавії. А що в цей час робити пенсіонерам, ветеранам війни, інвалідам?.. ![]() "для тех, кто на бронепоезде, повторяю" ![]() 1) зупиняємось як є, без особливих домовленностей. корейський варіант. є свої ризики, а є й деякі плюси. 2) нам дають гарантії, а ми не відвойовуємо окуповані території. напевне найкращий для нас, але всі робочі варіанти гарантій Раша відкидає. НАТО ні, армію скороти. хоча війська ООН - можливий варіант. німецькі-французські-американські ![]() постійно буду нагадувати про важливу відмінність - й у Кореї, й у Німеччині стало дві країни - й там, й там жили корейці та німці - кому як пощастило. в нашому випадку - на окупованих територій все українське буде знищуватися - мова, культура, історія. механізми напрацьовані, вагань не буде. коли треба носіїв будуть або депортувати, або знищувати. через 20 років буде важко, через 40-50 - вже нема кого буде повертати. українцям простіше, можна переїхати - що робити кримським татарам, навіть не знаю. який сенс зараз повертати Кенігсберг німцям - там вже немає жодного німця. робочі варіанти? робочі. чому Раша не них поки не йде? бо мета - окупувати чи підпорядкувати всю Україну. а тепер які ще можливі варіанти? вангую - у відповідь тиша, або бла-бла-бла ні про що ![]() ![]()
Згоден. Слушна думка. Але поки не визначилися, що живемо по військовому часу, то притримуємося отого мирного. Або не визначилися з "результат понад усе", з примусом, то притримуємося попередніх установ. І навіть коли визначаться так в суспільстві, то все рівно за великим рахунком правда в кожного своя. Бо про общєчєловєчєскіє цінності вже пролунало.... І вони понад усе. Хто б там як не визначив інакше. Нема вирішення данного рівняння.
![]()
ты, свои А ты защищать не хочешь
|
|