|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:20
Наскільки я пам`ятаю, stm якось писала шо Сахипзадівна вже все, але вроді ще працює. Так ось, цей як його, банк расісі з 20 грудня підняв облікову ставку з 19 до 21%. Пояснюють це тим, шо у них великий попит, але це дуже схоже на інфляцію. Інфляція 21% на рік це вже галопуюча чи ще ні? Скільки в них грошей залишилось сказать важко, але схоже вони вже фнб доїдають. Їм би експорт прикрутить, плюс нафта по 20 баксів за бочку...
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:25
budivelnik написав:А що ти виправив ? Замилив сам собі очі. Ще раз Закон один і для слабких і для сильних В противному разі
Да навіть елементарне -- оподаткування різне для різних груп. За віконцем. А в тебе все однаково. Про яких "правильних і чесних" я тобі пару сторінок казав? Ні про яких. Є і такий шлях. З отими ж неправильними і нечесними. Набрид перекручувати.. Гудбай.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 19 січ, 2025 22:31, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:29
stm написав: Бетон написав:я вже податковий резидент Польщі. половина активів там. то треба й Польщу захищати слухаю, товариш начальник. разрешите выполнять! ать-два)
Бетон, про олигархов нам рассказывает человек не готовый ни Украину, ни Польшу защищать. Просто если на активы кто лапу положит фальцет будет громче )))
Олигархи готовы защищать? Сотни тысяч судей, прокуров, силовиков живут роскошной жизнью. Их военнообязанные дети свободно летают по всему миру. К ним вопросов у вас нет. На активы лапу скорее положат тцк, или прокуратура. Не тех вы боитесь. В Польше работают законы. Они не просто написаны, как у нас, а работают. Мне в Польше государственные органы за 2 года оказали больше правовой помощи, чем в родной стране за 40 лет. Польша, пока наша власть с кравчуком занималась распилом самолётов, вступила в НАТО. Польша член ЕС. Польша занимается оборонной, закупает самолёты и ПВО, а не клянчит по всему миру. И я знаю куда власть Польши тратит мои налоги. У нас новая школа на районе. Поэтому всё с нашими активами в Польше будет нормально
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:33
Хотаб прав. Моя вина в том, что я всего этого раньше не понимал. И не уехал раньше. Война открыла глаза
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:40
Бетон написав:Хотаб прав. Моя вина в том, что я всего этого раньше не понимал. И не уехал раньше. Война открыла глаза
За форс-мажору буде дупа і там. І будь де. Інша справа, що коли в райских кущах вітерець, то в джунглях ураган.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:41
Бетон написав:Хотаб прав. Моя вина в том, что я всего этого раньше не понимал. И не уехал раньше. Война открыла глаза
Если война придет в Польшу, ты переживешь дежавю. Разве что иностранцев не тронут, тогда… Но ты к тому времени хоть частично , да натирализируешься. И границы перед носом тебе опять хлопнут. Ехай уже сразу в Португалию.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:45
fler написав:Погоджуюсь, іноді відірватись на якійсь мерзотній обліківці приносить моральне задоволення.
чет напомнило "Наша священная земля - их варварская пустыня" 
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:53
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:1 Якщо оподаткування спроститься, або стане фіксованим для особи
Куди ще простіше ніж ФОП? 1-2 група платить фіксовану суму, я на 3 плачу %... Думаю всі українці були б раді, якщо б не було складного офіційного найму? а тільки ФОПи... Але державі дуже не подобаються ФОП і вони максимально з ними борються... budivelnik написав:1 А при чому оподаткування до інвалідів?
А як пропонуєте, щоб інваліди жили на волонтерську допомогу?
якби були лише ФОПи, то пенсіонери залишились без пенсій. їх теж на волотнтерську допомогу? й досвід показує, що для функціонування держави, як хочеться навіть 18% податку на доходи - це замало.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:56
На болотах Военная полиция в Тыве избивала и пытала током раненых солдат, которые хотели вернуться на войну в Украину
Глава Федерального проекта по безопасности и борьбе с коррупцией РФ Виталий Бородин опубликовал видео, на котором в военной части № 55115 Кызыла двое сотрудников военной полиции избивают дубинками и пытают током двух мужчин. Коменданты избивали даже того, кто не мог ходить без трости. Один из полицейских требует солдат раздеться и угрожает их изнасиловать.
Бородин пояснил, что до избиения военнослужащие находились в больнице, но их решили в таком состоянии отправить на передовую. Мужчины этим возмутились, за что их и начали избивать. В итоге одному из пострадавших во время побоев отбили позвоночник и его увезли в больницу.
«Вот этой дубинкой они отбили ему позвоночник и сейчас человек находится в тяжелом состоянии. И обратите внимание, как эта мразь, по-другому не скажу, включает электрошокер и наслаждается», - отмечает Бородин.
По его словам, сейчас в военную часть прибыли для проверки сотрудники ФСБ. Предполагается, что будет возбуждено уголовное дело.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:58
а всі вже забули як Залужний казав що потрібно призвати 500К і як зе казав що не лякайтеся то не правда.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-