|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 25 січ, 2025 13:13
холява написав:Зараз він наш президент , пам,ятаєте хто вибирав ? У нього ДН . ... давайте поставим крапку ,бо працюю ...
яника Ви теж вітали?)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 25 січ, 2025 13:16
sashaqbl написав: АндрейМ написав:Мы сейчас говорим не о «служить в армии», а о защите страны во время войны. Откройте наш общественный договор, который известен под названием «Конституция Украины», и почитайте кто обязан защищать страну. Я Вам подскажу: «дело всего украинского народа» и «обязанность граждан». Потом откройте закон о мобилизации и многочисленные постановления Кабмина и почитайте что написано там. Либо у наших депутатов, Президента и членов Кабмина очень узкое понимание того, кто является «народом Украины» и «гражданами Украины», либо они считают, не все должны принимать участие в защите страны.
В мене колишня комроти - мініатюрна дівчина, явно менша і слабша за середньостатистичного чоловіка. Припускаю, що менша за вас. В неї було чітке розуміння, хто має захищати країну. У деяких г***в з форуму цього розуміння нема. Можливо ваша черга одягнути мм14?
плач Ярославни (сучасна версія)
Востаннє редагувалось flyman в Суб 25 січ, 2025 13:18, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 25 січ, 2025 13:17
Banderlog написав: холява написав:Зараз він наш президент , пам,ятаєте хто вибирав ? У нього ДН . ... давайте поставим крапку ,бо працюю ...
яника Ви теж вітали?)
його ні . він мені зовсім не подобався .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 25 січ, 2025 13:17
sashaqbl написав:Чомусь кожен щиро впевнений, що в тилу з нього користі більше ніж на фронті. А з інших навпаки - на фронті більше ніж в тилу. Але чи так це насправді???
за 3 роки вже пора зрозуміти що словами нікого не переконати. Їм нормально якщо жінки за них воюють.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 25 січ, 2025 13:21
холява написав: Banderlog написав: холява написав:Зараз він наш президент , пам,ятаєте хто вибирав ? У нього ДН . ... давайте поставим крапку ,бо працюю ...
яника Ви теж вітали?)
Але ж він був НАШ презедент) і даж презедент ВСІЄЇ України, разом з донбасом і кримом.) Шкода лиш шо втік, а цей з боневтіка став хрєнпіду 
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 25 січ, 2025 13:31
Banderlog написав:Але ж він був НАШ презедент) і даж презедент ВСІЄЇ України, разом з донбасом і кримом.) Шкода лиш шо втік, а цей з боневтіка став хрєнпіду 
Він для мене був " Шурой Балагановим " -йому дали гроші а він ще й вкрав . Далі знаєте
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 25 січ, 2025 13:35
prodigy написав: ЛАД написав:P.s. Была тут когда-то Оксанаанахо.
это ваш земляк Александр, он реальный человек, просто чай к нему стал клєиться и все испортил
Я помню. Но это был хоть и придуманный, но интересный и последовательный, непротиворечивый персонаж, весьма привлекательный. Недаром Чай начал клинья подбивать. А наш "борец с системой", похоже, творение "группы товарищей" с весьма разной подготовкой.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 25 січ, 2025 13:38
Banderlog написав:за 3 роки вже пора зрозуміти що словами нікого не переконати. Їм нормально якщо жінки за них воюють.
Замість мене ніхто не воює. Я точно нікого не посилав замість себе в ЗСУ. Так, для мене нормально, якщо воюють жінки; як і нормально, коли вони знаходять себе в будь-яких інших професіях, які печерні люди вважали «чоловічими».
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 січ, 2025 13:41
холява написав: Banderlog написав: холява написав:Зараз він наш президент , пам,ятаєте хто вибирав ? У нього ДН . ... давайте поставим крапку ,бо працюю ...
яника Ви теж вітали?)
Та ладно вы с рашкой торговали, он тоже(крым продал) А ПётрАлексеича и ВиктрАндреича поздравляли с чаркой в руке?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 січ, 2025 13:43
АндрейМ написав: Banderlog написав:за 3 роки вже пора зрозуміти що словами нікого не переконати. Їм нормально якщо жінки за них воюють.
Замість мене ніхто не воює.
Ну тут два варіанти: або ви виросли і живете в іншій країні, або ви військовослужбовець. Інакше замість вас хтось таки воює. А ви, мяко кажучи, говорите неправду...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|