detroytred написав:"Ми досі не знаємо, про що Путін і Байден домовлялися у Швейцарії... Далі ви все це знаєте, всі ці деталі. Я думаю, вам вони в більшості своїй відомі, тому що я думаю, що всіх деталей навіть ми не знаємо – ми передбачаємо", – сказав Зеленський.
Він також впевнений, що історія все розставить по місцях.
"Мені до сих пір дуже цікаво, про що Путін і Байден домовлялись в Швейцарії. Я б хотів би знати, якщо чесно. Історія нам обов'язково це розкаже", – додав президент України.
чекаємо аналогічної розповіді і від громадянина зелінського про Оман
flyman написав:ті що критикують пана капітана-капелана підмінити не хочуть? чи то як Успіха вкатувати в івно то повно ура-патріотів, а як показати мастер клас, то поізносілісь
В граніт!))
Ще можна додати - "як за окуляри, то губи незламниць не болять, а як піти на фронт "поволонтерити" для хлопців, так патріотизм кудись зразу випаровується"
барабашов написав:detroytred Оно Сейчас для Бандерлога музыка душ
Вам треба було в оті позначки ютубу вставити тільки оте, що після знаку = з посилання. Отак тільки зі скобками на початку і в кінці (я спеціально їх прибрав): youtube]kppI8ZZi4ng[/youtube
хотя у честных сатанистов вот это гимн обратите внимание - на аккомпанементе Давид очень Духовный !! и еще какой-то чувак похожий на Псоя Короленко! а то что Барабашов эпатирует Бандерлога, то для дьяволопоклонников и прочей шпаны