wild.tomcat написав: відразу помітно єдино вірно і істинно віруючу людину. саме смирення, покаяння і чєловєколюбіє. амінь. пс. шось згадалися закутані в хусточки і агресивно налаштовані бабки/тіточки, які готові спопелити чи порвати будь кого, хто має "нахабство" мати якусь іншу думку чи не відповідати їх світогляду. тут їх переплюнули відразу всіх разом взятих.
ті що критикують пана капітана-капелана підмінити не хочуть? чи то як Успіха вкатувати в івно то повно патріотів, а як показати мастер клас, то поізносілісь
Востаннє редагувалось flyman в Пон 27 січ, 2025 21:06, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Останній український бомбардувальник ТУ-22М3 утилізували 19 років тому
27 січня 2006 року На брухт розпиляли останній з 60 українських стратегічних бомбардувальників.
Слава Україні
В ТЦК сходив ?
Кров сдав на перелиття пораненим? Треба 3л терміново у Мєчкє
По перше мій скаженний товарищ , більше 400 грамм , мало хто візьме . По друге , спочатку роблять аналіз і хіманаліз , й маркер на гепатит, СПІД , і інші інфекційні захворювання . Так як я , перебуваючі в одній з стран Азії, перехворів брюшним тіфом , в мене наврядчи що візьмуть . Вся надія на тебе , бо як побачити на аві , харя в тебе здорова хоча і не отягощена інтелектом .
Востаннє редагувалось холява в Пон 27 січ, 2025 21:18, всього редагувалось 1 раз.
о, озвався, той хто біжить до тцк і ніяк не добіжить. невже дєло знайшлося чи як? і взагалі не зрозуміло, яке відношення підміна чи не підміна має до предмету диспуту? так, аби поговорити?
fox767676 написав:Та я уже и не рад что зацепился за Третий Храм . Конечно Бандерлоги лучше чем абырвалги, и такими людьми нельзя разбрасываться
Я начну его перековывать флоридской и норвежской музыкой Для начала сегодня в полночь посмотрим легендарный концерт 2004года группы "Gоrgoгoth" в Кракове "BLACK MASS Кракау" Как правильно видео вставить? Осталось три часа до премьеры
fox767676 написав:Та я уже и не рад что зацепился за Третий Храм . Конечно Бандерлоги лучше чем абырвалги, и такими людьми нельзя разбрасываться
Я начну его перековывать флоридской и норвежской музыкой Для начала сегодня в полночь посмотрим легендарный концерт 2004года группы "Gоrgoгoth" в Кракове "BLACK MASS Кракау" Как правильно видео вставить? Осталось три часа до премьеры
Не, не надо. Я думаю однополчане его такого много слушают. Лучше мудрость Гермеса Трисмегиста ему в личку кинуть.