Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1222312224122251222612227 ... 14235>
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 21:25

Господар Вельзевула написав:
  Бетон написав:Мне детей кормить нужно. Купать, одевать. Вставать раньше них, ложиться позже. Везти в школу, забирать со школы и во время этого не попасться тцк, шарахаясь каждого буса. Мне нужно их лечить. Мне приходится изворачиваться и ещё умудриться на всё это достать деньги.
Мне нужно удалённо ухаживать за 90 летней бабулей в другой области, куда я не могу добраться из-за блокпостов.
Вв мне предлагаете выпить 500 грамм и самоликвидироваться на войне.

Да я до конца последней секунды своей жизни буду землю грызть, но их не брошу

А где ваша жена,пан Бетон?
Злые языки тут поговаривали,что у вас под лям зела есть. Если это правда, до конца жизни не пойму к чему эти все мучения.В нашей стране человек у которого есть лям и на которого не ополчились конкретно сильные мира сего- вроде как может ВСЕ..

https://www.facebook.com/reel/1109823537595938
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 21:26

Роман Червинский, той хто підірвав СП. Раджу до перегляду.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 21:26

Бетон написав:
  freeze написав:Бетон
Откуда вы постоянно черпаете эти видео? Бросайте это дело. Вы напрочь убьете свою нервную систему еще до того как вас призовут в ЗСУ.
Выпейте грамм 500 горилки с соленым огурчиком, и жизнь засияет другим положительным светом.

Мне детей кормить нужно. Купать, одевать. Вставать раньше них, ложиться позже. Везти в школу, забирать со школы и во время этого не попасться тцк, шарахаясь каждого буса. Мне нужно их лечить. Мне приходится изворачиваться и ещё умудриться на всё это достать деньги.
Мне нужно удалённо ухаживать за 90 летней бабулей в другой области, куда я не могу добраться из-за блокпостов.

Ти писав що діти , разом з мамою у Польщі ???
Там же і гроші ...
Але я не здивован .(((

Пані Ірино наполягала щоб сьогодні без образ , але мені так тяжко стримувати себе ....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 21:44

Бетон написав:Мне детей кормить нужно. Купать, одевать. Вставать раньше них, ложиться позже. Везти в школу, забирать со школы и во время этого не попасться тцк, шарахаясь каждого буса. Мне нужно их лечить. Мне приходится изворачиваться и ещё умудриться на всё это достать деньги.

Мама у них в семье - Новосельцев (с) :D К/ф "Служебный роман".
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 21:49

Wirująświatła написав:
  холява написав:Пані Ірино наполягала щоб сьогодні без образ , але мені так тяжко стримувати себе
не надо себя сдерживать, подойдите к зеркалу и выговорите всё что накопилось. Или только на других гавкать можете.

Ветераны с наградной ТТхой и грамотой "За взятие Тореза и Снежного" могут бегать голыми по проспекту Ленина даже 22 апреля, кричать матом на детей и проезжать перекрёстки на красный свет.
Именинник субботний им всё разрешил.
барабашов

Подякував: 291 раз.
Подякували: 359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 21:59

Bobua написав:
  Бетон написав:Когда я писал про режим на примере броварского головы, который в зелёной форме пьяный влетел в толпу людей, мне тут известные пропагандоны рассказали, что я агент и консерва, потому что режима нет. Голову накажут и посадят.
Голове просто штраф и машину вернули. Всё

Это доказывает, что я прав

Вбитих нема, кажуть.
Від збитих відкупився, мабуть. Позов не висувають.

За що саджати? А якби це був хтось рідний чи друг? Посадите? 😂

Кажуть що черепно-мозкові у багатьох були, а дехто був у комі. Такі люди можуть залишитися на все життя в інвалідному візку або стати "овочами".
BIGor

Подякував: 1446 раз.
Подякували: 1857 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 22:08

Бетон написав: добраться из-за блокпостов.

freeze правий Ви близькі до нервового зриву. Тільки.
Не надо пити воно не допоможе. І залізо теж. Плавання , довга ходьба ( ходити вам напевно неохота) на ніч заспокійливі і одключіться трохи од інтернету.
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 22:09

Бетон написав:«У нас достаточно людей, которые могут заменить военных на фронте, власти просто боятся трогать нетронутых» — военный аналитик Снегирев

У нас 300 тысяч так называемого спецучета. Молодых пенсионеров... Сотрудники СБУ, сотрудники МВД и прокуратуры.

Думаю цифра сильно перебільшена (я наводив цифри всіх разом силових пенсів, разом з військовими, там не буде такої цифри прокуратурних, МВС і СБУ) , тим більше «молодих. Але сама ідея звичайно що правильна. Всі силові пенси мають бути на військовому обліку в ТЦК. І ті , хто до 50 (це моя думка, в ТЦК може думають інакше) можна і треба перевчити, якщо нема потрібної і затребуваної спеціальності у нього. Кажуть це 3м і вперед.
Проте як ти Бетон мабуть розумієш, тебе як рядового це ніяк не рятує. Твій бусік і ВУС «Стрілець-мінометник» тебе чекає. І жоден офіцер не стане на твою посаду
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 28 січ, 2025 22:11, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2419 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 22:11

Господар Вельзевула написав:

А где ваша жена,пан Бетон?
Злые языки тут поговаривали,что у вас под лям зела есть. Если это правда, до конца жизни не пойму к чему эти все мучения.В нашей стране человек у которого есть лям и на которого не ополчились конкретно сильные мира сего- вроде как может ВСЕ..

это не наличка в багажнике. это капитализация активов. абстрактная цифра любого предпринимателя. вы это хорошо знаете. может быть 10 миллионов в тракторах и самосвалах, недвиге, оборотных средствах и при всём этом - убытки
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 383 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 22:25

Banderlog написав:
  Бетон написав: добраться из-за блокпостов.

freeze правий Ви близькі до нервового зриву. Тільки.
Не надо пити воно не допоможе. І залізо теж. Плавання , довга ходьба ( ходити вам напевно неохота) на ніч заспокійливі і одключіться трохи од інтернету.

дякую.
я багато ходив. дуже (до облав ТЦК). не допомагало.
зараз ходити небезпечно.
чомусь допомагають тільки екстремальні ваги на штангі, щоб гриф скручувався умовно в бараній рог. можливо з необхідністю прокачки крові - хз.
на скільки ще вистачить суставів? важко сказати
Востаннє редагувалось Бетон в Вів 28 січ, 2025 22:29, всього редагувалось 2 разів.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 383 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1222312224122251222612227 ... 14235>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість