|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 14 кві, 2025 14:43
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:Ясно що в популяції з 40 млн - одна особа НІЧОГО не може змінити в плані народуваності. навіть якщо ця особа султан з гаремом в 100 наложниць...
Ну НАКОНЕЦ-ТО! -- на второй день! до гения арифметики дошло, что 2+2 таки выходит 4 
А може по пунктам 1 Мене питання народжуваності хвилюють і я його вирішую шляхом збільшення кількості дітей ...
Да, можно и по пунктам. Вижу - таки не дошло. Поэтому: пункт 1 - перечитывай предыдущее сообщение (и свой вывод до него) - пока не дойдет.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 14 кві, 2025 14:57
_hunter Завжди писав наступне а - ніхто крім нас не може за нас нам допомогти в якихось суттєвих обємах Тобто від можновладців - залежить 1-3% вашого кінцевого результату від того що я написав - залежить 0,5-1% від вашого кінцевого результату.
То якого дідька ти пробуєш мене переконати що твої страхи(безпліддя/люмпенізація і так далі)-це моя проблема? А раз це проблема не моя- то чому ти вирішив що я за тебе твої проблеми буду вирішувати? Я десь обіцяв нагодувати одною булкою всю країну?
Реальність показує інше Є 1 млн на фронті Є 2 млн будівельників в тилу Є 10 млн простих людей які донатять і не втікають з України Є 20 млн які в Україні живуть під бомбами з досить важким життям ледве зводячи кінці з кінцями .. але все одно своєю працею допомагають нашим бійцям на фронті
Якщо інтендифікуєте себе як Українці - допомагайте ЗСУ якщо не інтендифікуєте - то навіщо ці крокодилячі сльози з переживанням про те як тут Україна?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 14 кві, 2025 15:09
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:А може по пунктам 1 Мене питання народжуваності хвилюють і я його вирішую шляхом збільшення кількості дітей в ...
Да, можно и по пунктам. Вижу - таки не дошло. Поэтому: пункт 1 - перечитывай предыдущее сообщение (и свой вывод до него) - пока не дойдет.
Перечитав ... Реальність показує інше Є 1 млн на фронті ...
Уверен, что перечитал - и главное - понял? -- потому как промахнулся, как обычно. Я тебе болдом выделю, что бы хоть в этот раз получилось _hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:Входят. Но, на итоговый результат -- вообще не влияют. Ты своим "яканьем" немного того "Колизейного вора" Родари напоминаешь: такая же напыщенность и такая же "заметность"...
Ясно що в популяції з 40 млн - одна особа НІЧОГО не може змінити в плані народуваності. Ну НАКОНЕЦ-ТО! -- на второй день! до гения арифметики дошло, что 2+2 таки выходит 4 
Реальность показывает иное: - эвакуационный тренд: стабильно "на север" с момента начала наблюдений (98й год) - рождаемость: стабильно "на юг" - где-то с 2012го года. Как хоть один из трендов поменяется -- возвращайся  -- поанализируем причины.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 14 кві, 2025 15:16
Faceless написав:......... 1) одразу після удару безкутна виступає, наче коригувальник, з повідомленнями а що там поряд проводили, хто знаходився.
Какой ещё "коригувальник"?! После её "коригування" был ещё удар? 2) її заяви, що там там було скупчення військових, виглядає як допомога кацапам і як виправдання обстрілу, мовляв, "ми по військовим ударили". Щодо скупчень військових і винних. Претензії до безвідповідального керівництва були за скупчення військових на відкритих майданчиках, що призвело жертв. В даному разі ніби військові були в укритті, тобто не постраждали. Тезу нібито військові взагалі не мають скупчуватися вважаю абсурдною, так чи інакше а це необхідно, головне дотримуватися заходів безпеки. Тому неважливо, чи була якась кількість військових в цивільному обʼєкті- це цивільний обʼєкт, посеред міста, де купа цивільних людей, і загинули цивільні люди. Хочете зробити догану щодо проведення таких заходів в центрі міста де багато цивільних- робіть це за закритими дверима, а не давайте кацапам зручні виправдання їх злочинів (бо це буде використано саме як таке виправдання для всіх їхніх брехливих заяв, як то що бізнес-центр на Куренівці був артилерійським заводом).
Может, "військові мають скупчуватися", но, по-вашему, достаточно "дотримуватися заходів безпеки" только "для військових"? О том, что через полчаса в том же месте будет дитяча вистава думать не нужно? Если принимать вашу аргументацию, то можно поставить на Крещатике "Пэтриот" или в Харькове на центральной площади систему реактивного огня, прекрасно понимая, что это первоочередные цели для врага, а потом рассказывать, что "це цивільний обʼєкт, посеред міста, де купа цивільних людей". Логика. По такой логике можно и военный парад в центре города провести, обеспечив надёжное прикрытие на время парада.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 14 кві, 2025 15:21
budivelnik написав: _Mykola_ написав:Мова йде про ідиотизм щодо зборів великої кількості всл для різних урочистостей, незалежно від місця їх проведення.
Якщо у Львові, в будь який період часу між 10-00 і 22-00 , на площу перед Оперним( я вже мовчу про Вокзал ж/д- там помножити на 100) прилетить ракета з касетним боєприпасом загинуть а - мінімум десяток військових , серед яких точно буде парочка майорів-полковників б - мінімум сотня цивільних Офіційно ніхто не збирається Кількість загинувших серед військових/цивільних буде в рази вища Хто винуватий?
"Знову Єралашик..." (с) Різницю, між гуляють у Львові на площі перед Оперним, і відкомандировані на урочистості, або шикування... НАКАЗОМ, відчуваєте? 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 14 кві, 2025 15:40
ЛАД написав:Какой ещё "коригувальник"?! После её "коригування" был ещё удар?
той хто доповідає ворогу про успішність/неуспішніть удару ЛАД написав:Может, "військові мають скупчуватися", но, по-вашему, достаточно "дотримуватися заходів безпеки" только "для військових"? О том, что через полчаса в том же месте будет дитяча вистава думать не нужно? Если принимать вашу аргументацию, то можно поставить на Крещатике "Пэтриот" или в Харькове на центральной площади систему реактивного огня, прекрасно понимая, что это первоочередные цели для врага, а потом рассказывать, что "це цивільний обʼєкт, посеред міста, де купа цивільних людей". Логика. По такой логике можно и военный парад в центре города провести, обеспечив надёжное прикрытие на время парада.
Це ви сповзаєте в віктім блеймінг. Військові у вас стають винні, що посміли вилізти з бліндажа за межами цивілізації, цивільні винні що не там були і не в той час, бо ворогу в принципі начхати куди вдарити. Спекулюючи на тему " а це тому що там десь були військові" ви насправді даєте пропагандистам за що зачепитися. Об'єктивно, немає різниці - було там поряд скупчення військових, чи уявімо - планували, але скасували, чи якісь перебували там не органнізовано а випадково, чи просто той хто навів удар передав хибну інформацію - жодної. Кацапи вдарили по центу цивільного міста, крапка. В усіх таких випадках їх пропаганда стабільно бреше "ми вдарили по військовому об'єкту". І хоча всім відомо що то брехня, інсинуації що десь там були військові - це фактично допомога російській пропаганді і перекладання моральної вини на наших військових. І це я мовчу вже, що в принципі ми мали б онаково реагувати що на удар по цивільних, що по військовим, всі вони наші співгромадяни. Так от, що робить чонорота безкутна. Комусь допомагає? Ні. Вирішує проблему? Ні. Допомагає кацапам знагодити аргументи для їх пропаганди і брехні (хоча то синоніми), бере участь в блеймінгу військових і перекладанні на них вини за жертви. Конструктиву ніякого, лише невчасний блеймінг і чорний піар.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 14 кві, 2025 15:41
budivelnik написав: _hunter написав:Именно: добре тільки 40 - потому как "задача" - сделать 2.1 по стране. Потому, что "кто-то" своими "выдающимися" 4мя - даже 0.9001 не сделал  очевидная, казалось бы, вещь - мы не на конкурсе "кто больше родит"... Тут - если уж про спорт говорить - эстафета. И командный результат, увы, вообще не улучшился.
Хто тебе вчив математики? Зараз звичайно вже пізно , але спробую. Отже Є середня народжуваність - 0,9 Для 10 сімей - це 9 дітей. В мене 4 , значить ще 1 сімя по 2 дитині, 3сімї по 1 дитині , і 5 сімей ( серед них і твоя) - без дітей. Ти виїхав, перераховуємо коефіцієнт ( бо ти вже виступаєш в естафеті за іншу країну) Є 9 сімей і 9 дітей = це вже 1 Що треба зробити щоб коефіцієнт став 2,1 Два кроки Дати можливість а - виїхати ще тим чотирьом сімям які так само як і ти нічого не роблять в плані демографії... Отримаємо 5 сімей і 9 дітей = коефіцієнт 1,8 ( наголошую ті хто виїхав виступають в естафетах за ті держави куди виїхав) б - просимо щоб я або ще хтось з цих 5 сімей народили ЩЕ ОДНУ дитину Отримуємо 5 сімей і 10 дітей=коефіцієнт 2. Як бачиш , як тільки трутнів повикидати , так відразу дуже просто коефіцієнти приводяться в норму і найсмішніше що мені треба допрацьовувати не +1000% (замість 4 дітей народжувати 40 ) а на +25%(замість 4 народжувати 5) Зрозумів ?
А если выедут те 4 семьи с одним и двумя детьми, а оставшиеся не прислушаются к просьбе и не "народять ЩЕ ОДНУ дитину"?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 14 кві, 2025 15:44
Faceless написав: _Mykola_ написав:Мова була про збір людей для нагородження! Шикування і великий збір всл на якийсь урочистий захід мають одне і теж саме коріння! Чи Ви вважаєте що підвал цивільної будівлі, то є надійне укриття від балістичної ракети, яка йде точнісінько у місце зборів?
1) Чи загинули всл в даному випаду? Ніби ні. 2) Ви зараз вину за загибель людей хочете перекласти на військовослужбовців, що десь там поряд були в будівлі? Я вам правильно розумію? Ви взагалі тут на чиїй стороні? Що за блеймінг?
Интересно вы перекручиваете!
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 14 кві, 2025 15:49
detroytred написав: flyman написав:то виходить, що військові важливіші за цивільних? хто кого захищає?
Без чіткого визначення, що понад усе і градації пріоритетів (держава, люди, території, справедливість, воля, майно і т.д.), відповіді нема. Вже 100 разів звертав увагу, що це фундамент для усього, усих подальших рішень (стратегічних і нижче). Заявляти про екзистенційність війни і уникати визначення та оголошення пріоритетів є введенням в оману... Надією на пропітляти. На диво. На шанс в рулетку.
Приоритета жизни військові перед жизнью цивільних не было ни в каких войнах. И рне будет.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 14 кві, 2025 15:50
Faceless написав:Так от, що робить чонорота безкутна. Комусь допомагає? Ні. Вирішує проблему? Ні. Допомагає кацапам знагодити аргументи для їх пропаганди і брехні (хоча то синоніми), бере участь в блеймінгу військових і перекладанні на них вини за жертви. Конструктиву ніякого, лише невчасний блеймінг і чорний піар.
Не розглядаєте варіант, що це озвучування на загал стається, коли вже внутрішні комунікації ніяк не допомагають, і генералітет продовжує віддавати накази про урочистості, які напряму ведуть до втрат найцінніших? Чи Житомир, Вінниця, Полтава, Дніпро, 128-ма, полігони... треба просто забути і продовжувати наступати на ті ж граблі? Всюди ж зазаначаємо, що цінуємо життя своїх громадян... 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
|