Уже кілька тижнів поспіль рф атакує одеську область новим БПЛА «Бандероль». Цей БПЛА летить зі швидкістю 400-500 км год і має реактивний двигун. Відомо про нього дуже мало. З відкритих джерел (сайт ГУР) можна зрозуміти, що це скоріше не БПЛА, а баражуючий боєприпас, за аналогією з КАБ, але з реактивним двигуном. Носій цього виробу, потужність заряду і дальність роботи поки не відомі. Інформація про таку назву була на слуху давно, але зараз ми бачимо перші постійні випадки його застосування.
Були частиною кулака США -- стінами та територією фортеці (як передового укріплення). Наповненням фортеці були американці. Лайтовий варіант. Фортеці. На що я й вказав. Аналогічно облаштувалася ГДР.
Тобто варіанти-форми бувають різні.
Интересные у вас понятия о фортеці. В качестве "стен и территории" фортеці они могли интересовать разве что Францию, в какой-то мере Великобританию, но уж точно не Штаты за океаном. Для США они могли быть (и были) разве что военной базой.
Були частиною кулака США -- стінами та територією фортеці (як передового укріплення). Наповненням фортеці були американці. Лайтовий варіант. Фортеці. На що я й вказав. Аналогічно облаштувалася ГДР.
Тобто варіанти-форми бувають різні.
Интересные у вас понятия о фортеці. В качестве "стен и территории" фортеці они могли интересовать разве что Францию, в какой-то мере Великобританию, но уж точно не Штаты за океаном. Для США они могли быть (и были) разве что военной базой.[/quote
I got it! Dетройт матьорий троляка
Ніііт. Матьорі троляки дають отакі суто тролячі коментарі, а в Детройта по суті питання.
Суть же --- на той час Штати сприймали контрольовану їми частку Європи (ФРН і т.д.) майже, як свою власну територію, власну передову фортецю перед ворожим табором орди.
Це зараз пішла пісня про "між нами окіян")) ЛАД не звернув увагу на різницю обставин. Урівняв післявоєнну амеровладу з сьогоднішніми трампістами.
Їх попіл мабуть там у трунах переготається, коли чують нонішні речі Трампа і Ко. Про да ну нах ту демократію і пофіг Хехемону, що там десь далеко в світі відбувається. Мортимер визначав -- американська економічна зона... ________________________ Як там Рєзніков рашкованів тролив стосовно Очаківа --- не закордонна база, а: цеглини наші, земля наша, то база українська))
Як співає один вам небайдужий експерд: Кримом все почалося і Кримом все закінчиться. Британію і Ко (а також оркостан) цікавить тільки північне Причорномор'я. Антанті пофіг інше... Що сто років тому, що зараз. Всі танці з-за нього. Все інше лише шляхи та засоби для оволодіння контролю над ним. Інші квадратні кілометри нікого шибко не цікавлять. В пу їх і так, як гуталіну.. А Європі чи Штатам теж не надто потрібні. Ото лише трохи (саме трохи. Було б сильно треба, то напружились би) китайцям-індусам-арабам для отримання зерна тощо.
Та ви тягнете за вуха. Захід не був фортецею , соцтабір був (звідси і назва), а каптабору не було. На прикладі західного Берліну- стіну будували і контролювали совєти а не буржуї. Тієї Антанти що була 100 і 200 років тому вже нема і не буде. Для експерта війна закінчиться льодорубом на зйомній словацькій квартирі
Форми фортець бувають різні. Від лайтової ФРН, потужної України і до суворої Південнокорейської.
Отой експерд (який ставив першу палатку в Україні) зараз балдєєт в Європі. З України потішатися або жаліти його -- виглядає трохи кумедним. Його казки про третю палубу Тітаніку, Крути трошки ближчі до реальності. В порівнянні з казками про його страждання. _____________ А хто? Хто представляє Європу на перемовинах по Україні? Німеччина? Гішпінія? Італія? І т.д. Чи може обрано -- Британія та Франція. Що = Антанта. І про що в них співи? Про Йух чи щось інше? Британія на що саме зосереджує увагу? Про відправити війська куди з початку вказав Макрон? Шторм Шедоу куди пуляли? Юбілей Антанти справно справляли чи як? ____________________________ *Французький президент Емануель Макрон припускав відправку військ до Одеси найближчого року. Про це повідомляє Le Monde. За даними видання, 21 лютого цього року Макрон заявив, що через напружену ситуацію в війні Росії проти України Франції доведеться відправити військових до України.* https://tsn.ua/svit/makron-zayaviv-pro- ... 35430.html Не до Харкова чи Дніпра)) Ну копія століття тому..
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 26 кві, 2025 10:12, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:... "рядовим білорусам від того яка вигода?" - как минимум, у них нет войны. Вам всё же, видимо, не хватило вида последствий прилёта. ...
війни немає. пайка є, робота є, спати та прокидатися об одній й тій же годині - й так ще на багато років - це для активних білорусів, які не встигли втекти.
а вам ЛАД не вистачає розуміння, що таке окупація. поготували їжу б на вогнищі півроку... й якщо вам немає чого втрачати, то це ще нічого не гарантує - в окупації у вас ніяких прав, й щоб не трапилося, винні будете самі ви, якщо це взагалі когось буде цікавити.
detroytred Ви далі провокуєте. Я до Європи \ США їздив як фахівець у технологіях , і мені за це платила гроші приймаюча сторона. А отой протомайдаун з перших палаток втік від відповідальності, як мінімум моральної, живе там за дрібні подачки українських моновладців, гроші вкрадені у народу, а у Києві він жив на справжній околиці разом тещею в типовій радянській панельці 1975р проекту. Ви самі то хто, шо ? Ніхто вже диктат ментальних халамидників довго терпіти нем буде , Вашингтон і тільки Вашингтон вирішує. Час палаток вийшов, помранчеве не в моді , хто з цим сперечається- намордник та в будку конкретно "експерта" - понівечат, щоб іншим не повадно було
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 26 кві, 2025 10:23, всього редагувалось 2 разів.
detroytred Ви взагалі кого тягнете за взірець ("він у Європі живе, а ви ?" )? Медведчуківську повію, що відсмокче за 30 баксів ? Ви розумієте що робите ?
fox767676 написав:detroytred Ви далі провокуєте. Я до Європи \ США їздив як фахівець у технологіях , і мені за це платила гроші приймаюча сторона. А отой протомайдаун з перших палаток втік від відповідальності, як мінімум моральної, живе там за дрібні подачки українських моновладців, гроші вкрадені у народу, а у Києві він жив на справжній околиці разом тещею в типовому радянскому будинку . Ви самі то хто, шо ? Ніхто вже диктат ментальних халамидників довго терпіти нем буде . Час падаток вийшов, помранчеве не в моді , хто з цим сперечається- намордник та в будку
Самий недоречний та вигаданий аргумент-претензія --- це начебто провокуєш. Якщо я вказав щось помилкове, то виправте. А так ви надали своє бачення, я своє. Про які провокації мова? До чого вас провокую? Кудись вас постійно заносить...
Коли будуть факти про не буде терпіти, намордник та в будку, тоді доречно буде цим тицяти. А поки це така ж сама лише версія-можливість, як і будь-яка інша. В тому числі і моя про фортецю. Попустіться трохи зі своїми категоричністю та впевненістю.
fox767676 написав:detroytred Ви взагалі кого тягнете за взірець ("він у Європі живе, а ви ?" )? Медведчуківську повію, що відсмокче за 30 баксів ? Ви розумієте що робите ?
Залишилось пояснити з якої стелі ви взяли про взірець.
А також розгледіти, що предметом є не обліко-моралє експерда, а реальність, підкреслюю, окремих конкретних його тверджень. По буквах -- окремих конкретних. Наприклад, про Антанту.
Ви замість предмету обговорення (наприклад, про Антанту) чомусь))))) перестрибуєте на інше. Тепер на обліко-моралє.
Спробуйте заперечити про Антанту. ____________________________ Є факт: ота начебто повія медчуковська допомагає та рекламує волонтерам та конкретним підрозділам ЗСУ. Раніше навіть Кракену. За що дійсно медчуківські та Ко його вважають чистим націком-бандерівцем.
Ну в точності, як ото у вас з Песікотом... він вам закидає, ви йому. Зі стелі...