_hunter написав:при всех "ужасах" контроля фсб беларусов в Европе всего в 4 раза больше, чем украинцев (в процентах). И это при полностью открытых кордонах.
Я щось не догнав.. 1 Українські кордони прозорі для 75% населення(діти,пенсіонери,жінки) і закриті для 25% населення(чоловіки мобпридатного віку) 2 Якщо білорусів (країна в стані миру) в 4 рази більше покинуло Білорусь ніж українців Україну - то виходить що білоруси в 4 рази більше бояться своїх спецслужб ніж ми армію мародерів/гвалтівників педерації.
budivelnik написав:Активного як правило до 10% , автоматично пасивного -90%.... Але в нас ВОЮЄ-АКТИВНЕ, а їх ЗМУСИТИ скласти зброю-одним розчерком пера не вдасться... Тобто активні на фронті і активні в тилу вже на протязі3+років , тримають позиції ... То який резон цим активним ЗДАВАТИСЬ ?
Марія-Антуанетта з її хлібом та пиріжками то 100% ваша прапрабабуля. Тобто на думку будівельника ті хто два-роки реально воюють сидячи по коліно в багні в окопах, прямо мріють воювати ще 3-5 років, бо їм перемиря несподобається, чи мир буде неправильний (недостатньо переможний)? Жодного такого незнаю, думаю 95% військових з около-нуля готові хоч завтра йти додому. Але звісно барбершопні штурмовики з телестудій, фейкові атошники-пінгвінознавці та полковники з львівських/тернопільських штабів безкомпромісно виступають за війну до повного розгрому рф, тобто до останньої верби
ти різницю між мріють і будуть бо вважають це необхідним В стані розрізнити? При чому , вони захищають як мене(того хто їх старається максимально підтримати) так і тебе (свої штанці замастив власним лайном з страху і тебер щоб свій сморід приховати пробуєш по навколишніх розмазати)
Подальше зміцнення рубля є вкрай малоймовірним, - Служба зовнішньої розвідки
очікуваннями у деяких ікспертів було шо рашці в цьому році .ісда... а реальність: після 30% укріплення деревяха ймовірно припинить зростання. про можливість гривні укріпитись до 30 питати не буду ))
очікуваннями у деяких ікспертів було шо рашці в цьому році .ісда... а реальність: після 30% укріплення деревяха ймовірно припинить зростання. про можливість гривні укріпитись до 30 питати не буду ))
але зрозуміти, що поточний курс Раші - це щось на кшталт 60 радянських копійок за 1 дол США, - для тебе це складно й це повний капець для експортерів.
якщо вважати, що капець для Раші - це гіпер, то в цьому році цього напевне ще не станеться. але чим довше вони пручаються, тим сильніше впадуть. погіршення в багатьох галузях промисловості є - й процес продовжується
_hunter написав:при всех "ужасах" контроля фсб беларусов в Европе всего в 4 раза больше, чем украинцев (в процентах). И это при полностью открытых кордонах.
Я щось не догнав.. 1 Українські кордони прозорі для 75% населення(діти,пенсіонери,жінки) і закриті для 25% населення(чоловіки мобпридатного віку)
але зрозуміти, що поточний курс Раші - це щось на кшталт 60 радянських копійок за 1 дол США, - для тебе це складно й це повний капець для експортерів. якщо вважати, що капець для Раші - це гіпер, то в цьому році цього напевне ще не станеться. але чим довше вони пручаються, тим сильніше впадуть. погіршення в багатьох галузях промисловості є - й процес продовжується
60 копійок... капець експортерам... гіпер... процес... якийсь беззмістовний набір букв.
Я щось не догнав.. 1 Українські кордони прозорі для 75% населення(діти,пенсіонери,жінки) і закриті для 25% населення(чоловіки мобпридатного віку) 2 Якщо білорусів (країна в стані миру) в 4 рази більше покинуло Білорусь ніж українців Україну - то виходить що білоруси в 4 рази більше бояться своїх спецслужб ніж ми армію мародерів/гвалтівників педерації.
І в чому тоді перевага білоруського варіанту?
семью рушить даже не 1 из 4х готовы...
Давай без тут завертаєм, тут не завертаєм, тут рибу запаковували.... Чим життя в Білорусії краще, якщо там в 4 рази більше бояться своїх силовиків ніж ми педераційників?