fler написав:Сенат США готовий схвалити законопроект про запровадження жорстких санкцій проти рф, якщо Путін не покаже прагнення до миру протягом кількох днів. Ці санкції будуть введені, якщо Росія відмовиться вести сумлінні переговори про міцний мир з Україною або зробить інші зусилля, включаючи військове вторгнення, які підірвуть суверенітет України після укладання миру. Законодавство також встановлює 500% тариф на товари, що імпортуються з країн, які купують російську нафту, газ, уран та інші продукти. Рубіо: "Росія погодилася надати свої умови припинення вогню в найближчі кілька днів. Їх зміст багато скаже у тому, чи серйозно Росія ставиться до світу. Ми підозрюємо, що це буде приблизно те саме". https://trueua.info/news/senat-ssha-hot ... kilka-dniv
Тобто Стамбул-2 нічого не показав? Наступ, який почала рф після цього по всій лінії фронту теж нічого не показав? Скупчення (нарощування) сил рф на Харківському та Сумському напрямках теж ні про що? Мабуть це все - палке прагнення рф до РПВ та мирної угоди? Чому не зробити навпаки? Запровадити оте 500%, що вже підготували, а коли рф укладе угоду про мир, тоді скасувати ці санкції.
Рубіо не здатен назвати путіна злочинцем, стосовно санкцій, не маю великих надій і сподівань на них. Якщо в Сенаті набрати голоси, то трамп може тягнути резину до двох місяців і не подписувати їх. Потім пійде у відпуску в серпні. Ми це вже проходили рік тому, тільки навпаки
Палата представителей ушла на каникулы, не проголосовав за финансовую помощь Украине, Израилю и Тайваню, что заставило президента Байдена выразить обеспокоенность тем, что это подтверждает сомнения в том, что США являются надежным союзником.
стосовно нового наступу русні, ще зарано робити висновки, я би не хайпував на цій темі, у нас дуже важко ситуація (майже на всіх ділянках тримаються на тоненького)
і не дивлячісь на світоглядні розбіжності , я вірю в вашу щирість я тут наводив старозавітні псалми аля пульса-де-нура не лінуйтесь вже нема жиріновського (він був не самий гірший, але самий відомий), нема пригожина вже можно було б добити кадирова старшого, але в ідеалі спочатку повинні загинути його діточки як у дугіна караганов - треба щось зовсім страшне, щоб іншим неповадно було потім хло перестане жартувати та посміхатись а мерзотні бігунці типа портнових та їх шістки чаплиги вже приречені тут вже робота зроблена якщо дійсно вважаєте що правота щось важить, то тільки у світі духовному, а не не у цьому матеріально-меркантильному. там і дійте
Востаннє редагувалось fox767676 в Чет 22 тра, 2025 11:45, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД написав:Я тогда был категорически против и возмущался северодонецким съездом. Похоже, ошибался.
тобто ви сьогодні ЗА те, щоб у 2004 років 10 областей опинилось поза межами України? для мене це не несподіванки, але відкрито виступати за втрату суверенітету країни (стаття 111)
prodigy написав:стосовно нового наступу русні, ще зарано робити висновки, я би не хайпував на цій темі, у нас дуже важко ситуація (майже на всіх ділянках тримаються на тоненького)
4-й рік дописи зводяться до або "через 2-3 місяці рф вже точно розвалиться/закінчаться гроші/ракети/люди", або "наступні кілька місяців буде дуже важко". Вірю що наступає період в житті коли просто радієш що день пройшов, але молодь хоче жити, будувати плани, а не просто виживати в черговому 105-му важкому місяці, після якого буде ще важчий. 20/30-річним хлопцям не сильно хочеться все життя безвиїздно просидіти в рідному Бердичеві в очікуванні своєї черги щоб стати одиницею "добової поставки"
стосовно нового наступу русні, ще зарано робити висновки, я би не хайпував на цій темі, у нас дуже важко ситуація (майже на всіх ділянках тримаються на тоненького)
Якого типу висновки? Чи буде наступ? Так він і зара йде. Чи є в них підготовлені резерви щоб кардинально зміни темп? Або взяти штурмом харків чи запоріжжя, думаю нема таких резервів. Но за горло вони ці міста взяти можуть, так як тримають зара херсон.
ото мабуть кацавпи все то роблять шоб потім станцію передати Україні/або США під управління
❗️рф планує підключити Запорізьку АЕС до своєї енергосистеми найближчими тижнями, — екс-радник мера Маріуполя Андрющенко
У Маріуполі та Бердянську завершено будівництво розподільчого вузла й компресорної станції. Нова лінія електропередач може запрацювати на повну потужність у найближчі місяці.
fler написав:Сенат США готовий схвалити законопроект про запровадження жорстких санкцій проти рф, якщо Путін не покаже прагнення до миру протягом кількох днів.
Проблема в тому, що у Сенаті сидять адекватні політики, але цей законопроект ще має схвалити Палата представників, де Джонсон його навіть на голосування не поставить. Не варто сподіватись на будь-які санкції, якщо про них серйозно не заговорить сам Трамп.
Якого типу висновки? Чи буде наступ? Так він і зара йде. Чи є в них підготовлені резерви щоб кардинально зміни темп? Або взяти штурмом харків чи запоріжжя, думаю нема таких резервів. Но за горло вони ці міста взяти можуть, так як тримають зара херсон.
дякую за відповідь, ваша точка зору дуже важлива, залишайтесь на лінії, разом до перемоги
натрапив на відео, яке бачив ще декілька років тому (вчора Олег Криштопа тільки доповнив відео), сьогодні воно не втратило актуальність, хоч головний фігурант вже 200-й
більше ніж діяльність портнова вражає сотні представників Феміди і огранів (СБУ, МВД, НАЗК та інших) які за гроші(блат чи кришу) співпрацювали з такими як портнов(кива, бужанський, дубінський)
Так, псевдо-розслідування Дубінського на замовлення на каналі коломойши (Г+Г) заходили дєяким на ура, справа свінарчуків (це сьогодні навіть не велика "справа", бо першій ліпший командир часті, або голова сільради у десятки разів перевіршив нанесену шкоду), не кажу що за млрди Резнікова треба судити, а за десять-15 млн Свінарчуків нагород жати, закон має діяти однаково для всіх. одне питання, яку державу ми будуємо зараз, чи бажаємо ми, що наші нащадки народжувались в Україні і народжували своїх дітей (якщо сподівання на те, що син прокурора буде теж прокурором, то це ганьба) є у мене сусід(прокурор), і його син 47років теж(прокурор), обидва вже на пенсії (мають по 90к грн на місяць) досі щось "решають" по старим зв'язкам, про війну ні слова. (не цікава тема)