|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 04 чер, 2025 07:57
Новая Англия, действительно, сдулась. Человек сделал там несколько ремонтов, еле спихнул. Перешёл на варшавский.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 04 чер, 2025 08:16
Бетон написав:Новая Англия, действительно, сдулась. Человек сделал там несколько ремонтов, еле спихнул. Перешёл на варшавский.
Варшавський теж здунеться. Питання часу.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1763 раз.
- Подякували: 2578 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 чер, 2025 08:22
Frant написав: Бетон написав:Новая Англия, действительно, сдулась. Человек сделал там несколько ремонтов, еле спихнул. Перешёл на варшавский.
Варшавський теж здунеться. Питання часу.
Хай сдуеться, веник это ж лучшее место на земле
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 04 чер, 2025 09:38
Faceless написав:UA написав: Faceless написав:Неповнолітня визнана дитина. Цивільна дружина в цій афері йде як розпорядник набутої спадщини. Всі інші родичи ідуть лісом.
Якщо є з ким судитися, хіба не елементарно доводиться, що то не його дитина? Один аналіз
Біологічне батьківство непотрібно доводити якщо він "добровільно" визнав дитину. Підробили заяву про добровільне визнання батьківства. Мене в цій ситуації цікавить інше. Шахраї оцінюють вірогідність загибелі чоловіка на війні як надзвичайно високі. При вірогідності в 5-15% навряд чи впрягались.
-
UA
-
-
- Подякував: 1881 раз.
- Подякували: 2333 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 04 чер, 2025 09:52
UA написав: Faceless написав:UA написав:[quote="5861573:Faceless"] Неповнолітня визнана дитина. Цивільна дружина в цій афері йде як розпорядник набутої спадщини. Всі інші родичи ідуть лісом.
Якщо є з ким судитися, хіба не елементарно доводиться, що то не його дитина? Один аналіз
Біологічне батьківство непотрібно доводити якщо він "добровільно" визнав дитину. Підробили заяву про добровільне визнання батьківства. Мене в цій ситуації цікавить інше. Шахраї оцінюють вірогідність загибелі чоловіка на війні як надзвичайно високі. При вірогідності в 5-15% навряд чи впрягались.[/quote]Я все ж схиляюсь до думки, що ніякі шахраї нічого не оцінюють, а вся схема, а особливо її масовість - вигадка блогерки. Занадто багато складних умов, щоб пазл склався для шахрая. І на кону не прєлєсть на печерську, а середньо-масова халупка в передмісті.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8227 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 04 чер, 2025 10:09
Faceless написав:Я все ж схиляюсь до думки, що ніякі шахраї нічого не оцінюють, а вся схема, а особливо її масовість - вигадка блогерки. Занадто багато складних умов, щоб пазл склався для шахрая. І на кону не прєлєсть на печерську, а середньо-масова халупка в передмісті.
В Києві працюють реєстри. В селі підкуп голови сільради в питанні реєстрації місця проживання.. Мета 15 млн. Халупка бонусом. Масовість навряд чи. Думаю шахраї знали особу військового та оцінили спроможність його справжніх родичів на відсіч їх діям. Можливо родичів і нема. В Україні шахраїв значно більше ніж здається зі сторони. Особлива концентрація сфері нерухомості. Мене цей форум завжди дивував. Обговорюють всяку третьорядну фігню, ігноруючи безпеку угод.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 04 чер, 2025 10:15
UA написав:Мене цей форум завжди дивував. Обговорюють всяку третьорядну фігню, ігноруючи безпеку угод.
ну по перше тема безпеки угод полягає дещо за межами теми цієї гілки а по друге, як ми неодноразово могли переконатись, людей з достатнім практичним досвідом проведення угод тут критично мало, основна маса дописувачів тут - це диванні експерти-теоретики
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2724 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 04 чер, 2025 11:11
kingkongovets написав:UA написав:Мене цей форум завжди дивував. Обговорюють всяку третьорядну фігню, ігноруючи безпеку угод.
ну по перше тема безпеки угод полягає дещо за межами теми цієї гілки а по друге, як ми неодноразово могли переконатись, людей з достатнім практичним досвідом проведення угод тут критично мало, основна маса дописувачів тут - це диванні експерти-теоретики
Оцінювати ціну об'єкту в відриві від юридичної чистоти? Цікаві по ціні варіанти завжди є на ринку. Але...
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 04 чер, 2025 11:20
UA написав: kingkongovets написав:UA написав:Мене цей форум завжди дивував. Обговорюють всяку третьорядну фігню, ігноруючи безпеку угод.
Оцінювати ціну об'єкту в відриві від юридичної чистоти? Цікаві по ціні варіанти завжди є на ринку. Але...
Вы имеете в виду варианты что мы с вами обговаривали с вами недавно(моего одногруппника на Лесном или Трое) или вообще с непонятно как нарисовавшимися доками(раньше обычно такие подбирал участковый после дохлого строителя коммунизма без наследников) и отягожчённые всякими расписками мутным личностям в том числе и с многими долями в бетоне у непонятных персон характерного поведения?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 чер, 2025 11:23
kingkongovets написав:UA написав:Мене цей форум завжди дивував. Обговорюють всяку третьорядну фігню, ігноруючи безпеку угод.
важливість кібербезпеки дещо переоцінена (с)(тм)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2837 раз.
-
-
Профіль
-
-
1