На АТЕС скорей всего тоже ничего не будет Вперед, на встречу ̶к̶а̶т̶а̶с̶т̶р̶о̶ф̶е̶ перемоге ну хоть работать в белом домк потихоньку учаться чтобы порожняк больше не гнать
стреча Трампа и Путина «в ближайшем будущем» не планируется, сообщил журналист Axios Барак Равид со ссылкой на представителя Белого дома.
«Встреча президента Трампа с президентом Путиным в ближайшем будущем не планируется. Рубио и Лавров провели продуктивный телефонный разговор. Поэтому дополнительная личная встреча госсекретаря и министра иностранных дел не требуется», – цитирует он в Х заявление администрации Трампа.
Відмова Москви від негайного припинення вогню в Україні, ймовірно, поставила під загрозу саміт між президентом США Дональдом Трампом і російським диктатором Володимиром Путіним у Будапешті. Про це повідомило агентство Reuters із посиланням на неназваних співрозмовників, обізнаних з цим питанням.
Інформація про загрозу скасування саміту з’явилась після того, як підготовчу зустріч державного секретаря США Марко Рубіо та міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова було відкладено.
То хто ж не хоче миру ... "опять эта неопределеность" ...
ну нічого ... хом"ячки знайдуть пояснення ... знов буде винувата Україна ... як та невістка, хустка якої висіть в хаті ...
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 21 жов, 2025 19:07, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:почитай Женевські конвенції, хто такі комбатанти... ти ще не знаєш? дивно
я їх не читав і тим більш не підисував. От нащо вони мені потрібні? Що тобі дивно? От спитай Успіха чи читав він про конвенкції. то кажеш там написано що стріляти в таких як ти і песікіт аморально... а чого не написали шо в мене нізя?
ми вже домовились - твоя особиста ідея - "сдохни ты сегодня, а я завтра" - вона розповсюджена. й не лише на Раші.
але розвинені люди після наслідків 2 СВ спробували домовитися про правила гри. так руські через 80 років намагаються це все відмінити й повернути - хто сильніший той й правий, а слабших можна безкарно нищити. й ти за це обома руками.
але твоя помилка, що ти вважаєш, що завжди будеш сильнішим - нічого, історія показує - "произошла чудовищная ошибка"... й ще забуваєш, що хочеш, щоб до тебе за правилами, а ти - як вийде. так не буває - ти не притримуєшся правил, до тебе їх теж не застосовують...
Так пока что этой идеи придерживаетесь вы с песикотом.
Banderlog написав: я їх не читав і тим більш не підисував. От нащо вони мені потрібні? Що тобі дивно? От спитай Успіха чи читав він про конвенкції. то кажеш там написано що стріляти в таких як ти і песікіт аморально... а чого не написали шо в мене нізя?
ми вже домовились - твоя особиста ідея - "сдохни ты сегодня, а я завтра" - вона розповсюджена. й не лише на Раші.
але розвинені люди після наслідків 2 СВ спробували домовитися про правила гри. так руські через 80 років намагаються це все відмінити й повернути - хто сильніший той й правий, а слабших можна безкарно нищити. й ти за це обома руками.
але твоя помилка, що ти вважаєш, що завжди будеш сильнішим - нічого, історія показує - "произошла чудовищная ошибка"... й ще забуваєш, що хочеш, щоб до тебе за правилами, а ти - як вийде. так не буває - ти не притримуєшся правил, до тебе їх теж не застосовують...
Так пока что этой идеи придерживаетесь вы с песикотом.
У тебе на катаракті пляма у формі «2» «Згідно капітуляції» мало б бути 50 Але важливіше не цифра, а структура. Якщо що , бойових роботів там нема.
2 ЛАД: не читав весь Флуд, не знаю кого там за що банили. Але офіцеру міжнародне гуманітарне право треба б знати))) І так, стріляти (бомбити) в вас чи pesikot це дійсно «другоє», чим в людину зі зброєю)))
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 21 жов, 2025 19:36, всього редагувалось 2 разів.
Vadim_ написав:парашу никто не способен остановить переговорами , тільки жорсткі умови капітуляції ,і санкції,санкції вовке по.уй на всех , пока нефть покупают поки у неї уся таблиця Менделеєва і багато країн залюбки купують, їм по.уй на ООН і прочеее...фуфло с НАТО, на Канаду не нападут а отщипывать саветское будут пытаться
Hotab написав:......... 2 ЛАД: не читав весь Флуд, не знаю кого там за що банили. Але офіцеру міжнародне гуманітарне право треба б знати))) І так, стріляти (бомбити) в вас чи pesikot це дійсно «другоє», чим в людину зі зброєю)))
Согласно Женевских конвенций - да. А по реальной жизни...
Hotab написав:2 ЛАД: не читав весь Флуд, не знаю кого там за що банили. Але офіцеру міжнародне гуманітарне право треба б знати))) І так, стріляти (бомбити) в вас чи pesikot це дійсно «другоє», чим в людину зі зброєю)))
Hotab написав:......... 2 ЛАД: не читав весь Флуд, не знаю кого там за що банили. Але офіцеру міжнародне гуманітарне право треба б знати))) І так, стріляти (бомбити) в вас чи pesikot це дійсно «другоє», чим в людину зі зброєю)))
Согласно Женевских конвенций - да. А по реальной жизни...
По реальной жизни ты оправдываешь любые удары по гражданским, как и Banderlog
По тебе бьют, а ты оправдываешь и призываешь ... нужно договорится